Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Studentice / porno priče i ispovijesti

Studentice su često tema erotskih priča zbog svoje mladosti, energije i želje za istraživanjem. Njihova avanturistička priroda i otvorenost prema novim iskustvima često su inspiracija za različite fantazije. Međutim, važno je naglasiti da su erotske priče samo fikcija te da se stvarni život ne bi trebao miješati s maštarijama.

JA ŽIGOLO, ZADOVOLJIO SAM DJEVOJKU KOD KOJE SAM SE NEISKUSAN OBRUKAO

Nakon Ivanke i Doris koje su me očeličile vratio sam se djevojci kod koje sam se neiskusan tri puta osramotio. Povrtak je bio trijumfalan.

Objavljeno: 20.08.2023 (ocjena: N/A)

U TRECOJ SMJENI SA SEKOM

Luda noć na poslu,jebao sam najblizu

Objavljeno: 27.07.2023 (ocjena: N/A)

Naša prva četvorka, pojebali smo se sa duplo mlađim parom

Ja i supruga, pedesetogišnjaci na moru smo se nenadano upoznali sa mladim parom. Družili smo se , pijuckali, svako je pojebao svoju ljepšu polovicu, a onda smo se nenadano zamijenili. Bio je to najljepši odmor u mom životu.

Objavljeno: 25.07.2023 (ocjena: 3)

Moj sex sa tobom

Želim da drkaš na mene na moju pičkicu i moje sise dok se mazim za tebe...

Objavljeno: 04.06.2023 (ocjena: 4)

Tamara

Vadio sam ga skroz glavićem mazeći njen ulaz, pa bi ga nabijao do jaja. Izluđivao sam je radeći to veoma dugo.

Objavljeno: 17.04.2023 (ocjena: N/A)

Pojebao sam lutkicu sa chat-a IV

Pičkicu je trljala na mom kurcu, a ja sam joj sisao bradavice i mazio guzu rukama. Trljala se tako neko vreme pa je uhvatila moj kurac i nabila se na njemu do jaja.

Objavljeno: 14.03.2023 (ocjena: N/A)

Pojebao sam lutkicu sa chat-a III

Moj kurac je eksplodirao u njenu vaginu, a trenutak nakon toga je i nju je stresao orgazam. Obojica smo glasno stenjali i praznili se.

Objavljeno: 13.03.2023 (ocjena: 3)

Pojebao sam lutkicu sa chat-a II

Tog momenta sam shvatio da je mala stvarno jako perverzna. Mmmmmm, volio bi da te pojebem u dupe pa da ga posle toga ovako poližeš rekao sam

Objavljeno: 13.03.2023 (ocjena: 3)

Pojebao sam lutkicu sa chat-a

Ja sam ga i dalje drkao onako sav umazan i lepljiv spermom. Kurac mi je i dalje bio potpuno tvrd. Mmmmmm kako je dobro, daj mi ga opet u pičku, jebi me još

Objavljeno: 13.03.2023 (ocjena: 3)

Početak threesom-a 16.dio

Početak threesom-a izmišljena prića

Objavljeno: 10.01.2023 (ocjena: 5)

Početak threesom-a 15.dio

Početak threesom-a izmišljena prića

Objavljeno: 10.01.2023 (ocjena: N/A)

Početak threesom-a 14.dio

Početak threesom-a izmišljena prića

Objavljeno: 10.01.2023 (ocjena: N/A)

Početak threesom-a 13.dio

Početak threesom-a izmišljena prića

Objavljeno: 10.01.2023 (ocjena: N/A)

Početak threesom-a 12.dio

Početak threesom-a izmišljena prića

Objavljeno: 10.01.2023 (ocjena: N/A)

Početak threesom-a 11.dio

Početak threesom-a izmišljena prića

Objavljeno: 10.01.2023 (ocjena: N/A)
Stranica:
Studentice su često tema erotskih priča, jer su mlade, privlačne i puno toga žele isprobati. One su u fazi života kada su seksualno aktivne i otvorene za nova iskustva. Njihova znatiželja i želja za istraživanjem često ih dovodi u situacije u kojima se nalaze u erotskim avanturama. Studentice su često predmet žudnje starijih muškaraca, ali i žena, jer su mlade, vitke i privlačne. Njihova seksualnost je često neutaživa, a želja za eksperimentiranjem ih vodi u razne situacije. Studentice su često spremne na seksualne avanture s kolegama s fakulteta, ali i s profesorima. Njihova seksualnost je često neutaživa, a želja za eksperimentiranjem ih vodi u razne situacije. Studentice su često spremne na seksualne avanture s kolegama s fakulteta, ali i s profesorima. Njihova mladost i želja za zabavom ih često vodi u klubove i na partyje, gdje se upuštaju u razne seksualne aktivnosti. Studentice su često otvorene za eksperimentiranje s drugim ženama, a često su i uključene u trojke i grupni seks. Njihova seksualnost je često neutaživa, a želja za eksperimentiranjem ih vodi u razne situacije. Studentice su često spremne na seksualne avanture s kolegama s fakulteta, ali i s profesorima. Njihova mladost i želja za zabavom ih često vodi u klubove i na partyje, gdje se upuštaju u razne seksualne aktivnosti. Studentice su često otvorene za eksperimentiranje s drugim ženama, a često su i uključene u trojke i grupni seks.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija