Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

15 DANA SA GOSPOĐOM MARIJOM

.. .. Nakon tih nekoliko dana koliko se nismo imali prilike biti zajedno u intimnim odnosima, osim kada smo bili u razgledavanju stigli smo u Estoniju iz koje smo imali noćnu vožnju brodom za Helsinki. Polazak broda iz luke bio je u 23:00 sata tako da smo to slobodno vrijeme razgledavali glavni grad Estonije. Dok smo šetali i razgledavali grad sa vodičem ja sam iskoristio priliku da obavim mali šoping u sexy shopu na koji sam naišao. Kupio sam par stvarčica koje sam naumio pokloniti curama i jedan poseban poklon za Sanju, a za sebe sam uzeo tableticu za potenciju i snagu znajući da bi noćas trebao zadovoljiti sve tri. Ukrcali smo se na brod oko 21:30 i zadužili našu kabinu sa 4 kreveta. Vodič nam je rekao da tko želi može da bude na zabavi koja će se dešavati na brodu. Za te zabave na tim brodovima čuo sam od nekolicine ljudi koji su mi rekli kako se na tim zabavama svi skandinavci samo razbijaju od alkohola, a njihove žene obično se jebavaju po kabinama sa posadom broda ili sa drugim putnicima.

Nas četvero dijelili smo isto mišljenje kako ćemo ostati u našoj kabini da bi konačno iskoristili situaciju koju smo konačno dočekali. U sobi je bila mala napetost i uzbuđenje, kako bi se malo opustili počeli smo da cugamo votku koju smo kupili putem. Uz čašicu je postajalo sve lakše tako da smo sada svo četvero govorili o sebi ispovijedajući sve naše tajne i probleme, naravno ne zaobilazna tema bila je i sex tko što i kako voli. Zatim sam ja rekao curama kako imam poklone za njih, sve tri bile su jako uzbuđene i jedva čekale da im podijelim poklone. Iz torbe sam počeo vaditi zapakirane poklone, naravno sve tri na poklon dobile su vibratore, Marija crni, Maša plavi i Sanja crveni, a svi su imali mali dodatak za stimuliranje klitorisa. Sve tri iz grlile su me i iz ljubile, ajde isprobajte ih nećete sad gledati u njih rekoh uz smiješak.

Sve tri skinule su se kako po komandi, uzele svaka svoj vibrator, legle jedna do druge i počele da ih ližu i sline dok su drugom trljale svoje pičke koje su počele da se vlaže, zatim sam iz torbe izvadio još par sitnica kao što su kineske kuglice, duble dong, lubrikant i strap on. A za koga ti je to pitala me Sanja, za tebe odgovorim ja, za mene ponovi Sanja, pa rekla si kako bi htjela da probaš dva kurca u sebi, pošto nisam našao pravi jer sam bio malo sebičan želeći vas za sebe pa mislim da će i ovaj gumeni biti dostojan odgovorim ja, hoće hoće nadoveže se Marija. Hajde dosta priče, da vidim kako ćete koristiti poklone kažem, zatim su sve tri počele lagano da se vibratorima trljaju po pičkama i guraju ih lagano unutra. Skinuo sam se gol, iako sam već dobrano bio napaljen popio sam i tableticu koju sam namijenio za sebe, nakon nekih desetak minuta počeo sam osjećati njeno djelovanje, imao sam osjećaj kako mi je kurac deblji i duži, pogledao sam ga i vidio kako su se na njemu ocrtavale žile.

Dok su se tako njih tri igrale vibratorima ja sam se popeo na krevet i svakoj dao da mi ga puši. Kada sam sišao s Marije i svoj kurac dao Sanji, Marija se spustila između Sanjinih nogu u jednu ruku uzela svoj, a u drugu Sanjin vibrator i počela da njima jebe Sanju i sebe istovremeno lizati Sanji pičku. Mmmmmm čulo se od Sanje, a kada joj je Maša počela lizati bradavice Sanja se naježila od ugode. Zatim sam se ja spustio među Mašine noge uzevši vibrator počeo da je jebem i ližem njenu pičku. Mmmm aaaaahhh ahhhh mmmm daj mi daj mi stavi svoj kurac govorila je Maša, pustio sam vibrator sa strane i zamijenio ga svojim kurcem, podigao sam njene noge na ramena i približio je rubu kreveta te počeo da je jebem, ahh ahh ahh to to jebi me jebi me jače govorila je Maša, nije mi drugo preostalo nego da joj ispunim želju i počeo se zakucavati u nju vadeći kurac skoro do samog kraja.

Do nas je sad bila obrnuta situacija, Marija je ležala na krevetu raširenih nogu, a Sanja ju je lizala i jebala je vibratorom. Pustio sam da se cure zabavljaju i koncntrirao se na Mašu kako bi je doveo do orgazma koji je nakon nekoliko minuta silovitog jebanja i doživjela. Lagano sam izašao iz nje, ona se pridigla i počela da mi ga puši. Zatim sam došao do Sanje, rekao sam joj da mi se na guzi, prišao sam iza nje i samo ušao u nju, pička njoj je bila toliko vlažna da je moj kurac klizio savršeno, Maša je sa stola uzela duble dong i prišla Mariji, ukrstile su noge i počele da si trljaju pičkom o pičku i svaka da liže i puši jednu stranu donga. Sanaja i ja vidjevši njih dvije postali smo još napaljeniji, usklađenim ritmom počeli smo žestoko da se jebemo. Ah ah ah ah ah mmmmmmh aaaaahahahhhaaah čulo se u kabini.

Zatim su Maša i Marija stavile svaka jednu stranu donga i počele da se na njega nasađuju, Sanja je kleknula na rub kreveta i počela da naizmjence liže njihove pičke, dok je Sanja bila tako nagužena uzeo sam lubrikant i počeo mazati svoj kurac i njen šupak, kada sam sve dobro podmazao počeo sam da ga lagano guram u Sanjin šupak, klizio je polagano centimetar po centimetar, svaki moj dublji ulaza Sanja je popratila dugačkim uzdahom. Počeo sam da je jebem lagano, a ispod nas Marija i Maša počele su se sve jače nabijati i svršavati u ekstazi. Zastao sam malo ne vadeći svoj kurac iz Sanjinog šupka i rekao neka jedna od njih na sebe stavi strap on da Sanji priuštimo nezaboravnu jebačinu.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija