Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moje prvo lezbo iskustvo..

Meni je dečko predložio da isprobamo trojku, a ja sam to odmah rekla da bih volela probati s djevojkom.
Prekinuli smo, ali moja želja za seksom s djevojkom ostala je. Kada bih bila sama u sobi, gledala bih I uživala u lezbijskim pornićima. Ne znam ni zašto mi se toliko svidjelo.

Iako već dugo nisam imala dečka, nisam ga posebno želela pronaći. S vremena na vrijeme odlazila sam kod kozmetičarke na brazilsko depilacija voskom i masaže.
Kozmetičarka Sanja bila je nestašna brineta i njezine sise bile su ogromne. Uvijek mi je prigovarala da je boluje leđa od tolikih grudi i da su oni problem. Uplašila sam se kad sam se uhvatila kako maštam o gnječenju tih ogromnih sisa i lizanju bradavica.

U ponedjeljak sam na rasporedu Brazilca kod Sanje. Došlasam malo ranije i sjela da popijemo kavu i popričamo malo prije nego što stignemo na posao. Žalila sam joj se što dugo nisam imala seks i da sam bila u plodnim danima i da sam se stvarno uzrujala. Nasmijala se i rekla mi da je zadovoljna i da joj muškarac uopće ne treba, barem zasad.

Rekla je da je naučila stimulirati G točku i da će mi to detaljnije objasniti ili pokazati.
Raširila sam oči, zbunjena, prešla je na krevet, skinula mi gaćice kako bi mogla početi dirati moju pičku. Nisam mogla izvući njene riječi iz glave. Želi objasniti i pokazati mi kako zna gdje je G. Sama pomisao na to iznervirala me. Bilo me je sram jer sam osjetila da se riba navlaži i žena me mora namočiti.

Jednostavno nisam mogla prestati razmišljati i svi su se erotski prizori u mojoj glavi treskali dok sam gurala prste u macu. Rekla mi je da raširim noge kako bi mogla imati bolji pristup. Slušala sam je i raširila noge najbolje što mogu.

Trenutačno sam pomislila, pa ako vidi da sam se dosadio njezinim riječima, možda razumije i možda mi želi još više ugoditi. Zarežala sam dok je ona radila svoj posao. Govorila je, ali ja je uopće nisam slušala. Bio sam potpuno isključena. Bila je blizu kraja depilacije voskom i bila sam toliko napaljena da sam se mogla svakog trenutka zadovoljiti pred njom.

Dogovorili smo se da me masira kako bi me opustili.
Primijetila je da sam napeta, ali kako nisam mogla biti nakon našeg razgovora i njezinih dodira s mojom mačkom.

Legla sam na trbuh, a ona je podmazala ruke i počela me masirati. Prepustila sam se užitku. Krenulo je od vrha leđa, pa se spustilo malo na pola leđa i na kraju do guze. Nesvjesno, malo sam raširio bedra u nadi da će joj prsti zalutati.

Komentirala je da imam dobru guzu i da je moja pička stvarno lijepa. Osjetila sam te riječi točno u međunožju. Ono što mi je zabranilo bilo mi je jako mučno. Na trenutak se sagnula za moju stražnjicu i počela je lizati. Nikad nisam osjetila kakav je osjećaj da imam leziju u guzi. Sokovi su mi se izlijevali iz maca dok je vješto radila jezikom po guzi.

Zatim su joj prsti nježno kliznuli do mog rebra koji je lupao od napetosti. Ispustila sam kratko dah, a ona je to shvatila kao zeleno svjetlo. Potresla me koliko sam bila vruća. Toliko sam željela da me ližu, da me uzdignu i stenjaju. Više od svega želio sam da mi ugodi. Prstom su joj prstom prešli preko moje mačke i natjerali me da poludim od želje.
Raširila mi je guzu i pizzu i takvim namazanim prstima iritirala me i natjerala moje tijelo u ekstazu. Ne mogu vam opisati davanje previše smisla kad je stavio podmazani prst u moju glatku i meku pičku. Tada je dotaknula neko mjesto i taj dodir me također izbacio iz kolosijeka. Rekla mi je koliko sam topla i vlažna. Rekla sam joj da želim da me jebe prstima, da ću joj platiti samo da ne prestane to raditi.

Stisnula je ono slatko mjesto u meni i sokovi su curili sve više i više.
Krevet ispod moje pice bio je mokar. Zatim se opet spustila na moju pizzu i počela brže lizati i sisati. Pljunula je i razmazala ga na prstima, a zatim nastavila lizati. Bila sam vlažnija.

Obema rukama je raširila moju guzu dok mi je trljala jezik. Opet je jezikom dotaknula moj anus i nastavila lizati moju pizzu i u tom sam trenutku stisnula krevet na kojem sam ležala. Zaista sam počela završiti.

Lizala je sve s moje mačke, ostavljajući je urednom. Uzela je maramicu i obrisala lice, a ja sam se uspravila i nisam znala što dolazi, ali osjećala sam se savršeno.

Rekao sam joj da ću je od danas češće posjećivati i tada mi je rekla da bi to bila dobra ideja.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija