Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

15 DANA SA GOSPOĐOM MARIJOM

.. .. . Nakon zanimljive noći u autobusu Marija bili smo oboje totalno napaljeni jedao na drugo i samo čekali priliku da se negdje pojebemo. Međutim na tu priliku morali smo još dosta čekati, naime u Waršavu smo stigli oko 12:00, a prijava u hostelu u kojem smo trebali noćiti bio je u 18:00 tako da smo imali dobrih 5 sati razgledavanja grada. Konačno negdje oko 15:00 sati vodič nam je dao ostatak slobodnog vremena da provedemo sami do polaska u hostel. U tom razgledavanju upoznali smo se sa dvije djevojke i skompali se s njima, Maša i Sanja kako su se zvale obje su bile studentice, Maša je bila iz Zagreba, a Sanja iz Požege i obje su studirale u Osijeku. Predložio sam curama da odemo negdje na ručak, cure su prihvatile moj prijedlog. Sjeli smo za stol u prvi restoran na koji smo naletjeli.

Naručili smo meni, a ja sam krenuo u WC, ubrzo za mnom je došla i Marija i uvukla me u ženski WC. Uletivši naglo u kabinu počeli smo luđački da se hvatamo, na brzinu smo spustili hlače i ona i ja, Marija se naguzila, a ja sam kurcem uletio u njenu pičku bez ikakve predigre, kurac mi je klizio lagano u njenu pičku jer je već dobro bila napaljena, a pička natopljena njenim sokovima čulo se samo naše lagano stenjanje i šljapkanje mog kurca pri svakom ubodu u njenu vlažnu pičku. Grubo sam uhvatio njene bokove i brzim tempom navlačio je na svoj kurac, guzio sam je tako nekoliko minuta, a zatim sam je oslonio na leđima na vrata oslobađajući jednu njenu nogu tajica i podigao je u visini kukova, prislonio glavić na njenu pičku dok je ona rukom obujmila moj vrat i samo se nasadila na moj kurac.

Uhvatili smo ritam te smo se počeli stvarno žestoko jebati. Čuli smo kako netko ulazi, ali nas nije bilo briga jer smo oboje dolazili do vrhunca i baš nismo bili diskretni tako da nas je ta osoba morala čuti. Cijelo vrijeme smo se drpali dok je osoba koja je ušla bila u kabini do nas, zastao sam jednu sekundu i čuo kako osoba do nas tiho stenje, to je čula i Marija te smo se oboje nasmiješili i počeli još divlje da se jebemo jer smo bili totalno još napaljeni znajući da nas neko sluša. Nakon nekih desetak minuta koliko je to sve trajalo rekao sam Mariji da ću svršiti, svrši slobodno u mene bile su njene riječi popraćene uzdasima i stenjanjem. Propeo sam se na prste i počeo svršavati uz stenjanje u njenu utrobu, osjetivši moju spermu u sebi kako joj puni unutrašnjost Marija je počela svršavati trzajući i jecajući.

Ostali smo tako koji minut jedno u drugome dok se sperma slijevala iz njene pičke po mome kurcu i bedrima. Uvjeren da je svršila i osoba do nas jer je ubrzano izašla iz WC-a shvativši da smo i mi svršili. Vrativši se za stol taman je stigla i klopa. Dok smo tako jeli Marija i ja primijetili smo Mašu kako nas gleda sa blagim osmijehom na usnama. Marija i ja se pogledasmo te smo shvatili da je osoba koja je bila u kabini do nas zapravo bila Maša, samo smo joj se osmjehnuli, a Marija joj je diskretno na mignula. Nakon ručka krenuli smo svi četvero prema mjestu okupljanja usput još malo razgledati gard. Maša i Marija su jedan hodale metar iza mene i Sanje i nešto šaputale. Nije me bilo briga o čemu šuruju jer sam shvatio da ću sa Marijom profitirati, a tko je i bilo. Saznao sam o čemu su njih dvije pričale, a to je bilo da smo nas četvero u sobi.

Ostali putnici su me malo čudno gledali, a čak mi se i u činilo da je većina muškaraca malo ljubomorna na mene. Ušli smo u sobu gdje su kreveti bili na kat, Marija je odmah kako ona želi biti gore samo sam se na smijao znajući što je time mislila. Smjestivši se krenuli smo na tuširanje da speremo umor sa puta i spermu koja nam se slijepila. Kako je hostel bio dugo od centra grada, a sutra nas je još očekivalo razgledavanje odlučili smo ostati u sobi. Dok smo se tako svo četvero zafrkavali u sobi Marija je iz svoje torbe izvadila bocu votke i jednu litru deuca. U našu sobu došlo je još nekoliko osoba sa kojima smo se na putu upoznali. Sve to je bilo Marijino maslo. Svatko od njih donio je po neko piće tako da smo imali malu privatnu zabavu. Kako smo sve više ispijali pića tako smo svi postajali sve opušteniji lagano pripiti tako da su na vidjelo izašle i malo intimnije stvari.

Negdje oko jedanaest sati soba se ispraznila tako da smo nas četvero ostali sami. Ubrzo je i Sanja zaželjela laku noć jer više nije mogla te da ide spavati, a nas troje ostalo je za stolom kako bi riješili još ono malo votke što je ostalo. Zatim je Marija direktno pitala Mašu da li je danas lijepo svršila dok nas je slušala, Maša se malo zacrvenila i kratko rekla da je uživala. Potom me Marija primila za kurac i počela ga mijesiti preko pidžame gledajući Mašu ravno u oči te ju je upitala želi li ga vidjeti, samo je klimnula glavom , a ja sam se ustao sa stolice spuštajući pidžamu zajedno sa boksericama do ispod koljena, Marija ga je primila u ruku i počela lagano da mi ga nadrkava, ajde ne boj se stavi ga u usta rekla je Marija Maši, Maša je pogledala prema Sanji, ne brini Sanja spava, a i ako ne spava može slobodno da nam se pridruži rekla je Marija.

Maša je kleknula i jezikom počela da mi liže glavić dok ga je Marija nadrkavala, ubrzo je moj kurac stajao uspravno i kruto. Marija se zatim spustila na koljena te su zajedničkim snagama počele pušiti moj kurac i jaja, počele su da se ližu jezicima preko moga glavića, ja sam se samo opustio i živio san svakog muškarca kako mu kurac obrađuju dvije žene. Kratko sam bacio pogled prema Sanji i primjetio da je budna te gleda u Mariju i Mašu kako obrađuju moj kurac dok se istovremeno ispod pokrivača dalo naslutiti kako se samo zadovoljava. Marija je počela skidati svoju pidžamu, a Maša mi je nastavila pušiti i drkati. Kada se Marija skinula do gola rekao sam joj da se sjedne na stol i raširi noge, sjela je na rub podižući nogu otvarajući svoju prekrasno održavanu pičku mome oku i jeziku, prebacio sam ruku preko njene lijeve noge, prstima raširio njene usmine izbacivši njen klitoris u prvi plan i počeo da joj ližem jezikom njene usmine i unutrašnjost njene slatke pičke i klitoris kojeg sam povremeno sisiao kao slamku, Marija se naslonila na laktove te stenjala i uzdisala mijeseći svoje sise i bradavice.

Maša mi je prestala pušiti i prišla potpuno gola, prekoračila me i rukom namještala kurac na svoju pičku i lagano se počne spuštati po mome kurcu. Spustivši se do jaja rukama se oslonila na moja ramena i počela lagano da jaše na mome kurcu stenjajući i dahćući. Marija je sišla sa stola i kleknula do nas jednom rukom mijesila je moja jaja, a drugom rukom Maši klitoris i lagano jezikom lizala njenu lijevu bradavicu. Maša se stresla od ugode i ubrzala svoje jahanje te je počela da ubrzanije dahće i lagano cvili od orgazma koji joj je dolazio, Marija je prateći njen tempo nabijanja na mom kurcu popratila sve bržim trljanjem njenog klitorisa, Maša se samo nabila na moj kurac i počela da se trese od orgazma koji ju je šibao, sjedila je tako nabijena koju minutu na mom kurcu dok je polako dolazila sebi dok u se njeni sokovi cijedili niz moj kurac, Marija ju je podigla s mene i počela da mi puši kurac skupljajući ustima Mašine sokove.

Kada ga je temeljito posisala ustala je guzeći se na stol i podižući lijevu nogu na stolicu jer je željela da je jebem s guza. Gurnuo sam ga najprije Maši u usta par puta ga je posisala i nadrkala pa ga je rukom namijestila na Marijinu pičku, malo jačim trzajem ušao sam u Mariju i počeo je guziti, Maša je kleknula između naših nogu i isplazila jezik počevši lizati Marijinu pičku i moj kurac koji je svako malo bio u Mašinim ustima. Jebao sam Mariju tako s guza nekih 5-6 minuta dok mi nije rekla kako želi da me jaše na mom kurcu jer tako voli najviše da svrši. Ponovno sam sjeo na stolicu, Marija se okrenula leđima meni oslanjajući se na moja ramena i počela silovito da jaše na mome kurcu dahćući i stenjajući dok sam joj ja mijesio sise, a Maša lizala i trljala njen klitoris klečeći među našim nogama.

To to ah ah svršit ću govorila je Marija bivajući sve glasnija nabijajući se što je jače i brže mogla, na tren je zaustavila dah da bi jako uzdahnula i počela svršavati, lagano je usporavala tempo tiho mumljajuci i dahćući dok se spuštala po mome kurcu, ostala je tako sjedeći oslonjena na meni, izvukao sam sokovima natopljen kurac i rekao Maši da mi ga puši i izdrka do kraja, Marija i ja smo se ljubili dok sam joj ja lagano milovao sise. Počeo sam osjećati kako mi dolazi da svršim jer je Maša znalački obrađivala moj kurac, rekao sam joj da mi ga drka brže pomicala je svoju ruku najbrže što je mogla, skvrčio sam nožne prste i počeo špricati po Marijinom trbuhu i Mašinom licu. Dodao sam ručnik Maši da očisti moju spermu sa svoga lica i Marijinog trbuha. Sredivši se obučeni u svoje pidžame legli smo u svoje krevete.

Kako smo Sanja i ja spavali na donjim krevetima pogledao sam prema Sanji koja je još uvijek bila budna, klimnuvši joj glavom sa smiješkom na licu u stilu da li je svršila, podigla je palac. Tada sam znao da je četvorka zagarantirana.. .. .. ..
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija