Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Krstitke..zavodljiva kuma

Žena i ja smo krstili sina, a kuma je trebala biti njena najbolja frendica Nikolina. U biti, ja sam htio da kuma bude moja sestrična, ali sam popustio supruzi, jer kad smo se vjenčali Nikolina je bila vani, pa joj nije mogla biti vjenčana kuma. Inače Nikolina je bila, što bi se reklo, umjetnička duša. Iako su skupa bile u srednjoj školi i poslije na faksu, Nikolina je malo promjenila svoj život, te sa pravnom diplomom otišla u umjetničke vode i dodatno završila likovnu akademiju u francuskoj, a tamo je i živjela.

Nikolina je bila neobična cura, tj žena, jer je već imala 30 godina. Nije se udavala, ali je bila komad od žene, pa sigurno nije bio to razlog da ju muški izbjegavaju. Doduše, čuo sam i glasine da je lezbijka, ali i to je bilo neprovjereno. Sigurno da Suzanu, svoju suprugu, to nisam mogao pitati. Mada me to zaintrigiralo, pogotovo kad se na krstitkama pojavila u haljini cvjetnog uzorka i rasporka sa strane da su ispadale gole butine, a ni dekolte nije ništa mašti puštao na volju. Čak mislim da se i velečasnom digao, iako se ispod one hrpe halja koju je nosio nije moglo ništa vidjeti. Valjda zbog trbušine koju je imao.

Mnogi su se u crkvi okretali za Nikolinom, muški jer bi joj se zavukli među noge, a žene iz zavisti. Znao sam da takvo odijevanje nije baš bilo dobro prihvačeno u ovoj maloj okolini, ali nije me bilo briga. Doduše, i sam sam bio među onima koji bi rado zaronili među Nikolinine butine i oblizao joj picu, a krupne sise izmijesio i izljubio. Ali sam se suzdržavao. Nakon crkve smo otišli do jednog restorana gdje smo organizirali za bližu i daljnju rodbinu ručak, te je sve išlo kao po loju, a onda je sinčić odlučio da je vrijeme za spavanje, pa mi je Suzana rekla da ide sa njim doma, a da ja ostanem i da sredim stvari, te da budem na raspolaganju svima. Naravno da sam poslušao.
Sat kasnije su već prvi gosti počeli odlaziti, a nakon dva sata ostali smo Nikolina i ja. Inače, Nikolina je odsjela kod nas doma. Riješio sam račun i sad smo nas dvoje pijuckali vino i razgovarali nevezano o svemu i svačemu, pa smo tako došli i na temu ljubavnog, tj seksualnog života:

- Čuo sam priče da voliš žene.. -bio sam direktan kao i uvijek, a Nikolina se samo nasmijala.
- No to je stvarno novost.. -rekla je i pogledala me- A što ti misliš?
- Hmmm.. ja znam da ne vjerujem u sve što čujem, a da nisam vidio svojim očima ili osobno doživio suprotno -dok sam to govorio otvoreno sam ju gledao, a ona se samo nasmješila.
- Volim kad je netko direktan.. -rekla je i nastavila malo tiše da nas ne čuju na šanku- .. onda sam i ja takva.. pa da te pitam.. da li bi me pojebao?
- Ups.. stvarno ne okolišaš -rekao sam skoro se zagrcnuvši sa vinom koje sam upravo otpijao.
- I? -mirno je upitala stavivši svoju golu nogu uz moju i lagano ju trljala, pa sam mogao odgovoriti samo jedno.
- Naravno.. -gledao sam ju kako ustaje.
- Onda idemo? ! ? -brzo sam platio cijeli račun do kraja, pa sam izašao sa Nikolinom i ubrzo smo bili u autu, te smo krenuli sa parkinga.

Ubrzo je njena ruka bila na mom kurcu i mazila ga preko hlača stiščući ga i gladeći, a ja sam panično tražio neko mjesto da skrenem i uz to da nas se ne vidi sa ceste. Ubrzo sam našao jedan odvojak koji je vodio u šumarak, taman na vrijeme jer je mom kurcu već postalo jako neudobno u gaćama. Čim sam stao Nikolina je otkopčala moje hlače i izvukla moj napeti kurac iz gaća. Malo je zastala vidjevši koliki je, pa se samo nasmješila i nagnula se naprijed u moje krilo, te je moj kurac nestao u njenim ustima. Bio sam na sedmom nebu, pa sam lagano rukom prolazio po njenim leđima uživajući u svili njene haljine, te na svoje iznenađenje, nisam osjetio rubove grudnjaka i gaćica ispod haljine. Grudnjak još kako tako, ali gaćice? ! Kao da je znala o čemu razmišljam, kleknula je na sjedalo i zadigla haljino preko bokova, pa sam sad milovao njenu golu guzu i prstima prešao preko lagano vlažne pice. Lagano se stresla i izbacila guzu više u zrak, dok je moj kurac nestajao u njenim ustima do jaja. Fenomenalno je pušila kurac uz milovanje jaja i nije trebalo dugo da me dovede do svršavanja, te sam joj počeo svršavati duboko u grlo. Nije se ni trznula, već je sve progutala mirno iscijedivši mi jaja skoro do kraja. Kad se uspravila vidio sam da mi je kurac još uspravljen i čvrst, te bez ikakvih tragova sperme. Samo je rekla da idemo van.

Ubrzo smo bili vani i ona me već čekala naslonjena na haubu auta, pa sam samo stao iza nje i malo odmaknuo haljinu, te zabio jezik u njenu malu dlakavicu. Nije brijala picu, ali mi nije nimalo smetalo to. Lizao sam ju kao blesav, kao da ližem sladoled koji želim otopiti čim prije. Stenjala je sve glasnije, a ja sam samo lizao i lizao, pa ubacio dva prsta u njenu picu i nastavio ju lizati usput ju trljajući prstima. Ubrzo je ciknula i počela svršavati, a ja sam samo skupljao njene sokove koji su nemilice curili iz nje, a onda sam se uspravio i namjestio kurac na ulaz u njenu picu odmaknuvši par dlaka, te ga bez milosti gurnuo odmah do kraja. Zajecala je, a onda je samo prodahtala:

- Mmm daaaa.. jebi me.. jebi me jakooooo..

Počeo sam se zabijati u njenu picu, a jednom sam joj rukom povukao haljinu, te joj je jedna poveča sisa ispala, a ja sam ju samo primio i počeo ju mijesiti dok sam joj zabijao kurac do kraja u usku picu. Stenjala je i poticala me da ju jebem sve jače, pa sam joj pustio sisu i primio ju za bokove, te ju nastavio pumpati kao klip motora. Dahtali smo oboje i disali duboko, a ona bi povremeno zastenjala kad bi joj ga malo grublje zabio. Nakon desetak minuta žestoke jebačine sam osjetio da mi se bliži vrhunac, a i ona je već svršila jednom. Nakon što sam joj rekao da ću ga izvaditi samo je zavapila da ju napunim. Malo sam zastao pitajući se koliko je to dobro, ali sam ga onda vratio i zabijao joj ga još minutu ili dvije te počeo svršavati. Špricao sam joj spermu u dubinu vrele pice dok se ona lagano grčila i stisla svojom picom moj kurac. Nisam ga mogao odmah izvaditi, pa smo ostali u toj pozi nekoliko minuta dok se nije opustila potpuno, a pomagao sam joj u tome masiravši joj nježno sise. Nakon što me napokon pustila spremili smo se i obrsali, te smo krenuli kući.

Kad smo stigli Suzana je spavala sa malim, pa sam ju samo lagano pokrio i poljubio, a onda sam se presvukao i otišao istuširati. Kad sam išao u dnevni u Nikolinininoj sobi sam čuo tuš, pa sam tiho ušao i gledao ju kako se tušira. Imala je stvarno divne i velike sise, a onaj grm među nogama je bio na neki način jako privlačan. Otišao sam u kuhinju i skuhao si kavu, a i za Nikolinu koja se uskoro pojavila u trenirci ispod koje se ponovo nisu nazirale gaćice. Kasnije mi je rekla da ne voli nositi gaćice jer ima osjećaj da ju sputavaju. Meni to nije smetalo, jer smo se i kasnije znali naći i negdje nabrzaka pojebati, pa bi joj samo zadigao suknju ili haljinu i zabio joj ga do jaja.
Suzana nikad nije saznala za nas, a Nikolina nije bila takva da neke intimne stvari dijeli sa drugima. Jedino što sam znao da sam jedini duže vrijeme sa kojim je bila. Meni je odgovaralo ići na dva kolosijeka, pogotovo što sam znao da me Nikolina nikad neće odbiti i da ću sa njom uvijek moći imati dobar seks bez puno pitanja.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija