Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Cudan decko, cudne navike....

Moram da napomenem da ništa od ovih priča nije mi se isključilo meni desilo, nego su izmišljene i samo su deo mojih fantazija. Nadam se da cete uzivati u njima kao i ja dok sam ih pisao. U to vreme sam živeo u Berlinu.
Sa osamnaest godina sam izgledao nešto iskusnije, pošto sam imao mutnu kosu i mutnu kožu, visoku osobu, neobično uklonjenu, nisam imao dragu, bio sam plašljiv, vodio sam neobičan život. Otcepio sam na gradilištu, napolju, voleo sam da ulažem energiju kod kuće u pivo i filmove. Voleo sam čas pornografije, gledajući filmove koje sam ispunjavao, trzajući se, zamišljajući sebe u poslu zabavljača, s vremena na vreme.
Bila je subota uveče, tako pomalo uznemiren, da sam uključio TV potpuno zaboravivši da je Alis (moja mama) takođe kod kuće.
Svetlo se ugasilo i odsjaj televizora, ulaz se postepeno otvarao.


Alene, kakav je to film koji zvuči kao da neko jadikuje i stenje? Carsaf sam i malo zagrlio. Alkohol je sve vreme sifonirao krv u moj uspravan kurac što je ilustrovano na carsafu.
Uđi, Ala, rekoh nenametljivo. Film je sve vreme trajao, pomalo ponižena ušla je u sobu i sela na krevet.
Alene šta je ovo, hoće li biti ovo što rade i ko su ti pojedinci?
Znaš Ala, uključite se, potpuno sam zbunjen.
Ipak, gledala je film bez razmišljanja. Razdvojen od dame već duže vreme posmatra scene i duboko diše.
Ona je tada imala oko 40 godina, nije bila dama, bomba, kako svi kažu, bila je dama srednjih godina, sklonjena, tako je izgledala normalno, obično, ne mnogo. Srednja veličanstvenost i izgled, nemam pojma šta da kažem, ovde je imala veće dupe i sise.
Osoba u filmu je otpozadi razbijala potrebu koja je beskrajno stenjala, što je tipično po tome što moraju da krenu za nama.

Žao mi je Alena, ali ja nikada nisam video nešto slično, pa vas molim da malo razumete, ako vas nije sramota?
U redu, moj Bože, dobro, uključi se. Ovo liči na romantičnu priču između mladića i iskusnije dame. Velika Alena, koliko ona ima godina i na koji način bi on rekao da je star?
Ona ima otprilike koliko i ti, a on otprilike koliko i ja. Zaista, oni nisu Alenina porodica, zar ne?
Gledala je na mene tako nenormalno, nije rekla ništa. Ona je ustala i izašla iz sobe, a ja sam ustao i isključio film.
Nisam mogao da se odmorim, sve mi je prolazilo kroz glavu, sve što sam joj rekao, odnosno lagao. I pored toga što smo bili izuzetno bliski, nije mi to trebalo.
Ustao sam u prvom delu dana, bila je nedelja, blistavo jutro. Samo sam obukao sportske pantalone i nešto važno da napravim espreso.


Alis je bila u kuhinji, kada sam je video da su mi oči paralizovane, bio sam potpuno zarobljen na mestu. bujale su iz te ograničenije majice, ono veće dupe koje se neprestano sklanjalo ispod određenih suknji, odmah je došlo napred. Izgledala je oko 10 godina mlađe.
Alene, jesi li klimnuo, pitala me je?
Na trenutak sam zatvorio oči, brzo otvorio oči, da sam svestan.
Došla je i pomilovala me po kosi, nisam video da mi je kurac narastao do krajnjih granica, na šta je ona delikatno gledala i ja sam se brinuo za nju. Morao sam nešto da kažem, a pretpostavljam da nisam imao ništa. Njeni nagibi su me terali da se trgnem, izgledao sam kao klinac u salonu igračaka, nisam skidao pogled sa njenog tela, bio sam totalno sputan između njenih očiju i njenog uma.
Alene, šećer ili ne, rekla je OK.

Stavila mi je jednu kašičicu šećera, mešala se gledajući me ne trznuvši se. Dođi, rekao sam joj!
Zavisna je od mene i lagano mi se srušila u krilo, ni ja ne znam, ali mi je kasnije javila da sam joj to rekao.
Njen veći smutljivac u mom krilu, namerno grebe po mom uspravnom petlu kojem nije mogla da se suprotstavi. Ona me je zagrlila i poljubila pravo u usta, što sam izgleda jedva dočekao, ja sam to odmah priznao i nastavio da je ljubim ali je sada jezikom, Poljubili smo se i uzeo sam njena nedra rukom koje sam počeo da lomim, ona promrmlja zatvarajući oči. Podigao sam joj košulju, nije imala grudnjak, sise su joj bile bele kao mleko, uzeo sam areolu u usta koju sam nežno sisao. disanje sve brže. Počela je da me ljubi u vrat, sisala mi je vrat, nije razmišljala o sledećem.


Espreso se hladio i obojica smo zapalili vatru koja nas danas zapravo greje. „Kako bi bilo da odemo u sobu“, rekla je drhtavim glasom, primetno energično. Uhvatila me je za ruku i odvela u krevet pun energije.
Alene, verujem da bi trebalo da me jebeš kao ono poslednje veče u filmu tvoje majke.
Zaustavio sam se, ali sada je bilo gotovo, nije bilo prilike da shvatim, i morao sam da je jebem, da je srušim, krv mi se nakupljala u kurac što me je ubedilo. Skinula je farmerke, razgolitila, maca joj je bila izuzetno čupava i čista, tek oprana još se osećala na čistaču, mokra, prljava u koju je moj prst ušao u trenutku. Uronili smo u seks i ispunjenje organa pomešalo se nešto kasnije.
Nežno me je dodirivala, ljubeći mi vrat, pretpostavljam da ga je obožavala, svuda me zadirala.


Njena Alene njena uuuuuuuuhhhhhhhh, mmmmmmmm, ona, tako je divno. Postepeno sam je zeznuo na sličan način kako je raspitivala. Kurac mi je bio tvrd kao drvo, kažu da neobični pojedinci imaju velike kite, hahaha, po svemu sudeći važi.
Moj kurac nije bio preterano velik, ali je u osnovi bio debeo kao cilindar.
Mnogo je stenjala, Aleennnneeeeeee, ona, Alennnnnneeeeee
uuuuuuuhhhhhh, njena odlična, sve brže je mešala bokove, ušao je kao podmazan njenim sokom koji je isporučila njena pička.
Verovao sam da ću uskoro da svršim, nazvao sam te i skoro prestao da joj to guram.
Kako bi bilo da promenimo držanje, rekao sam joj.
Kako vam se sviđa Alena, udahnula je punim plućima.
Otpozadi se okrenula a ja sam ustao i ostao kraj kreveta, postepeno se krećući ka uspravnom petliću u rikverc, zadnji deo mi je bio podešen velikim zadnjim delom koji sam uhvatio rukama i brzom ga presekao što je moguće dalje, zastenjala je bučno.

, energično sam je jebao, vikala je burno, stenjala je energičnim tonom, zezala se dok sam je gurao na kurac. Njena bela grudi su bila crvena od mojih žarkih poljupca koje sam praktički sisao, a pratioci su ostali po celom telu dok sam je ljubio bolje reći da sam sve lizao i sisao. Pomalo nenormalno, međutim, morao sam da petljam sa njom u sve, još uvek sam bio u blaženstvu, ali nisam ni jednom upao u nju. Stvar je dobila od uticaja, trebalo mi je sve što mi je trebalo da je zajebem. Samo sam je molio za to. Nastavak sledi u drugom delu.. ..

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija