Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Erotske Priče

Vruće domaće erotske priče i ispovijesti samo za vas. Velika kolekcija osobnih erotskih priča i ispovijesti. Ukoliko imaš svoju erotsku priču i želiš da je objavimo slobodno je možeš kao član objaviti unutar Novčanika, te ćemo je mi pregledati i dodati u našu kolekciju erotskih priča. Ukoliko tvoja erotska priča bude objavljena dodijeliti ćemo ti bonus kredite.

Zanimaju te priče iz određenih kategorija?

Naručene kurvice

Ja i moj prijatelj postali jebači

Objavljeno: 03.02.2023 (ocjena: 4.3)

Mala Nađa

Od malena poznajem susjedu Nađu koja je mlađa od mene 5 godina. U periodu kad sam imao 14 a ona 9 godina volio sam se družiti sa njom jer je bila jako lijepa.

Objavljeno: 03.02.2023 (ocjena: N/A)

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Objavljeno: 02.02.2023 (ocjena: 5)

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Objavljeno: 02.02.2023 (ocjena: N/A)

Slučajan sex

Izašao sam van s prijateljima i nisam ni slutio da ću jebati ninfomanku od 26 god.

Objavljeno: 02.02.2023 (ocjena: N/A)

San ili java ?

Ležala je na skrivenoj livadi uz jezero,sunčala se gola,malo se igrala sa svojim tijelo,nije primijetila stranca koji ju gleda....

Objavljeno: 02.02.2023 (ocjena: N/A)

Jebežljiva tajnica

Kad ti se tajnica javi na preporuku od druge kolegice, ne treba odbijati, jer dobar seks se nikada ne odbija

Objavljeno: 02.02.2023 (ocjena: 5)

Teta Sonja

Teta Sonja me je izvukla na pravi put.Zbogom desanka

Objavljeno: 02.02.2023 (ocjena: 3.5)

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Objavljeno: 01.02.2023 (ocjena: 5)

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Objavljeno: 01.02.2023 (ocjena: 2)

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Objavljeno: 01.02.2023 (ocjena: N/A)

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Objavljeno: 01.02.2023 (ocjena: 5)

Tiha vatra

Napetost na poslu može biti ubitačna pogotovo na takvom mjestu kao što je vojska, te se treba i opustiti koji put....samo treba paziti da se ne pretjera.

Objavljeno: 01.02.2023 (ocjena: 5)

Ženina prijateljica 2

Nastavak morske avanture sa ženinom prijateljicom

Objavljeno: 01.02.2023 (ocjena: N/A)

Pomoć prelijepoj susjedi

Priča se dešavala proljetos kada je počela nenadana kišna oluja.

Objavljeno: 01.02.2023 (ocjena: 5)
Stranica:
Što su erotske priče?

Erotske priče su vrsta literarnog žanra koja se bavi seksualnom tematikom i koja je ciljana prema odrasloj publici. One su popularne jer nude čitateljima mogućnost da istraže svoje seksualne fantazije i želje bez realnog rizika. Najbolje erotske priče su one koje su uzbudljive, napete i senzualne, te koje mogu podići libido čitatelja.

Jedan od najboljih mjesta za čitanje erotskih priča je 24wink.com stranica. Tu možete pronaći veliki broj različitih priča koje se bave različitim seksualnim temama, od ljubavnih avantura do BDSM-a i fetiša.

24wink.com stranica je jedinstvena jer nudi priče od različitih autora, što znači da možete pronaći različite stilove i pristupe u pisanju. To znači da ne morate tražiti dalje ako želite raznolikost u svojim erotskim čitanjima.

Erotske priče su često napisane u prvoj osobi, što omogućuje čitateljima da se bolje identificiraju sa glavnim likom i da se osjećaju kao da su sami dio priče. To može povećati uzbuđenje i poboljšati doživljaj čitanja.

Da li su priče besplatne?

Erotske priče na 24wink su potpuno besplatne, čak i ne morate biti član kako bih ih čitali.

Da li mogu objaviti svoju erotsku priču?

Naravno, ali to mogu samo registrirani članovi. Besplatno se možete registrirati ovjde

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija