Erotske priče

Incest sa sestrom od strica!!!

Ocjena: 4

Tek što sam završio treći razred srednje škole moji roditelji su odlučili da ljetnji raspust provedem na selu kod mog strica. On je na selu živio sa svojom ženom, mojom tetkom Sanelom i imali su jednu ćerku koja se zvala Andrea. Ona je bila jako zgdona cura jer su je od početka srednje škole muvali okolni mangupi, ali ja je nisam nikada gledao tim očima. Oduvijek sam osjećao prema njoj bratsku ljubav, ali sve do ovog puta.
Iako mi se iskreno ovaj put nije išlo na selo na kraju moji roditelji su bili toliko uporni da sam morao popustiti i otići. Na stanici me je dočekao stric sa Andreom. Čim me je ugledala potrčala mi je u zagrljaj. Ispočetka je stvarno nisam prepoznao samo je prošla godina dana a ona se toliko promijenila. Postala je prava djevojka. Imala je dugu plavu kosu velike grudi koje su skakutale dok je trčala do mene, guza utegnuta sa dugim nogama. Da je neko slučajno drugi bio istog momenta bi joj nabio kurčinu u picu. Dotrčala je poljubila me u obraz i rekla mi da je jedva čekala da dođem. I ja sam odrovogio da sam čekao isto, pozdravio sam se sa stricom i uputili smo se kući. U dvorištu kuće nas je čekala moja strina koja se po meni takođe malo proljepšala ili je to bilo zato što je ljeto pa se nosila lagana odjeća, ili što je meni odavno pička bila udarila u glavu.

Sjeli smo zajedno ručali a posle ručka pričali o bezveznim temama kako je ko kako se živi i tako te gluposti. Razgovor nas je vodio do kasno u noć a ja sam jako bio umoran od puta. Izvinuo sam se svima i rekao da bi trebao krenuti na spavanje. Legao sam u sobu na spratu i čini mi se zaspao kao zaklan. Negdje oko ponoći osjetio sam da me neko lagano budi. To je bila moja sestra Andrea. Na sebi je imala samo providnu bijelu, čipkanu spavaćicu. Njene sise su se jasno ocrtavale. Rekla mi je da ne može sama da spava od uzbuđenja i ako mi ne smeta da bi željela sa mnom da legne. Ja nisam imamo ništa protiv. Poslije kratkog razgovora legli smo da spavamo.

Negdje kasnije osjetio sam njenu ruku kako preko mojih bokserica drka mi kurac. Probudio sm se upitavši je šta to radi a ona mi je samo stavila prst na usne rekavši da želi odavno da ima seks sa mnom iako zna da je to zabranjeno. Ja sam samo zaklopio oči prepustio se užitku dok je ona sada već izvadila moj kurac iz bokserica i počela ga još jače drkati. Imaš jako lijep kurac dodala je i stavila ga u usta, pušila ga je svjetski. Lizala ga je od glavića do jaja, grickala ga zbima što je mene posebno palilo. Uzeo sam rukama njene sise i počeo ih mijesiti onako preko spavaćice. Za tren je zbacila spavaćicu i ostala potpuno gola. Polegao sam je na krevet i počeo ljubiti od vrata do grudi, lizao sam joj sise na šta je ona samo uzdahnula i rekla mi da nastavim. Počeo sam se spuštati do njene pice koja je uredno bila obrijana. Ubacio sam jezik u nju na šta je ona jako zastenjala i samo me još jače uhvatila rukama za glavu. Nastavi molim te stalno je zapomagala, sada sam je jebao jezikom veoma brzo. Ona je sve jače stenjala da me je u jednom momentu bio strah da ne probudimo strica i strinu. Ubaci mi ga više u picu zapomagala je ne mogu više čekati. Legao sam preko nje i počeo je nabijati na kurac. Imala je jako usku pičku i po tome sam zaključio da je nisu baš mnogi jebavali. Pošto je moj kurac bio stvarno veliki i debel u početku sam je nabijao samo do pola. Na svaki moj ubod ona je reagovvala grčenjem i bolnim grimasama na licu jer sam joj sve više širio picu. To je mene sve više palilo da sam u jenom trenutku još više ubrzao.

Ona je tada vrisnula od bola rekavši mi da usporim da je jako uska za moj veliki kurac. I ja sam se prepao pa sam malo usporio. Posle jedno pola sata takvog seksa rekla mi je da sada ona želi da bude na meni da se nabija na moju veliki batinu. Opkoračila me je nacentrirala svoju picu na moj kurac i počela se nabijati. Dok se nabijala na moj kurac ja sam rukama mijesio njene velike sise. Sa svakim ubodom sve više se širila njena pica. Posle deset minuta njena pica se počela grčiti oko moga kurca. Tada sam vidio da počinje da svršava. Svršila je jako tako da je sve poteklo po mome trbuhu. Pala je preko mojih grudi ljubeći me u vrat. Ali ja još nisam bio svršio i rekao sam joj to. Ona je odmah ustala sa mene i rekla mi da neću ostati nezadovoljan i počela ponovo da mi puši kurac. Ovaj put jako i veoma brzo, dok mi je pušila kurac rukama mi je gnječila jaja tako da je moja sperma za tren bila spremna za pražnjenje. Ja sam joj nagovijetio da ću svršiti i tada je ona ubrzala tako da sam svu spermu istresao u njena usta. Zagrcnula se malo ali veći dio je progutala. Oblizala mi je lijepo kurac rekavši da mi sperma ima slada ukus.

Ja sam sa svojom sestrom nastavio da se jebem cijeli ljetni raspust ali o tome u drugoj priči gdje ću vam reći kako nas je jednom uhvatila moja strina koja nam se na kraju i pridružila u seksu.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina