Erotske priče

Nastavak seksa sa mojom sestrom Andreo i ovaj put sa njenom mamom!!!

Ocjena: 4.7

Ja sam od dolaska na selo koristio svaku moguću situaciju da stavim kurac u pičku moje sestre od strica. Jebao sam je sada već poprilično dugo tako da je sada već počeo da ulazi gotovo cio u njenu već sada razrađenu pičku.

Jednog petka moj stric je otišao poslom u drugo selo rekavši strini da se neće vraćati dva dana. Strina je bila zauzeta poslovima u dvorišti i na njivi tako da smo taj dana nas dvoje ostali sami u kući. Čim je to opazila moja sestra počela me je hvatati za kurac rekavši da želi da se skinemo goli i da se odmah počnemo jebati. Ja sam za tren oka bio skinut a i ona takođe. Moj kurac se već bio digao do maksimuma. U hodniku sam je uhvatio za guzove i nabio joj ga onako jako zguza. Pogledala me je preko ramena onako kurvanjski rekavši da jako obožava kako je dobro karam i da voli da moj kurac buši njeu picu. Od toga prljavog razgovora sam još više poludio da sam počeo je nabijati iz sve snage. Rukama sam je uhvatio za bokove i nabijao je cijelu na moj kurac.

Ona se svojim rukama držala za zid da nebi pala a njene sise su poskakivale kao lude. Vrtjela je glavom i jako stenjala. Svakim ubodom me je palila sve više tražeći da je još brže jebem što sam ja i činio. Moja jaja su lupkala po njenoj guzu stalno da su me boljela. U isti tren smo svršili ona se zgrčila i tako jako svršila da mi je kurac ispao iz njene pičke a moja sperma kenula da izlazi. Brže bolje kurac sam okrenuo prema njenoj glavi i svršio joj joj po kosi i licu. Sperma se cijedila sa njoj a ona se samo smijala i rekla mi da nisam normalan.
Otišli smo u dnevnu sobu a ona je ponovo počela onako umazana od sperme da mi puši kurac. Dodala je da sada želi da sa mnom proba analni seks. Pušila ga je super i za tren se bio digao u njenim ustima. U tom trenu na vratima dnevne sobe pojavila moja strina. Čim nas je vidjela počela je da urla kako nismo normalni i kako to ne smijemo raditi i da treba nas biti sramota. Andrea se niamlo nije postidjela a mene je bilo blam da sam htio propasti u zemlju. Kad je završila ona je Andrea joj je ladno odgovorila da ako hoće može da nam se pridruži a ako neće da izađe. Nisam mogao da vjerujem šta je rekla u tom trnutku. Strina se počela komešati ali u jednom trnutku i skidati odjeću sa sebe. za tren se oslobodila i uzela kurac iz Andeinih usta i stavila ga u svoja.

Strina je imala malo manje sise od sestre, guza joj je bila malo deblja ali je izgledala sasvim solidno za svoje godine. Pička joj je bila čupava što je mene poprilično palilo jer sam obožavao čupave pice. Pušila ga je mnogo bolje od sestre. Posle jedno pet minuta samo je sjela na mene i počela se nabijati. Strina je bila stvarno mokara dolje i poprilično razrađena tako da je moj kurac ulazio u nju bez problema. Nabijala se toliko jako da sam se upalšio da mi ga ne polomi. Molio sam je da malo uspori ali ona nije htjela. Andrea je sjedila pored nas onako umazana drkajući svojim prstima picu i upitala svoju mamu kakav joj je moj kurac, da li joj odgovara. Ona je samo kroz stenjanje odgovorila da je odličan baš onakav kakav joj i treba. Nastavila se nabijati jedno deset minuta dok nije počela svršavati. Osjetio sam kako se njeni mišići od pice grče i stiskaju moj kurac. Sada je i meni došlo da svršim od toga tako da sam počeo da punim pičku moje strine. Nisam nikada toliko obilato svršio kao taj put. Andrea je dodala da treba me biti sramota jer sam napunio pičku svoje strine i počela se jako smijati.

Strina je uzela kurac u svoja usta oblizala ga od ostatka moje sperme i njenih sokova rekavši mi da joj je ovo u zadnje vrijeme njen najbolji seks.
Tada sam počeo da joj ga nabijam u usta još jače što je ona sa oduševljenjem prihvatila. Kurac mi je za sekund narastao u njenim ustima. Tada sam ga izvadio i rekao im objema da se naguze na trosjedu jer želim da ih jebem u dupe. Malo su se iznenadila ovom mojoj odlukom ali su prihvatile i naguzile se jedna do druge. Prvo sam ga zabio strini u dupe. Njeno dupe je takođe bilo pomalo usko ali je išlo nekako. Jako je stenjala i govorila kako je ovo dobar osjećaj, dok sam mojim kurcem ga širio.

Dok sam jebao moju srinu kurcem jednim prstom sam širio guzu moje setre spremajući je za ono što je čeka. Ona se samo zadovoljno nabijala na moj prst iako ju je to boljelo. Prebacio sam ga sada iz strine u setrino dupe ali je ono bilo jako usko i baš ju je boljelo. Stalno se žalila kako je boli a strina je tješila rekavši da je to samo u početku dok se guza ne navikne a poslije ide sve lako. Nastavio sam je jebati jedno deset minuta dok ponovo nisam svršiio ovaj put u setrinu guzu. Bio sam jako malaksao od tolikog silnog seksa da sam se samo svalio na pod. Obadvije su pale meni na grude rekavši mi da od sad redovno moram njih obje da zadovoljavam inače će se naljutiti jena na drugu. Ja sam to i činio jer sm ih volio boje a i zbog mira u kući.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina