Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

15 DANA SA GOSPOĐOM MARIJOM

Ocjena: 5

.. .. . Nakon noćašnjeg sexa između Marije, Maše i mene, probudio sam se rano iako je polazak na izlet i razgledavanje bio u 10:00 sati ja sam već bio budan oko šest ujutro te sam se spremio za jutarnje tuširanje kako bi izbjegao gužvu kad se ostali putnici i drugi korisnici hostela probude i navale na jutarnje sređivanje. Uzimajući sve potrebno za tuširanje što sam tiše mogao kako ne bi probudio osvoje cimerice. Međutim Sanjin krevet bio je prazan pa sam pretpostavio da je i ona išla na tuširanje i sređivanje. Krenuo sam prema tuševima koji su bili unisex i polagano otvorio vrata kako ne bi preplašio Sanju koju sam vidio kako nagužena nad lavandinom pere zube, a imala je bogovsku guzicu baš po mome ukusu, zatvorio sam vrata što sam tiše mogao i krenuo prema Sanji. Nije me čula, kada sam došao blizu nje samo sam lagano položio ruku na njenu guzu pa se Sanja malo trznula, a kada je vidjela da sam to ja samo se osmjehnula, dobro jutro pozdravim je ja, dobro jutro odgovori mi punih ustiju kalodonta, jesi li uživala sinoć bilo je moje sljedeće pitanje ne mičući ruku sa njene prekrasne velike, ali čvrste guze.

Da bilo mi je super odgovorila je Sanja saginjući se da ispere usta od kalodonta, kako se ponovno bila naguzila tako sam se ja pomaknuo sa već krutim kurcem počeo preko piđama trljati njenu guzu i gurajući ga između njenih nogu trljajući i njenu pičku, mmmmmh tiho je izustila Sanja i lagano se stresla od ugode. Trljao sam se u nju nekoliko minuta dok nismo čuli kako je netko uhvatio za kvaku i počeo otvarati vrata te nas prekinuo u međusobnom napaljivanju. Sagnuo sam se nad lavandin kako bi sakrio dignuti kurac praveći se da perem zube i tiho šapnuo Sanji kako želim da je večeras izjebem ispod tuša, na što je ona samo tiho odgovorila da jedva čeka.. . Točno u 10:00 krenuli smo u razgledavanje znamenitosti i raznih lokaliteta te ostatke grada koje nismo stigli obići prvog dana uz naravno dosta slobodnog vremena.

Kada smo dobili slobodno cure su se dosjetile kako bi mogli prvo u šoping te razgledavanje i probavanje raznih modnih krpica, a da ću ja biti glavni sudac. Kada smo ušli u šoping centar njih tri razletile su se po trgovini ostavljajući me samoga, odlučio sam ih pričekati ispred kabina za presvlačenje. Nakon nekih 20 minuta sve tri stigle su pred stručno oko suca noseći sve od reda u rukama za isprobati samo donji veš kao da su to planirale samo da me muče. Ušle su svaka u svoju kabinu i počele sa presvlačenjem, prva se pokazala Sanja u žutom čipkastom kompletu koji je bio sigurno broj manji jer je isticao njene prekrasne trojke i guzu na koju sam totalno odlijepio, ocjena 10 rekoh, zatim se iz kabine pokazala Maša pokazujući se u crnom korzetu sa velikim dekolteom i tanke minijaturne crne tangice koje su pokrivale samo njenu pičku sa tankim konpčićem oko njenih bokova i guze naravno i ona je zaslužila ocjenu 10, posljednja se pokazala Marija koja je dobila ocjenu 50 jer se pokazala u sexy prozirnoj spavaćici, a ispod nije nosila ništa, a ta spavaćica na njenom prekrasnom tijelu izgledala je prejebeno.

Dok su se tako izmjenjivale pokazujući mi se u raznim kombinacijama moj kurac je bio toliko napet da je skoro iskidao traperice od napetosti. Nisam gledao što su izabrale jer sam morao pobjeći u WC da olakšam svoju napetost. Sanja je prva bila gotova i kada je došla do mene dogovorili smo se da ćemo se naći na tuširanju oko ponoći čekajući da se svi izredaju znajući da nam nitko neće smetati jer smo imali polazak iz hostela u 4 ujutro.. . Došavši u hostel oko deset navečer prilično umorni, ostao sam trenutak nasamo sa Marijom govoreći joj kako nas je Sanja sinoć gledala i samo zadovoljavala i da imamo večeras dogovor da se pojebemo ispod tuša pa ako želi neka nam se pridružui. Rekla je da ne želi jer je jučer dobila dva puta te da neka pitam Mašu, rekao sam joj kako Sanaja ne želi da Maša zna išta o tome jer Sanja ima dečka i da još ne pozna dovoljno dobro Mašu i kako bi ona reagirala na to.

Ma samo vi uživajte rekla je Marija. U sobi počeli smo slagati svako svoj kofer uzimajući samo ono najpotrebnije za u autobus. Kada smo sve sredili i pripremili prvo su na tuširanje išle Maša i Marija, dok smo nas dvoje ostali u sobi ljubeći se i milovati naša tijela napaljujući se za ono što slijedi. Kada su se Marija i Maša vratile bilo je već blizu ponoći popele su se svska na svoj krevet, a Marija mi je samo dobacila kako u tuševima nema više nikoga, te da su se i ona i Maša malo zabavljale ispod tuša. Prvi sam krenuo ja, u kupatilu je bilo još dvoje ljudi koji su upravo završavali sa sređivanjem. Ubrzo je došla i Sanja. Sanja i ja zajedno smo ušli u kabinu skidajući sve sa sebe, otvorili smo vodu namještajući je na ugodnu temperaturu, ušli smo zajedno pod tuš koji je bio dovoljno velik za dvije osobe spremne za jebačinu.

Sapunjali smo jedno drugo ljubeći se i trljajući se međusobno dok je voda ispirala sapunicu s naših tijela. Počeo sam se spuštati poljupcima po njenom vratu, sisama ližući joj i sisajući njene bradavice pa spuštajući se preko njenog trbuha pa preko njenog venerinog brežuljka pa sve do njene ukusne pičke. Naslonila se leđima o zid kabine i tiho stenjala dok sam joj lizao pičku, a kada sam jezikom počeo lizati i sisati klitoris samo je tiho za jecala. Lizao sam je nekih 5 minuta gurajući njoj dva prsta i jezikom jače počeo stiskati njen klitoris počela je svšavati uz dugačke uzdahe.. . Podigao sam se na noge i dok je Sanja pila tako naslonjena njene noge podigao sam na svoje kukove pridržavajući je ispod butina, a ona se rukama uhvatila za moj vrat lagano sam je spustio na svoj kurac i počeo lagano ulaziti u nju, oboje smo počeli dahtati usklađujući ritam, počela je da stenje malo glasnije pa sam joj brže bolje uvalio jezik i počeo je žvaliti kako bi utišao njeno stenjanje ako netko slučajno uđe u kupatilo.

Jebali smo se u toj pozi dok sam imao snage držati je na svojim rukama. Spustio sam sam je te se ona spustila u čučanj i počela da mi puši kurac dok sam ja lagano pomicao kukovima, lizala ga je i pušila cjelom dužinom zaustavljajući se na glaviću, a posebno na rupici koju je lagano širila vrhom jezika pa ga ponovno gutala ustima do samog korijena. Toliko mi se dopalo njeno pušenje i totalno me napalilo da sam je uhvatio za tjeme i počeo jako da nabijam kurac u njena usta, Sanja se gušila u njemu, ali nije posustajala. Zatim se Sanja naguzila došao sam iza nje glavićem protrljao njenu pičku i naglo ušao u nju. Počeo sam da je guzim u laganom ritmu mjeseći joj sise i uživajući gledati kako se trese njena guzica pri svakom mom ubodu. Počeo sam postepena da ubrzavam, uhvatio sam se rukama za njena ramena i počeo da je jebem žestoko, šljap šljap ahahahah čulp se iz tuš kabine.

Sanja se toliko napalila da je počela da se glasno jebe, jednu ruku stavio sam na njena usta dok sam drugu još uvijek držao na njenom ramenu jebajući je žestoko u intervalima od tridesetak sekundi pa onda usporio kako bi došli do daha jebao sam je tako mjenjajući tempo 5-6 minuta. Rekao sam joj kako želim da je jebem u tu prekrasnu guzu jer me totalno napaljuje, da volim ga u guzi rekla je Sanja. Uzeo sam gel za tuširanje i počeo mazati njen šupak i moj kurackako bi lakše klizio. Kurac je lagano kliznuo u njen šupak, osjećaj je bio neopisiv, vidjelo se da je već bila jebana u šupak, a njene stjenke obavile su se oko moga kurca pružajući ugodu jedno drugome kao da su bili stvoreni jedno za drugo. Oboje smo stenjali puštajući zvukove kroz zube, rekla mi je da je jebem jače i grublje jer joj je moj kurac pasao kao ni jedan do sad jer je samo osjećala ugodu bez trunke boli.

Uhvatio sam se za njene bokove i počeo je jebati sve brže i jače. Ah ah ššššah to to jebi me jače bile su njene riječi, osjećao sam kako bi mogao brzo svršiti pa sam se zaustavio vadeći kurac iz njenog šupka kako bi odgodio svršavanjem. Spustio sam se na koljena i počeo da joj ližem pičku i šupak koji se lagano sužavao oko moga jezika, lizao sam je cijelom dužinom sve od šupka pa do klitorisa, Sanja se samo tresla kad god sam jezikom lizao njen klitoris jer joj je to bio najosjetljiviji dio. Zatim sam ja legao na leđa Sanja me prekoračila i pičkom spustila na moj kurac, počela je da jaše divlje, a njene sise poskakivale u svim smjerovima, uhvatio sam ih šakama i počeo da ih malo grublje stišćem i mijesim štipajući njene bradavice, zatim je pičku zamijenila svojim šupkom i istim tempom skakala i jahala na mome kurcu.

Spustila je ruku na svoj klitoris i počela da ga drka, zatvorila je oči bi glasno stenjala više nas nije bilo briga hoće li neko da nas čuje. Dok je tako jahala i prstima širila svoje usmine drkajući klitoris vidjevši je tako raširenu i u ekstazi nisam mogao odoljeti pa sam joj gurnuo svoja dva prsta u njenu pičku. U jebi me jebi me kako je ovo dobro ahahahah derala se Sanja, ahahahaha ispustila je je dugački uzdah jer je doživjela takav orgazam da se sva tresla, samo je legla na mene uspuhana ljubeći me svuda po licu. U kako je ovo bilo dobro prvi puta sam ovako intenzivno svršila, od sada imam želju da me jebu dva kurca istovremeno, ajde da riješimo i tvoja jaja rekla je Sanja. Sišla je s mene i počela da mi puši i drka gutajući moj kurac duboko u svoje grlo, ubrzo sam osjetio kako mi dolazi, ahaha svršit ću, ali Sanja nije popuštala pušila mi ga je i drkala kao da joj život ovisi o tome, glasno sam kriknuo i počeo svršavati u njena usta, čuo sam zvukove njenog sisanja i gutanja moje sperme, nije ispustila niti kapi oblizujući mi cijeli kurac milujući ga koji se lagano spuštao, Sanja je otvorila usta pokazujući mi kako je sve progutala govoreći mi kako sam to zaslužio.

Kada smo se vratili u sobu Marija i Maša bile su budne i nešto pričale, ugledavši nas dvoje Marija je uz smijeh rekla kako se odužilo to naše tuširanje, ništa zato Marija i ja smo imale isto poduže tuširanje dodala je Maša na što smo se svo četvero počeli smijati. Par dana nismo mogli da se jebemo jer smo često bili u autobusu, a u hostelu smo bili u više krevetnim sobama tako da nismo imali ni malu mogućnost da se jebemo, ali to nam je ipak uspjelo da napravimo male orgije između nas četvero na brodu koji je po noći plovio za Helsinki te smo ponovno imali kabinu za četvero.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija