Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:

Mlade cure (18-22) - erotske priče - porno priče i ispovijesti

Ako volite erotske priče o Mlade cure (18-22) - erotske priče, ovo je pravo mjesto za vas.

Masaža

Prijateljici sam pomagao prilikom preseljenja na studij i iz zafrkancije sam joj dao poklon bon za masažu u mojoj režiji,kad poželi opuštanje...

Objavljeno: 12.04.2021 (ocjena: 5)

Novogodišnja orgije

Vredi procitati Grupnjak Rodjendan Okipljanje Mladi

Objavljeno: 16.03.2021 (ocjena: N/A)

Mala Crnka

Mala Crnka Brutal sex Vredi poedati Mala je vrh

Objavljeno: 12.03.2021 (ocjena: 3)

Sponzoruša ili kurva?

Studentica sam i usput konobarim,na kraju jedne popodnevne smjene pojavio se sredovječni muškarac....

Objavljeno: 08.03.2021 (ocjena: 5)

U ordinaciji

Inače nisam jedan od onih što se pale na uniforme i slične gluposti ali moram priznati da sam imao i ja trenutak slabosti. Naime ima tome već nekoliko godina kada sam odlučio da bi bio red da odem kod zubara na pregled. Pojma nisam imao više tko mi je zubar pa sam nakon malo šetanja i istraživanja došao konačno do imena Kristina. Okrenuo sam broj i naručio se za ponedjeljak navečer u 7…

Objavljeno: 11.02.2021 (ocjena: N/A)

U vlaku

Ne znam koliko je prošlo od kada sam zaspao ali kada sam se probudio imao sam što i vidjeti. Nasuprot meni sjedila je djevojka u ranim dvadesetim, kovrčave duge plave kose i zamamnog osmjeha. Onako zbunjen u polu snu vidio sam da mi se smješka. Kada sam došao sebi shvatio sam i zašto. Imao sam poprilično žestoku jutarnju erekciju koja je skoro probila hlače.

Objavljeno: 01.02.2021 (ocjena: 5)

Na osami pored mora

Spustila se na koljena i strpala ga u grlo. Pušila je fantastično. Svakim ulaskom u njeno grlo bio sam korak bliže ekstazi. Nije odustajala dok nisam napunio njena usta do vrha. Ustala je i otvorila ih dok se sperma prelijevala iz njih. Oblizala se i progutala sve do zadnje kapi.

Objavljeno: 20.01.2021 (ocjena: 3)

Hotelske avanture

Ujutro su me probudili poljupci. Nina me ljubila što sam spremno prihvatio. Krenula se spuštati niže do mog vrata i preko trbuha sve niže. Lagano je maknula plahtu i moja tvrda kurčina spremno je gledala u nju.

Objavljeno: 28.12.2020 (ocjena: 5)

Koncert

U cijelom košmaru ugledao sam curu koja je bila u svom svijetu. Muzika ju je nosila i nije ju bilo briga što se dešava okolo. Promatrao sam je dok se pomalo nespretno gibala uz muziku. Bila je slatka u licu i vidjelo se da je u ranim dvadesetim.

Objavljeno: 16.12.2020 (ocjena: N/A)

Mala tajna

Ona je to primijetila i vrlo brzo mi dobacila što ti gledaš? Mrzio sam takve osobe pa sam joj rekao, uvijek sam zamišljao da neku takvu malu razmaženu princezu izjebem da ne može hodati 3 dana. Ostala je bez teksta skupa sa svojim kolegicama, a ja sam samo produžio kraj njih

Objavljeno: 07.12.2020 (ocjena: 3)

Maturalno

Zamišljao sam kako bi bilo dobro da mogu sada s njom pod tuš. Iz sanjarenja me prenuo njen glas. Zvala me i došao sam za njom u wc. Hoćeš mi se pridružiti?

Objavljeno: 01.12.2020 (ocjena: N/A)

Sex na moru

Prije nekoliko godina sjedio sam u jednom kafiću uz obalu. Ispijao sam zadnje gutljaje cuge kada sam spazio nju kako dolazi cestom. Bila je rekao bi u ranim dvadesetima i izgledala je kao da joj je cijeli svijet pod nogama. Njena duga crvena kosa bila je razbarušena od cjelodnevnog kupanja. Dolazila je prema meni i nisam mogao skinuti pogled s nje.

Objavljeno: 29.11.2020 (ocjena: N/A)

Zahvalna studentica

Jedne subote oko 10 sati začuo sam da mi netko zvoni na vrata. Nisam imao pojma tko bi mogao da bude jer bilo je sred leta i svi koji su mi mogli da dođu su bili van grada. Bilo je jako vruće i pred tv-om sam sedeo samo u gaćama. Nisam imao snage da nabacim nešto na sebe već sam samo otišao do vrata. Kada sam otvorio imao sam šta da vidim. Ispred mene je stajala cura možda svojih 20 godina.

Objavljeno: 12.11.2020 (ocjena: N/A)

U bioskopu

Gaćice nije ni vraćala nakon podnevne jebačine. Lagano se nabila na moj kurac i krenula da meša. Izvukao sam njene sise i majice koja je imala popriličan dekolte i krenuo da se igram njenim krutim bradavicama. Lizao sam ih i grickao dok sam rukama čvrsto držao njene guzove. Jebala me sve jače i rasklimane stolice su se podosta ljuljale te sam povremeno uhvati preke poglede ostalih ljudi.

Objavljeno: 09.11.2020 (ocjena: 3)

Kurva

I dok sam smišljao kako da rešim svoje probleme drugari su mi priredili poklon za rođendan. Bilo je dosta kasno uveče i svi su me bili odjebali za druženje već sam pomislio da su mi zaboravili rođendan. U taj tren netko je pozvonio na vrata. Otvorio sam a na vratima je bila visoka žena crvene kose zagrnuta kaputom.

Objavljeno: 04.11.2020 (ocjena: 5)
Stranica:
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija