Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

2 MAME 2 KĆERI

Sara i Iva dvije su gospođe u ranim 40-ima, Sara 40, a Iva je godinu starija od Sare. One su prijateljice od srednje škole čak su si i vjenčan kume jedna drugoj. Dok su bile u srednjoj školi svi njihovi vršnjaci su se palili na njih dvije jer su bile najzgodnije cure u školi, a ta ljepota karasi ih i danas. Sara je plavuša, a Iva brineta izgledale su kao porno glumice sa savršenim atributima. Međutim saru i Ivu nisu zanimali njihovi vršnjaci već stariji i iskusni jebači sa podebljim bankovnim računima, nisu to bili kriminalci već bankari, doktori, odvjetnici i njima slični sa kojima su se zabavljale i nemilo trošile njihov novac. To se danas popularno zove tatice, a na kraju su si i bogato udale. Međutim njih dvije imale su tajnu one su zapravo bile ljubavnice koje su kurac koristile samo iz koristi.

Kao da se sudbina poigrala oboje su imale kćeri koje su kao i njihove mame bile najbolje prijateljice, a kasnije i ljubavnice kao njihove mame. Maja i Tanja imale su istu tajnu kao i Sara i Iva. To se promijenilo jednog dana kada su saznale jedne za druge. Kako je bilo ljetno vrijeme, Sara je imala bazen tako da su Iva i Tanja k njima odlazile na osvježenje samo što su ovaj puta došle zajedno. Najčešće su to radile kada im nije bilo muževa ili u slučaju Maje i Tanje kada nije bilo Majinih roditelja. Situacija na bazenu bila je i više nego naelektrizirana četiri prekrasna ženska tijela koja su jedva čekale žensku pažnju. Ubrzo su se Sara i Iva povukle u kuću ostavivši Maju i Ivu same kraj bazena što su one odmah iskoristile i počele da se lagano miluju, maze i ljube jedna drugu. Dok su se tako mazile jedna drugoj trljale su svoje mlade pičkice sve dok zajedno nisu svršile.
Poslije svršavanja Tanja je krenula da obavi nuždu. Krećući se prema WC-u zastala je jer je čula stenjanje i uzdahe koji su dolazili iz spavaće sobe. Približila se vratima koja su bila malo odškrinuta pogledala je unutra i imala je što za vidjeti ostajući u čudu. Njena mama Iva ležala je raširenih nogu, a Sara je bila između njih te Lizala njenu pičku, a Iva je stenjala i mijesila svoje savršene sise. Tanja je brže bolje krenula prema Maji koja je i dalje ležala kraj bazena te joj rekla da pođe sa njom kako mora nešto hitno vidjeti. Obje su tiho stigle do vrata Maja je provirila unutra i ostala u šoku kao i Tanja kada je vidjela kako se njihove mame ližu kao njih dvije malo prije kraj bazena. Naravno to je napalilo Tanju i Maju pa su se požele ljubiti i maziti na dovratku spavaće sobe.

Zanesene svojom strašću nisu bile ni svjesne koliko su bile glasne tako da su Sara i Iva naglo otvorile vrata i u glas pitale što to rade. Maja se malo stisnula, ali je zato Tanja bez pardona rekla kako rade isto što i njih dvije. Kada je tako sada ćete vas dvije to raditi pred nama dvjema rekla je Iva te ih je primila za ruke i uvukla ih u sobu vodeći ih prema krevetu. Sve četiri popele su se na krevet, a Sara je naredila Tanji neka počne lizati Maji pičku. Maja je legla i raširile noge i usmine svoje pičkice, a Tanja se spustila među njene noge isplazila jezik i počela da liže Majinu pičku i klitoris. Tanja je počela stenjati i uzdisati vrteći kukovima prateći pokrete Majinog jezika. Dok je tanja jezikom obrađivala Maju Iva joj je mijesila sise i lizala njene napete bradavice, a Sara je prstima klizila po Tanjinoj pički i guzi te je lagano jebati srednjim prstom.

Nakon nekog vremena Tanja je počela da svršava, a Maja je skupljala jezikom njene sokove koji su se cijedili iz Tanjine pičke. Zatim je Iva rekla cure sada je na vama red da zadovoljite mene i Saru. Sara i iva naslonile su se na zaglavlje kreveta i raširile noge, Maja je počela da liže Ivu, a Tanja Saru. Cure su davale sve od sebe da zadovolje Saru i Ivu na što su njih dvije davale do znanja svojim uzdasima i stenjanjem, a pogotovo kada su im Tanja i Maja počele gurati prste i jebati ih njima dok su im lizale i sisale usmine i klitorise. Prvo je Maja dovela Ivu do vrhunca sisajući njene sokove, a ubrzo poslije Ive svršila je i Sara. Nakon kratkog milovanja i maženja prešle su u pozu 69 i počele se lizati.

Poslije lizanja u 69 namjestile su se u pozu takozvanu scissors(škare) i počele da se trljaju pičkom o pičku trljajući si klitorise međusobno dok sve četiri nisu svršile u ekstazi. Poslije tog svršavanja i kratkog predaha na jednoj strani kreveta lizale su se i mazile mame, a na drugoj strani to isto su radile i njihove kćeri. Kada su ponovno svršile sve četiri i konačno njihove tajne postale zajedničke tako da su nastavila svoja druženja mame i kćeri.

Ocjena priče

3
Broj ocjena: 2
Broj čitanja: 14799

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija