Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Bivši sa drugom..

Sjedila sam za računalom i kucala u seminarski rad. Bio je topli julski dan, na sebi sam imala sam laganu bodi majicu bez brusa ispod i dole sam sedela samo u gačicama, bila sam sama i nisam nikola očekivala pa sam se mogla opustiti u vrelom danu. Bila sam vrlo napeta kako se približavao datum ispita i bilo je sve manje vremena za učenje. Odjednom je zazvonilo zvono na vratima. Otvorila sam i vidila svog bivšeg dečka. Malo se začudio kad me je video skoro polugolu, ali je smao rekao "Došao sam po svoje stvari", rekao je. Pustila sam ga i nastavila raditi (bila sam bijesna jer me varao i nije htio komunicirati).

Kucala sam kad je okretao stvari u ormaru. U nekom trenutku zakoračio je iza mene i uhvatio me za grudi. Nježno ih je stegnuo i polako poljubio u moj vrat. Osjećala sam se dobro i namočila se. Sjetila sam se kako smo se jebali u svakom kutku mog stana. Stavio je ruku u moje gaćice i zabio prst u pizzu. Zajebao sam prigušeno i nagon za njegovim penisom je narastao.

Zgrabio me ispod pazuha i pokupio, a onda se okrenuo i naslonio na zid. Skinuo mi je gaćice sve odjednom, nagnuo se i gurnuo svoj već natečeni penis u moju pičku. Bilo je teže nego ikad. Jebao me brzo i naporno, napunio ga do kraja i nakon nekoliko minuta bacio me na krevet i lizao me kao nikad do sada. Okrenuo me u 69. godini pa smo nastavili neko vrijeme. Svršavala svakih nekoliko minuta, nisam se mogao suzdržati i glasno sam povikala. Sisala sam mu ogroman penis kao Slatkiš,

U nekom trenutku su se vrata stana otvorila i ušao je njegov najbolji prijatelj Uroš (prethodno su se dogovorili da mu pomognu u stvarima). Više nije poznato tko je uhvaćen - on ili ja. Nekoliko sekundi nas je promatrao, a zatim skinuo hlače i hlače i izvukao penis. Bilo je to nešto što nisaam videla u životu.

Prišao je do mojih ustim i rekao: "Puši, dušo. " Nisam imala izbora. Imam ga u ustima. Zarežao je: "Ah, dušo, najbolje pušiš! " Tada se moj bivši povukao ispod mene i ugurao mi ga je.
Uroš je imao još veći kurac od mog dečka, veći do sada pušila nisam bilo je nestvarno. Toliko je bio debeo da sam samo čekala kada će mi ga ugurati. Posle par minuta zamenili su se moj bivši mi ga je stavio usta a Uroš svoj ogromni stavio u vrelu pičku, bukvalno me je cepao, i kidao tokom svakom ulaska, svršavala sam konstantno i konstantno.
Odlučila sam da ja zajašem i lagano sela na njega, medjutim on me je navukao na sebe, jako mi glavu pribio uz svoja prsa i počeo divljački da me puni, prodirao je u mene i udarao skroz do materica umirala sam od bola koji se mešao sa ludim i neverovatnim osećajima, a u tom momentu mi je prišao bivši i stavio ga u dupe, auuh kakav osećaj sve rupe popunjeneee..
Jebali su me iz sve snage na silu, ali u meni se probudila neka životinjska želja i počela sam uživati u tom, sviđalo mi se to da se ređaju na meni da budem njihova robinja, da me razvale od kurca, jednostavno trebalo mi je to, živela sam za to.
Nikad do sada nisam tako svršavala, sokovi su se cedili iz moje ribice i krevet ispod mene je bio skoro mokar.
Nakon nekoliko minuta su me okrenuli - moj bivši je legao, sjela sam na njega i njegov prijatelj me jebao u dupe. Nikad nisam primila dva kurca istovremeno. Bilo je nezaboravno. Vrištala sam, suze su mi tekle i čekanje je postajalo sve vlažnije. svršilasam nebrojeno puta. Svršili su mi u usta i progutala sam im spermu. Konačno smo se dogovorili da to ponovimo, I znate što? To se ponavljalo svaki drugi dan tokom godinu dana! Jebali su me opet večeras i sutradan, a onda će doći još dva. Jedva čekam da me pojebu četiri penza jer mi ta dva više nisu dovoljna!

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija