Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Napaljena,vlazna i vrela..

Kad je te noći Bojana došla u sobu u kojoj smo zajedno spavali, vidjela sam da je malo veselija nego inače. Brzo sam shvatio, naravno da je popila malo više nego što je trebalo. Izašao sam iz kreveta odjeven samo u hlače i majicu jer sam već bio spreman za krevet. Htio sam joj pomoći da se skine i ode u krevet. Ali stvari su išle dobro, s lijepim tokom. Isprva sam joj skinuo cipele, ali Bojana je izgubila ravnotežu i pala na krevet. Kad sam joj pomogao da ustane, odmotala se i naslonila se na mene. Mogao sam osjetiti njezine čvrste sise na mojim grudima i odmah sam se zarumeneo. Osjetila sam kako mi kurac raste, a uskoro je to Bojana osjetila i samo rekla "Ovo će biti jedna sjajna noć". Poljubio sam je tako strastveno da sam pomislio da ću je gušiti jezikom. Zgrabio sam je za guzicu i grlio je dok je stenjala.

Osjetio sam kako joj se ruka uvlači u hlače i već sljedećeg trenutka osjetio je kako ga kurac povlači gore-dolje. Bilo mi je lijepo. Zaustavila sam je od želje da završi tako brzo i malo je odmaknula. Skinuo sam joj kratku majicu koju je nosila i prerezao joj jezik preko vrata, sise i trbuha, zatim kleknuo i počeo raskopčavati traperice. Kad sam konačno otkopčala posljednje dugme, grede su pale i ona je uzdahnula s takvim olakšanjem da sam je pustio iz okova. Počeo sam je ljubiti u gaćice, osjećajući da su već prilično vlažne. Bacio sam Bojanu na krevet i potpuno joj skinuo traperice. Sada je ležala preda mnom samo u seksi donjem rublju i činilo mi se da mi ud još uvijek drhti od misli da ću je uskoro slomiti. Napokon sam skinuo ono malo sitnica koje sam imao na sebi i potpuno sam stao pred nju.

"O, jebi me, Mickey. Jebi me cijelu noć. Želim te tako ". Želja joj se ubrzo ispunila. Pomilovao sam je po kosi, po vratu i trbuhu. Napokon sam gurnuo ruku u njezine gaćice i osjetio koliko je topao i mokar njen odabir. Bila je spremna za borbu. Ali želio sam malo više uživati ​​u tome. Skinuo sam joj grudnjak i poljubio joj boobs. Prvo jedno, a zatim drugo. Bojana je stenjala i uvijala se od radosti. Napokon sam joj počeo sisati bradavice i rukom sam prešao preko njezina trbuha, do gaćica i nježno je pomilovao po pički. Umočio bih srednji prst duboko u nju, a zatim bi ga lizao. Sve to vrijeme nisam joj skidao sise iz usta. Nauljila sam, sisala, lizala, uživala u njima. Također sam je htio gurnuti usred njezinih sisa pa sam je zagrlio i rekao joj da stavi grudi, što je ona rado učinila.

Počeo sam joj polako gurati kurac, koji je dospio do usana, a onda sam se toliko naljutio da sam je jebao tako jako kao da sam već u mački. Tada je Bojana otvorila usta i osjetila sam svaki put kad mi kurac uđe u usta. Nisam mogao to dugo raditi i osjećao sam se kako dolazim. Bojana je to također osjetila, pa je brzo usisao moj kurac u usta i progutao zadnju kap moje sperme, ližući se. Neko smo vrijeme ležali tamo, ali samo nakratko dok nisam ponovo osjetio kako se klip stvrdne. Tome je, naravno, doprinijela i Bojana, koja me boli otkad sam prvi put stigla. Ponovo sam je počeo lizati, ali ovaj put sam krenuo s nogu. Sisala sam joj prst dok ga je milovala po izboru, štedeći ga za mene. Liznuo sam joj stopalo, plahte, bedra, prepone, prvo jedno pa drugo. Čak sam je gladio njezine sise, osjećajući kako joj se bradavice stežu.

Napokon sam joj skinuo gaćice i legao Bojana ispred mene, gol i spreman za sva iskustva te večeri. Prvo sam je nježno poljubio između nogu, a zatim je liznuo. Zgrabio sam joj boobs i lizao joj pičku, kupujući joj sokove. Kako je bila dobra. Vlažna, vruća, zagađena. Bojana je bila pohotna i samo je jecala i stenjala ponavljajući: „Jebi me. Jebi me teško! ". Previše sam se napio da sam joj počeo duboko ubijati jezik u macu i lizati je kao da je to najslađi bombon. Bojana mi je gurnula glavu još dublje između njenih nogu da se još više osjećam, a ja sam uživala u ovom jebenom jeziku i njenim pohotnim vriscima. Nisam više mogao izdržati, pa sam se podigao, položio preko nje i povukao kurac koliko god sam mogao. Bojanovi vriskovi postajali su sve glasniji, a moj ritam sve bržim.

Ulazio sam u nju toliko duboko da se činilo kao da ću je presjeći. Mogao sam osjetiti njezine sise i čvrste bradavice na grudima, raširene noge kako mi kreću naprijed i natrag uz moj kurac. Tukao sam je kao nitko drugi. Zgrabio sam je za ruke i potpuno se prepustila mom jebanju. Kliznuo sam i izlazio, ulazio i izlazio sve dok nisam osjetio da ću završiti u njenoj mački. Tada sam ga izvadio i rekao Bojani da se okrene i klekne na sve četiri. Davno sam sebi obećao da ću je jebati u lijepoj, čvrstoj guzi koja je sada spremna da se jebe. Malo sam spustio Boyana glavu i uhvatio je za njezine sise, milovao ih i stisnuo bradavice. Moja malisa kliznula je u njezinu guzu nevjerojatno lako, mokri se s Bojanovim sokovima. Malo je vrisnula, ali potom se opustila i uživala u sebi.

S vremena na vrijeme ušao sam i izlazio iz nje i još više se približavao vrhuncu. Bojana je prstima mazala pičkicu i uskoro je bilo gotovo. Tada sam joj izvadio kurac iz guze i pumpao svu spermu po leđima. Bez riječi je ustala i otišla se okupati. Zaspao sam i kad sam se ujutro probudio, Bojana je sjedila na terasi, pila vodu i žalila se na glavobolju.. Nije se žalila na bolove u guzi.. . No prije godinu dana dogodilo se nešto što je iz temelja promijenilo odnos mene i mog muža. Vratio sam se jednog dana oko podneva i čim sam ušao u sobu iz sina svog sina čuo sam uzdahe. U trenu sam pomislio da je moj dječak u sobi s djevojkom i drago mi je što je započeo tu stvar. Znatiželjno sam zavirila kroz bravu, ali ništa se nije vidjelo; Polako sam izašao na terasu i kako se kapci nisu spuštali skroz do očiju.

Moj je sin gledao neki porno-filmski film. Primijetio sam kako su mu se hlače spuštale do koljena dok je stezao penis povlačeći škampe gore-dolje. Bio sam iznenađen neočekivanim prizorom, ali još uvijek zapeo za prozor da vidim što će se dogoditi.. . Moj je sin brzo skočio. U jednom trenutku je ustao i naslonio se na naslon naslonjača desnom rukom doveo do orgazma.. Nekoliko mlaza sperme završilo je na tepihu. Tiho sam se udaljio od terase, pričekao nekoliko minuta, a zatim zazvonio ulazna vrata.. "I to si ti", rekao je. Bio je omamljen u lice. "Upravo idem u košaru. " Možda nije u redu, ali samo mi se prethodna slika vrtila u glavi. Otišao sam u kupaonicu da se tuširam da se malo ohladim, ali nisam se mogao usredotočiti na ništa drugo; gledajući mog sina kako odmaže od sperme, jako mi se naježilo - iako o njemu nisam razmišljao kao o partneru - pa sam morao nešto učiniti sa sobom.

Pomilovala sam grudi i salila klitoris.. . A kad sam se najviše uzbudio, gurnuo sam „krušku“ tuša u svoju pizzu i završio. Sve što se dogodilo toga dana bilo je presudno za moj bračni život.. . Dok sam bio u kupaonici, stigao je moj muž. Opušteno je sjedio u svojoj fotelji i znatiželjno me promatrao. Ponudio mi je viski i rekao mi da sjednem kraj njega. Sjeo sam i pitao ga kako mu je prošao dan. Odgovorio je kratko da nije sve krenulo onako kako je želio. "Ali zato se dobro zabavljate. Ma dajte, molim vas, budite iskreni, pa mi recite tko je i što ste zamislili dok ste glavom mazili. Vidio sam vas lijepo kroz bravu", rekao je, a meni je ponestalo teksta.. A onda sam se zafrkavao - sada ili nikad, reći ću mu sve, neka bude! "Dobro, ali slušajte me sada, ne prekidajte me, i tada, kako god želite! " Koliko hrabrosti ni sam ne znam; Rekla sam mu sve, da je seks živa dosada, da sanjam i neprestano masturbiram, a istovremeno zamišljam da me jebe mladići, čak i dva ili tri, dok kljucam crnokosim sportašima, dok ližu dupe i gricnem im jaja , kako vodim ljubav s njegovom lijepom tajnicom ili suprugom našeg sina i svu tu fantaziju.

Što mislite o svemu ovome? " I gle čuda.. . "Znate što, učenici mi otkopčavaju hlače! " Bila sam zapanjena njegovom reakcijom. Bez riječi, brže - bolje da hobotnice palčeve uvučem i povučem kurac već u punoj erekciji. "Zapalila si me", nastavio je moj muž, "pa obavi posao! " Nisam čekao! Prvi put u životu stavila sam kurac u usta i sisala ga i lizala kao da ga učim u školi. Nisam je ispustio iz usta i nakon nekoliko trenutaka osjetio sam kako mu pulsira glava.. . Kad su mi se usta napunila spermom, dijelom sam ga progutala, razmazala ga po cijelom licu. Nakon toga sam skinuo haljinu, stavio motiv pred nos svog supruga i rekao: "Na vama je red! " Samo ližući usne, poludio sam.. . To sam oduvijek želio! Ne mogu opisati što se događalo u meni, završio sam dva ili tri puta ne znam, držao sam ga uz glavu tako čvrsto da se nije mogao pomaknuti s moje pičke.

Viknuo sam da mi jezik izvuče što dublje i da ga vrtim oko klitorisa.. . Iscrpljen od slatkoće; Pao sam kraj njega na pod. Brzo se skinuo i srušio. Pokucao mi je kurac, jaja sam zgrabio njegovu kuhanu pizzu, želeći ih gurnuti i unutra; Bila sam toliko uspaljena da sam pomislila da mogu ugurati tri kuraca unutra. Brzo smo se jebali, a zatim završili, pokazujući jedni drugima jezive riječi. Neko smo se vrijeme smirili, ali nisam ga htio izvući, želio sam ga u sebi, zauvijek. Kad je te noći Bojana došla u sobu u kojoj smo zajedno spavali, vidjela sam da je malo veselija nego inače. Brzo sam shvatio, naravno da je popila malo više nego što je trebalo. Izašao sam iz kreveta odjeven samo u hlače i majicu jer sam već bio spreman za krevet. Htio sam joj pomoći da se skine i ode u krevet.

Ali stvari su išle dobro, s lijepim tokom. Isprva sam joj skinuo cipele, ali Bojana je izgubila ravnotežu i pala na krevet. Kad sam joj pomogao da ustane, odmotala se i naslonila se na mene. Mogao sam osjetiti njezine čvrste sise na mojim grudima i odmah sam se zarumeneo. Osjetila sam kako mi kurac raste, a uskoro je to Bojana osjetila i samo rekla "Ovo će biti jedna sjajna noć". Poljubio sam je tako strastveno da sam pomislio da ću je gušiti jezikom. Zgrabio sam je za guzicu i grlio je dok je stenjala. Osjetio sam kako joj se ruka uvlači u hlače i već sljedećeg trenutka osjetio je kako ga kurac povlači gore-dolje. Bilo mi je lijepo. Zaustavila sam je od želje da završi tako brzo i malo je odmaknula. Skinuo sam joj kratku majicu koju je nosila i prerezao joj jezik preko vrata, sise i trbuha, zatim kleknuo i počeo raskopčavati traperice.

Kad sam konačno otkopčala posljednje dugme, grede su pale i ona je uzdahnula s takvim olakšanjem da sam je pustio iz okova. Počeo sam je ljubiti u gaćice, osjećajući da su već prilično vlažne. Bacio sam Bojanu na krevet i potpuno joj skinuo traperice. Sada je ležala preda mnom samo u seksi donjem rublju i činilo mi se da mi ud još uvijek drhti od misli da ću je uskoro slomiti. Napokon sam skinuo ono malo sitnica koje sam imao na sebi i potpuno sam stao pred nju. "O, jebi me, Mickey. Jebi me cijelu noć. Želim te tako ". Želja joj se ubrzo ispunila. Pomilovao sam je po kosi, po vratu i trbuhu. Napokon sam gurnuo ruku u njezine gaćice i osjetio koliko je topao i mokar njen odabir. Bila je spremna za borbu. Ali želio sam malo više uživati ​​u tome. Skinuo sam joj grudnjak i poljubio joj boobs.

Prvo jedno, a zatim drugo. Bojana je stenjala i uvijala se od radosti. Napokon sam joj počeo sisati bradavice i rukom sam prešao preko njezina trbuha, do gaćica i nježno je pomilovao po pički. Umočio bih srednji prst duboko u nju, a zatim bi ga lizao. Sve to vrijeme nisam joj skidao sise iz usta. Nauljila sam, sisala, lizala, uživala u njima. Također sam je htio gurnuti usred njezinih sisa pa sam je zagrlio i rekao joj da stavi grudi, što je ona rado učinila. Počeo sam joj polako gurati kurac, koji je dospio do usana, a onda sam se toliko naljutio da sam je jebao tako jako kao da sam već u mački. Tada je Bojana otvorila usta i osjetila sam svaki put kad mi kurac uđe u usta. Nisam mogao to dugo raditi i osjećao sam se kako dolazim. Bojana je to također osjetila, pa je brzo usisao moj kurac u usta i progutao zadnju kap moje sperme, ližući se.

Neko smo vrijeme ležali tamo, ali samo nakratko dok nisam ponovo osjetio kako se klip stvrdne. Tome je, naravno, doprinijela i Bojana, koja me boli otkad sam prvi put stigla. Ponovo sam je počeo lizati, ali ovaj put sam krenuo s nogu. Sisala sam joj prst dok ga je milovala po izboru, štedeći ga za mene. Liznuo sam joj stopalo, plahte, bedra, prepone, prvo jedno pa drugo. Čak sam je gladio njezine sise, osjećajući kako joj se bradavice stežu. Napokon sam joj skinuo gaćice i legao Bojana ispred mene, gol i spreman za sva iskustva te večeri. Prvo sam je nježno poljubio između nogu, a zatim je liznuo. Zgrabio sam joj boobs i lizao joj pičku, kupujući joj sokove. Kako je bila dobra. Vlažna, vruća, zagađena. Bojana je bila pohotna i samo je jecala i stenjala ponavljajući: „Jebi me.

Jebi me teško! ". Previše sam se napio da sam joj počeo duboko ubijati jezik u macu i lizati je kao da je to najslađi bombon. Bojana mi je gurnula glavu još dublje između njenih nogu da se još više osjećam, a ja sam uživala u ovom jebenom jeziku i njenim pohotnim vriscima. Nisam više mogao izdržati, pa sam se podigao, položio preko nje i povukao kurac koliko god sam mogao. Bojanovi vriskovi postajali su sve glasniji, a moj ritam sve bržim. Ulazio sam u nju toliko duboko da se činilo kao da ću je presjeći. Mogao sam osjetiti njezine sise i čvrste bradavice na grudima, raširene noge kako mi kreću naprijed i natrag uz moj kurac. Tukao sam je kao nitko drugi. Zgrabio sam je za ruke i potpuno se prepustila mom jebanju. Kliznuo sam i izlazio, ulazio i izlazio sve dok nisam osjetio da ću završiti u njenoj mački.

Tada sam ga izvadio i rekao Bojani da se okrene i klekne na sve četiri. Davno sam sebi obećao da ću je jebati u lijepoj, čvrstoj guzi koja je sada spremna da se jebe. Malo sam spustio Boyana glavu i uhvatio je za njezine sise, milovao ih i stisnuo bradavice. Moja malisa kliznula je u njezinu guzu nevjerojatno lako, mokri se s Bojanovim sokovima. Malo je vrisnula, ali potom se opustila i uživala u sebi. S vremena na vrijeme ušao sam i izlazio iz nje i još više se približavao vrhuncu. Bojana je prstima mazala pičkicu i uskoro je bilo gotovo. Tada sam joj izvadio kurac iz guze i pumpao svu spermu po leđima. Bez riječi je ustala i otišla se okupati. Zaspao sam i kad sam se ujutro probudio, Bojana je sjedila na terasi, pila vodu i žalila se na glavobolju.. Nije se žalila na bolove u guzi.. .
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija