Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Poslovna partnerica ili...

Posao zna biti naporan, ali i zanimljiv, mada ima i dosadnih poslova, onih birokratskih. Moj je bio dinamičan, non-stop sam bio okolo i obilazio poslovne partnere. Najčešće bi dovozio uzorke ili neku manju narudžbu, pa bi nakon toga sa kolegama iz komercijale išao na ručkove i slićno. Nije bilo loše, ali nitko nije mogao nadmašiti Andreju.

Andreja je bila mlada komercijalistica u jednoj firmi koja se bavila građevinom, pa je bilo malo čudno, jer su takve poslove obavljali isključivo muški. Međutim, mala je imala zrnce soli u glavi za takve poslove, a nije ni odbijala izazove. I tako sam ju jednog dana upoznao kad sam dovezao našu robu koju su koristili. Pozvala me na kavu, a nakon mog nećkanja, jer sam kao imao još hrpu posla, pristao sam na jednu brzinsku kavicu. Ta kavica se otegla na više od pola sata, jer je Andreja bila ugodna sugovornica, a i jako je dobro izgledala. S obzirom da je bilo ljeto bila je jako lagano odjevena. Na nogama sandale koje su otkrivale lijepo njegovana stopala, a kod žena sam cijenio njegovana stopala, pa preplanula koža potkoljenica i isto takve ruke u više nego providnoj ljetnoj haljini kroz koju se vidio bijeli pamučni grudnjak i isto takve gaćice. Duga smeđa ravna kosa je mirisala na šampon i plave oči koje su, barem je takav bio osjećaj, prolazile kroz mene. Bilo mi je ugodno u razgovoru sa njom, pa mi se nekako nije išlo, a ni njoj se baš nije dizalo od stola, jer je prekinula par puta neke pozive na mobitel. Međutim sam ipak morao ići, ali sam ju upitao da li bi ju mogao pozvati van na piće, poslije posla, naravno. Prihvatila je sa smješkom, pa mi je dala drugi broj mobitela na koji da ju zovem, a ne na poslovni.

Nisam ju odmah zvao, već sam pričekao do petka. Oduševila se kad sam ju nazvao, a koliko, saznao sam u sljedećoj rečenici:

- Već sam mislila da nećeš nazvati? ! ?
- Paaa.. sutra je neradni dan, pa sam mislio da bi ti ovako više odgovaralo.. -rekao sam pomirljivo, ali mi je lice raširio osmjeh.

Dogovorili smo se kad da se nađemo, pa smo još malo razgovarali, a onda sam jedva dočekao večer. Obukao sam neke lagane hlače, a dvoumio sam se između bokserica i slip gaćica, da bi na kraju izabrao bekserice, jer je bilo jako sparno. Andreja je došla, sa dvadeset minuta zakašnjenja, naravno, u kratkoj minici iz koje su izlazile njene divne noge i svjetloplavoj providnoj bluzi koja je išla uz njene oči, a napinjale su je njene bujne grudi. Bila je jako sexy u tom izdanju, pa sam se već zabrinuo zbog oblačenja bokserica, jer sam imao osjećaj da mi se mališa počinje buditi od pogleda na nju. Sjedili smo dobra dva sata na jednoj terasi, malo popili i onda me pogledala:

- Hoćemo li do tebe? -malo me iznenadila time, ali ionako sam imao osjećaj da cijelu večer postoji neka napetost između nas, pa sam samo kimnuo glavom.

Kad smo ušli u ulaz moje zgrade i dok smo čekali lift prišla mi je i zagrlila me, pa smo se počeli ljubiti. Brzo smo ušli u lift, pa smo nastavili se hvatati, a moj kurac je već prijetio da će probiti i gaće i hlače. Nije nimalo pomagala dok je pritiskala svoj trbuh uz njega. Uletili smo u stan i odmah se počeli skidati, pa smo uskoro bili u klinču, jer sam ju pritisnuo uza zid, a ona me obujmila nogama i tražila rukom moj kurac, pa ga uvela u svoju već dobrano mokru picu. Pomogao sam joj lagano ga gurnuvši i samo je uzdahnula kad joj je ušao do kraja. Zabila mi je nokte u ramena dok sam joj ga zabijao na stoječki u hodniku. Stenjali smo oboje, ona od užitka, a ja od napora i vručine. Ubrzo je počela svršavati i počela se tresti na meni, zabivši nokte još jače u mene. Uspio sam suzbiti bol i krenuo sam noseči ju na sebi do sobe, pa sam ju bacio na krevet i raširio joj noge, pa joj ga ponovo sjurio u picu. Nastavio sam se žestok zabijati u nju jer sam sad imao oslonac za ruke, a onda ga na brzinu izvukao van iz nje i svršio sam joj po trbuhu i sisama. Bili smo zadihani, ali nije nam bilo do odmora.

Podigla se na krevetu i primila mi malo opušteniji kurac, pa ga počela lizati i lagano drkati, da bi ga onda cijelog strpala u usta i nakon minute ili dvije ga dovela ponovo u stanje spremnosti, pa se okrenula i naguzila prema meni, te rekla:

- Ne moraš ga vaditi.. slobodno svrši u mene, na pilulama sam..

Ja sam se samo nasmijao i sagnuo se, pa joj počeo lizati i ljubiti guzu, te se spustio preko šupčića do njene pice i počeo ju lizati, a nakon par minuta kad je već počelo curiti iz nje namjestio sam kurac na ulaz u njenu picu i gurnuo ga unutra. Primio sam ju za bokove i počeo joj ga zabijati do jaja. Stenjala je glasno svaki put kad bi se zabio do kraja, a njena guza lupila po mom trbuhu. Jaja su lupkala po njenoj pici, a ona je željela još jače i još brže. Trudio sam se i to svojski da joj ispunim želje, a onda se počela tresti i svršavati, te mi je počela stiskati kurac sa svojom picom, a to mi je bilo dovoljno da se počnem prazniti u nju nabivši ga do kraja u njenu pećinu. Ostao sam sa kurcem u njoj dok mi se nije polako spustio milujući joj pritom fenomenalnu guzu. Nakon toga smo se izvalili na krevetu, pa smo zagrljeni ostali neko vrijeme dok joj nisam predložio tuširanje, a onda i to da ostane i prenoći. Samo me pogledala i nasmješila se i samo kimnula glavom da pristaje.

Tu noć nismo baš spavali, kao ni mnoge noći nakon te, a sad nakon godinu dana naše veze ćemo postati ponosni roditelji, iako se nismo vjenčali, ali to nam nije najbitnije, jer smo si sami dovoljni i bez papira.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija