Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:

Mlade cure (18-22) - erotske priče - porno priče i ispovijesti

Ako volite erotske priče o Mlade cure (18-22) - erotske priče, ovo je pravo mjesto za vas.

Hotelske avanture

Ujutro su me probudili poljupci. Nina me ljubila što sam spremno prihvatio. Krenula se spuštati niže do mog vrata i preko trbuha sve niže. Lagano je maknula plahtu i moja tvrda kurčina spremno je gledala u nju.

Objavljeno: 28.12.2020 (ocjena: 5)

Koncert

U cijelom košmaru ugledao sam curu koja je bila u svom svijetu. Muzika ju je nosila i nije ju bilo briga što se dešava okolo. Promatrao sam je dok se pomalo nespretno gibala uz muziku. Bila je slatka u licu i vidjelo se da je u ranim dvadesetim.

Objavljeno: 16.12.2020 (ocjena: N/A)

Mala tajna

Ona je to primijetila i vrlo brzo mi dobacila što ti gledaš? Mrzio sam takve osobe pa sam joj rekao, uvijek sam zamišljao da neku takvu malu razmaženu princezu izjebem da ne može hodati 3 dana. Ostala je bez teksta skupa sa svojim kolegicama, a ja sam samo produžio kraj njih

Objavljeno: 07.12.2020 (ocjena: 3)

Maturalno

Zamišljao sam kako bi bilo dobro da mogu sada s njom pod tuš. Iz sanjarenja me prenuo njen glas. Zvala me i došao sam za njom u wc. Hoćeš mi se pridružiti?

Objavljeno: 01.12.2020 (ocjena: N/A)

Sex na moru

Prije nekoliko godina sjedio sam u jednom kafiću uz obalu. Ispijao sam zadnje gutljaje cuge kada sam spazio nju kako dolazi cestom. Bila je rekao bi u ranim dvadesetima i izgledala je kao da joj je cijeli svijet pod nogama. Njena duga crvena kosa bila je razbarušena od cjelodnevnog kupanja. Dolazila je prema meni i nisam mogao skinuti pogled s nje.

Objavljeno: 29.11.2020 (ocjena: N/A)

Zahvalna studentica

Jedne subote oko 10 sati začuo sam da mi netko zvoni na vrata. Nisam imao pojma tko bi mogao da bude jer bilo je sred leta i svi koji su mi mogli da dođu su bili van grada. Bilo je jako vruće i pred tv-om sam sedeo samo u gaćama. Nisam imao snage da nabacim nešto na sebe već sam samo otišao do vrata. Kada sam otvorio imao sam šta da vidim. Ispred mene je stajala cura možda svojih 20 godina.

Objavljeno: 12.11.2020 (ocjena: N/A)

U bioskopu

Gaćice nije ni vraćala nakon podnevne jebačine. Lagano se nabila na moj kurac i krenula da meša. Izvukao sam njene sise i majice koja je imala popriličan dekolte i krenuo da se igram njenim krutim bradavicama. Lizao sam ih i grickao dok sam rukama čvrsto držao njene guzove. Jebala me sve jače i rasklimane stolice su se podosta ljuljale te sam povremeno uhvati preke poglede ostalih ljudi.

Objavljeno: 09.11.2020 (ocjena: 3)

Kurva

I dok sam smišljao kako da rešim svoje probleme drugari su mi priredili poklon za rođendan. Bilo je dosta kasno uveče i svi su me bili odjebali za druženje već sam pomislio da su mi zaboravili rođendan. U taj tren netko je pozvonio na vrata. Otvorio sam a na vratima je bila visoka žena crvene kose zagrnuta kaputom.

Objavljeno: 04.11.2020 (ocjena: 5)

Frizerka

Ne brini rekao sam i krenuo polako da ulazim u nju. Bila je jaku uska. Osetio sam kada sam je probio i zastao sam da vidim da li je uredu. Samo nastavi jedva je izustila.

Objavljeno: 03.11.2020 (ocjena: N/A)

Jebacica Darija

Nezasita Darija i ja u ljetnoj avanturi

Objavljeno: 03.11.2020 (ocjena: N/A)

Putovanje vozom

Zazirao sam uvek od putovanja vozom, pogotovo kada sam morao koristiti voz u našim krajevima, ali moje mišljenje o vozovima mnogo je bolje zbog nečega što se dogodilo prije nekih 10 godina.

Objavljeno: 08.10.2020 (ocjena: 3.5)

Blizanke

Pružio sam ruku i zavukao je Ani među noge. Ona je raširila noge i podigla još malo haljinu da mi olakša pristup. Nije nosila gaćice te sam vrlo lako zavukao prste u njenu sočnu sveže izbrijanu pičku.

Objavljeno: 01.10.2020 (ocjena: 3)

Putovanje u španjolsku!

Još jedna fantazija koju sam izmislio...

Objavljeno: 29.09.2020 (ocjena: 3)

Mladi curićak na moru

Baš si odličan jebač, barba Marko… imaš divnu batinu… osjećala sam ga do želuca... jooj što sam se dobro nabadala na nju, uhh…

Objavljeno: 29.09.2020 (ocjena: 5)

Moja napaljena kurvica

Mala kurvica koja voli moj kurac i moju spermu

Objavljeno: 22.09.2020 (ocjena: 3)
Stranica:
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina