Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Nisam laka, ali...

Vozač sam kamiona i na cesti provodim 300 dana godišnje, a kako radim na međunarodnim linijama s vremenom sam upoznao skoro sve kafiće, restorane, stajališta i sumnjive čumeze na europskim cestama. Iako sam u braku, ženu skoro i ne vidim, a kad se i vidimo ne izlazimo iz kreveta, barem nismo dok klinci nisu odrasli, a sada ne možemo ništa od njih. Tako mi se dešavalo da budem po par mjeseci suha kurca. Ali me spašavala činjenica da poznajem situaciju po europskim stajalištima.

Međutim dogodilo se da dobijem ono šta tražim, ali ne od noćnih dama sumnjiva morala, već od jedne konobarice u Austriji. Znao sam ju od prije, radila je u Landzeitu blizu Salzburga, Rumunjka, mala i slatka velikih očiju i sisa koje su se isticale u onim njihovim dindrlicama. Duga crna kosa je bila svezana u neku pletenicu oko glave. Imala je 32 godine, zvala se Sonia i vidio sam da ne nosi prsten na ruci, pa sam pretpostavio da možda i nije udana. Svaki put kad bih stao znali bi porazgovarati. Znala je dosta o hrvatskoj, jer je dolazila kod nas na more, par puta na Zrće, a poslije je dolazila na Cres. Sviđalo joj se kod nas, a na moju primjedbu kako je bilo na Zrću samo se tajanstveno osmjehnula, pa napomenula:

- Nije te briga, ali.. . mogla bih ti pokazati kako sam izgeldala tada.. -zatim se vratila natrag za kasu uputivši mi smješak dok sam ja gledao za njenim bokovima kako se njišu.

Razmišljao sam o tome dok sam se vozio za Stuttgart u mercedesovu tvornicu da iskrcam neke plastične djelove za vozila, a onda otišao za Mainz da ukrcam robu za Hrvatsku. Bio sam kod Munchena kad je počeo snijeg i padao je sve jače i jače. Informacija je bila da je autocesta A1 kroz Austriju zatvorena, pa sam se želio dočepati Landzeita iza Salzburga, jer se ondje moglo prespavati, pojesti nešto toplo i najbitnije od svega, otuširati. Čim sam se dokopao odmorišta, parkirao sam, a snijega je već bilo tridesetak centimetara i nije imao namjeru stati. Odmah sam se javio svojima u centralu i rekao im za situaciju, ali su oni već znali za to, pošto je još jedan kolega zapeo kod Graza na putu za Njemačku. Ugasio sam kamion, pokupio stvari i otišao po sniježnoj mećavi do Landzeita. Na recepciji sam uzeo sobu, platio unaprijed i otišao u restoran nešto pojesti. Vani je već bio mrak i ja sam uzeo što sam mislio pojesti, te krenuo na blagajnu, a tamo je bila Sonia. Pozdravila me sa širokim smješkom dok je meni pogled padao na njeno bujno poprsje. malo smo prokomentirali vrijeme koje nikoga u Austriji izgleda nije zabrinjavalo, pa ni cestariju, iako sam vidio neke pokušaje ralica da prođu po parkiralištu. Sjeo sam za stol, a nije baš bilo previše gostiju, pa sam u miru jeo kad se kraj mene stvorila Sonia sa dvije šalice kave. Nasmješila mi se i rekla:

- Milsila sam da bi ti prijalo malo tople kave, kao i meni.
- Hvala ti, baš će mi prijati.. -rekao sam i namignuo joj, a ona se zacrvenila i nasmješila.

Pričali smo o svemu i svačemu, a nakon nekih sat vremena nakon što sam već pola sata buljio u njen dekolte pošto se nagnula nad stol i njene sise su bile na izvolte, digla se i rekla da mora predati smjenu. Pitao sam ju kako će doma s obzirom na vrijeme, pa je rekla da ne zna. Da će najvjerojatnije prespavati u dijelu za personal, a tada sam joj predložio, iznenadivši i sam sebe, da prespava kod mene u sobi. Malo je stajala nekako neodlučna, a onda kimnula i nasmiješila se, pa otišla za blagajnu. Ja sam ostao sjediti za stolom pitajući se koji mi je kurac bio, ali nisam imao kuda i podigao sam se od stola i odnio tacnu sa tanjurima do pulta, te usput rekao Soniji broj sobe i otišao.
Upravo sam završio sa tuširanjem i sjeo na krevet gledajući TV kad sam začuo kucanje na vratima. Otvorio sam i ugledao Soniu odjevenu u traperice i zimsku jaknu, pa sam ju pustio unutra. Odložila je torbu i ogledavala se oko sebe, pa je rekla da nikad nije bila u njihovim sobama. Upitao sam ju da li bi se otuširala, a ona se malo kolebala pa pristala i ubrzo je nestala u kupaonici. Ja sam sjeo u fotelju kad se pojavila raspuštene kose i ogrnuta samo ručnikom koji je bio zadignut zbog njenih sisa, a gole čvrste noge su bile lijepe. Sjela je na krevet i upitala kako ćemo spavati. Pogledao sam krevet, pa nju i slegnuo ramenima, a ona je rekla da ima mjesta za oboje i stisla se uza zid, a ja sam uzeo daljinski i sjeo samo u boksericama na krevet. Zavalio sam se osjećajući njeno tijelo uz svoje, a kurac mi se preko volje počeo dizati, što je primjetila. Nastupila je neka neugodna tišina, osim televizora koji je bio na nekom filmu, pa je ona tiho rekla:

- Samo da znaš.. nisam laka ženska, ali.. -tu je malo zastala i pogledala me u oči- sviđaš mi se.. -dalje više nije govorila jer je razvezala onaj ručnik, a ispod njega nije bilo ničeg osim njenog golog tijela i onih savršanih sisa.

Usta su mi bila suha, a njena ruka je preko mog trbuha došla do mojih prepona i zaustavila se na mom poludignutom kurcu i počela ga lagano milovati. Uskoro se digao skoro do kraja, a ona je prstima ušla u gaćice i primila mi kurac usput se nagnuvši prema meni i poljubivši me u obraz. Sad sam se i ja napokon pomaknuo i okrenuo prema njoj, te joj počeo milovati bokove i prema sisama, a ona je blago raširila noge i ušao sam rukom između njih, te počeo milovati njenu picu. Ubrzo se počela vlažiti i prsti su mi kliznuli u njenu rupicu. Zastenjala je prigušeno kad je i drugi prst ušao u nju. Drkala mi je kurac sve brže, a onda se prebacila na mene i polako rukom uvela mojih 19 centimetara vrućeg mesa u svoju usku picu. Polako se micala na meni dok nije cijeli kurac ušao u nju i ona se smjestila na mojim prepunim jajima. Ionako sam ih imao namjeru isprazniti dobrim drkanjem, ali je ovo bilo puno bolje. Uskoro je krenula sa podizanjem i nabijanjem na moj tvrdu kurac. Ja sam mijesio one njene velike sise. Imala je čvrsto tijelo, a sise su bile nijansu mekše od njega i savršene da ih se mijesi. I moja žena je imala velike sise, ali su bile jako mekane.

Nije žurila sa nabijanjem, već se polako nasađivala na moj kurac. Uostalom, nikud nam se nije žurilo. Nakon pet minuta je prvi put svršila uz jako grčenje picinih mišića, pa mi je stisla kurac njima. Nakon što se opustila nastavila je sa nabijanjem na moj kurac, ali ne za dugo jer sam osjetio da mi dolazi i brzo se makla sa mene, pa mi počela drkati kurac, a usta je otvorila iznad njega, pa su prva dva mlaza završila u njenim ustima, a dio na licu i mom trbuhu. Bila je iznenađena količinom moje sperme, pa sam joj objasnio da je to od tri mjeseca apstinencije. Nasmijala se, a onda mi rekla da ni ona mjesecima nije imala pošteni seks. Oboje smo zaključili da nam onda ovo nije dovoljno, pa smo se opet bacili jedno na drugo. Konkretno ja na lizanje njene obrijane pice.

Lizao sam ju dok nije ponovo svršila, a onda se samo podigao i ugurao kurac u njenu picu. Obgrlila me nogama i sad sam se ja zabijao u nju sa posebnim žarom. Znate onaj osjećaj kad imate potrebu da se dokažete, pa dajete sve od sebe. Jebao sam ju stvarno žestoko i ubrzo je ponovo svršila, baš kao i maloprije stisnuvši mi kurac svojom picom. Nisam mogao ni mrdnuti dok se nije opustila. Čim me je pustila nastavio sam sa jebanjem, a onda smo malo promijenili pozu i sad sam joj ga zabijao s guza. Stenjala je sve glasnije kako sam ga zabijao sve jače, a i krevet je počeo škripati ispod nas. Ubrzo sam osjetio da mi dolazi i brzo sam ga izvukao, te malo klizio između njenih guzova i počeo svršavati po njenoj guzi i leđima. Nakon toga mi je na moje iznenađenje oblizala kurac i legli smo natrag na krevet. Zaspala je u mom zagrljaju dok sam ja udisao miris njene kose.

Drugo jutro sam krenuo dalje, a i ona svojoj kući i svom sinu. Poslije mi je pričala da ima sina iz jednog braka koji je propao, a bježeći od grubog bivšeg muža je završila u Austriji. Ovdje joj je lijepo i sviđa joj se. Ja sam joj ispričao kako je kod mene, a na kraju mi je rekla da svaki put kad prolazom kroz Salzburg joj se mogu javiti. Ne moramo imati seks, ali možemo popiti i kavu.
To mi vrijedi još i danas, pa znam provesti sa Soniom divne sate u razgovoru ili u divljem seksu.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija