Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Matorke / porno priče i ispovijesti

Matorke su često tema erotskih priča koje opisuju iskustva starijih žena u seksualnom smislu. Ove priče mogu biti izazovne i uzbudljive za one koji vole iskusne i zrele žene. Međutim, važno je imati na umu da su ove priče fikcija i da stvarni odnosi trebaju biti zasnovani na uzajamnom pristanku i poštovanju.

Jebao sam zrelu Ružicu dok nas je krišom posmatrala još starija žena sa farme

Angažirala me jedna magistrica na radu na poljoprivrednim ogledima. Bila je duplo starija od mene. Pojebao sam je, a spazih pored prozora voajerku, još stariju ženu od nje.

Objavljeno: 22.09.2023 (ocjena: 3.5)

Dunja 6

Legla je pored mene uz nalete trzanja od sreće, a Dunja sa druge strane legla i drkala mi dok nisam svršio po njenoj butini.. Zaspao sam kao mnogo sretan muškarac.

Objavljeno: 29.08.2023 (ocjena: 5)

Dunja 5

Uhvatio sam se posla te sam počeo žestoko da je tucam te joj stavio dlan na usta da bude tiha..

Objavljeno: 29.08.2023 (ocjena: 5)

Doveo sam mladog šiljokurana i naštimao mu svoju ženu

Sa ženom sam gledao pornić i primijetio da ser pali na mlade momke. Ubrzo sam doveo jednog takvog iz firme da mi nešto odradi vezano za bravariju. Odradio je, ali pojebao mi je i ženu.

Objavljeno: 25.08.2023 (ocjena: 3)

JA ŽIGOLO, ZADOVOLJIO SAM PRELIJEPU ZGODNU BAKU

Otišao sam na poziv sedamdesetogodišnje njegovane ljepotice u njen luksuzni apartman. Proveli smo vrelu noć.

Objavljeno: 24.08.2023 (ocjena: 5)

Moja starija tajnica

Nisam znao da moja tajnica želi nešto više

Objavljeno: 20.08.2023 (ocjena: 3.2)

JA ŽIGOLO, NAKON DRUGOVE MAJKE POJEBAO SAM RASNU DIREKTORICU DORIS

Ivanka, drugareva majka, davala mi je sve od sebe. Zaposlila me je. Jednog dana direktorica Doric mi je strogim riječima rekla da donesem putne nalog k njoj u ured. Počela je nova era u mom životu.

Objavljeno: 18.08.2023 (ocjena: 4.3)

Dunja 3

Legla je pored mene, češkala me po tijelu dok sam treskao njene sise i uživali u savršenom jutru.

Objavljeno: 17.08.2023 (ocjena: 5)

JA ŽIGOLO, PRVO SAM POJEBAO MAJKU NAJBOLJEG DRUGARA

Majka mog najboljeg drugara me zavela, znala je da sam obdaren. Naučila me je tajnama seksa.

Objavljeno: 16.08.2023 (ocjena: 4)

Duplo starija žena od mene gospodarila je u krevetu, ali kćerka joj je bolja

Nakon nezaboravne avanture sa duplo starijom Jelenom, upoznao sam i njenu obitelj. Lagao sam im , po dogovoru sa Jelenom, da sam pripravnik i da mi je Jelena mentorica. Njena kćerka Violeta mi je sutradan pozvonila na vrata mog nespremljenog stana. Otvorio sam joj...

Objavljeno: 13.08.2023 (ocjena: N/A)

Dunja 2

Lagano ne jahala u kadi nekih desetak minuta aaa onda sam svršio kao nikad u životu u njenu već punu pičku...

Objavljeno: 12.08.2023 (ocjena: N/A)

Dunja

Nije se ništa srećom dogodilo ostatak dana, sem mog drkanja na pomisao da jebem tetu Dunju. Došla je večer i odlučio sam ići do nje da bar vidim njene sise ako išta...

Objavljeno: 12.08.2023 (ocjena: N/A)

Duplo starija žena od mene gospodarila je u krevetu, jebali smo se do iznemoglosti

Krenuo sam na more i u busu se upoznao sa duplo starijom gospođom, poslovnom ženom. Zbližili smo se i proveli nezaboravan tjedan dana na moru.

Objavljeno: 10.08.2023 (ocjena: 5)

JEBEM DUPLO MLAĐU PODSTANARKU, A NJEN MUŽ JEBE MOJU ŽENU, Kraj

Nastavio sam da uživam u seksu sa podstanarkom Majom. Iako trudnica bila je nezasita. Njen mlađani suprug Petar više je volio matorke pa je punio moju suprugu Stanu. Stana me je počela izbjegavati, a onda sam je naljutio pričom da sve znam o njoj i Petru. Tad smo se žestoko pojebali.

Objavljeno: 05.08.2023 (ocjena: 3)

Zapostavljenu matorku sam kurcem vratio u život, neodoljivo me podsjećala na bivšu punicu

Sa duplo starijom ženom od sebe sam započeo ljubavnu romansu. Kasnije sam joj ispričao svoju životnu priču i da me strahovito podsjeća na bivšu punicu, koja me je zavela u Osijeku.

Objavljeno: 30.07.2023 (ocjena: N/A)
Stranica:
Matorke su žene koje su u zrelim godinama i koje su iskusne u svemu što se tiče seksa. One su prave majstorice u umijeću zadovoljavanja muškaraca i znaju kako da ih dovedu do vrhunca. Erotske priče o matorcima su vrlo popularne među muškarcima koji vole starije žene i koji žele da iskuse nešto novo i drugačije. Ove priče su prepune strasti, požude i erotike, a često se fokusiraju na seksualne fantazije koje se ostvaruju sa matorim ženama. Matorke su često opisane kao dominantne i samouvjerene žene koje znaju šta žele i kako to da dobiju. One su u stanju da pruže nezaboravno iskustvo muškarcima koji su spremni da se prepuste njihovim čarima. Erotske priče o matorcima su također popularne među ženama koje su u zrelim godinama i koje žele da se osjećaju poželjno i seksi. One su inspirativne priče koje pokazuju da je seksualnost nešto što se ne gubi sa godinama, već se samo mijenja i postaje još zrelija i iskusnija. U svakom slučaju, erotske priče o matorcima su prava poslastica za sve ljubitelje erotike i seksualnosti, a matorke su prave zvijezde ovih priča koje će vas ostaviti bez daha.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija