Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

20 GODIŠNJICA MATURE

Zovem se Mario imam 36 godina, rastavljen imam sina od 6 godina. Iako smo se rastali moja bivša žena i ja ostali smo i više nego dobrim odnosima ne samo zbog djeteta već općenito jednostavno više nismo mogli skupa. Dok se nije preudala nekoliko puta imali smo tako dobar sex, ali ona nije tema ove priče već moja bivša profesorica i razrednica Zrinka. Završio sam prometnu školu, a kasnije i prometni fakultet tako da sam stekao zvanje inžinjera prometa, a radio sam kao instruktor vožnje u auto školi. Dobrog sam izgleda i u odličnoj formi zbog bavljenja sportom točnije nogometom iako nisam imao neku zapaženu karijeru profesionalnog igrača uspio sam nešto i zaraditi. U nogometu sam i danas kao licencirani nogometni sudac, a nogomet igram rekreativno za seniore lokalnog županijskog nogometnog kluba. Profesoricu Zrinku kao i većinu mojih kolega i kolegica iz srednje nisam vidio dobrih petnaest i više godina tako da neke možda i ne bi prepoznao da ih sretnem na ulici. A profesorica Zrinka ostala mi je u sjećanju više lošijem nego dobrom iako sam tada često drkao na nju kao i većina školskih kolega. Zrinka je bila jedna od četiri profesorice koje su radile u toj školi, a od njih četiri ona je bila najmlađai naravno najbolja pička u školi na koju smo svi drkali pa i neki profesori. Profesorica Zrinka je tada imala 30 godina i bila je totalno sexy i jebozovna. Plavuša uvijek dotjerana, nosila je suknjice do malo iznad koljena pokazujući svoje zategnute noge, savršenu guzu koja je uvijek bila dominantna i uvijek izgledala zamamno da ti pamet stane neovisno bila u haljinicama ili hlačama, čvrstih i velikih sisana koje smo svi mi otkidali. Iako je izgledala tako jebozovno i sexy karakterno je bila prava kuja koja baš nije previše voljela muškarce, a osobito je mene imala na piku tako da ni do današnjeg dana nisam znao zašto iako sam bio solidan učenik i koliko god da sam se trudio na njenom satu nisam mogao imati više od dvojke.
Došla je i ta subota kada je bila organizirana godišnjica mature fino sam se uredio sredio dole u slučaju ako budem nataknuo na kurac neku kolegicu koja je nezadovoljna u braku ili željna kurca pa da joj udovoljim, a i imao sam čime da se pohvalim ne toliko dužinom koliko njegovom debljinom. Na proslavu sam došao među zadnjima pozdravio Jelenu koju sam jedva prepoznao koja je bila naša predsjednica razreda, a ujedno je i organizatorica proslave mature. U sali su više manje bili svi neke sam prepoznao odmah, a za neke mi je trebalo vremena jer vrijeme od 20 godina jako promijeni čovjeka. Nakon nekog vremena počeo sam se dosađivati što zbog proslave koja nije bila nešto što zbog ljudi koji su me smarali svojim problemima, poslom, kreditima, familijom i ostalim pizdarijama. Taman kada sam mislio ispaliti sa te proslave ugledao sam profesoricu Zrinku iako je bila sada već žena u 50 godinama koje su se ipak malo vidjele na njoj nije izgubila onaj jebozovni izgled i sexsipil. Dotjerana, još uvijek utegnuta sa istim onim zamamnim dupetom i sisama. Bila je u društvu profesora koji su mi bili predavali krenuo sam prema njima, dobro večer profesorice i profesori pružajući ruku najprije njoj, a potom i njima. Dobro večer Mario odgovore skoro u isti glas. A onda je ona počela govoriti ostalim profesorima kako sam ja njoj bio najbolji učenik hvaleći me na sva zvona, ja sam se samo kiselo smijao misleći u sebi jebem li joj sve po spisku kako kuja samo lažei samo sam čekao da ostanemo sami da joj sve stresem u lice. Kada smo ostali sami pitao sam je zašto je lagala profesorima da sam njen miljenik dok me cijelo školovanje maltretirala i jebala u glavu, a nisam mogao imati više od dvojke iz njenog predmeta. Ona mi je samo onako sa podsmijehom odgovorila kako nikada nije voljela one koji su bili popularni u školi, a ja sam bio jedan od njih. Tu je bila u pravu jer većina je voljela biti u momedruštvu jer sam tada trenirao i igrao nogomet u klubu koji je igrao i još uvijek igra u prvoj ligi te sam uvijek mogao doći do besplatnih karata, te mi je onako bahato i svisoka rekla kako joj i dalje nisam drag pa se okrenula i počela pričati i pozdravljati sa ostalim bivšim učenicima. Malo već pod utjecajem pićate njene riječi sve su me više iritirale i živcirale. Pratio sam je pogledom i gledao njeno preseravanje čekajući priliku da je ulovim na samo i da joj doslovno jebem mater te je izvrijeđam.

Kada sam primijetio kako profesorica Zrinka izlazi iz sale momentalno sam krenuo za njom. Sustigao sam je prije nego je ušla u ženski WC. uhvatio sam je za ruku i naglo je povukao okrenuvši je prema sebi te sam joj se unio u lice i počeo je vrijeđati. "Ti si jedna zla kuja od žene, kurva jedna izkompleksirana i nedojebana kojoj treba kurac i netko tko će te izjebati kao zadnju kurvu". Istresao sam sve te riječi u jednom dahu, a ona se opet onako bahato nasmijala i rekla; "Ha haha što kao ti si taj koji će da me izjebe kao zadnju kurvu hahaha". Da ja ću da te izjebem droljo govorio sam joj dok sam je ulovio za vrat i ugurao u ženski WC. Pusti me manijače jedan pusti me vrištati ću govorila je dok se pokušavala istrgnuti iz moga stiska. Baš kada je htjela vrisnuti začepio sam joj usta svojim dlanom pritišćući njenu glavu na pločice, a drugom sam ruku zavukao među njene noge poderao najlonke smaknuo joj gaćice u stranu i grubo joj gurnuo dva prsta u njenu pičku koja je na moje čudo već bila vlažna, očito je bila željna da ju netko tako grubo uzme i malte ne siluje. U što si vlažna kujo govorio sam joj dok sam grubo nabijao svoje prste u njenu pičku. Njeno prvobitno opiranje je popuštalo i prelazilo u stenjanje kao i obilato svršavanje po mojim prstima i ruci. Sad ćeš da ga pušiš kurvo rekao sam joj te je grubo spustio u čučeći položaj. Izvukao sam kurac iz hlača koji je već dobrano bio krut išaran venama koje su pumpale krv. Jednom rukom uhvatio sam korijen kurca, a drugom sam je zgrabio za kosu i naredio da otvori ta svoja kurvinska usta. Otvorila je usta po mojoj zapovjedi i ja sam joj ga naglo zabio u usta do samih jaja, profesorica se zagrcnula, a ja sam je ulovio za njenu glavu sa obje ruke i počeo je nasađivati na kurac gurajući ga u njeno grlo do samih jaja, vadio sam ga i gurao cijelom dužinom, a ona se grcala, balavila po njemu, povremeno sam ga vadio kako bi je kurcem šamarao po njenom licu i ustima pa ga ponovno silovito trpao u njena usta držeći ga nekoliko trenutaka duboko u njenom grlu dok se nije počela gušiti. Dok sam je tako jebao u usta vrijeđao sam ju i govorio svakakve uvrede, gadosti i prostote na njen račun što je nju sve više i jače palilo.
Zatim sam je podigao naguzivši je nad lavandine spojene mramornom pločom podigao njenu suknju preko dupeta do kraja pokidao njene najlonke zajedno sa gaćicama rekavši joj sad ću da te izjebem kujo. Da da izjebi me daj mi taj kurac rekla je pohotno. Raširio sam malo njene noge i naglo ušao u njenu pičku. Odmah sam se počeo naglo zakucavati u nju, jednom rukom vukao sam je za kosu natežući njen vrat, a drugom rukom udarao sam je po guzovima kao džokej koji kandžiom šiba svoju kobilu žestoko zabijajući kurac u njenu pičku. Nastavio sam da joj govorim prostote prijeteći joj kako ću je razvaliti od kurca na što je ona dahćući stenjajući odgovarala sa da da jebi me jebi kuju kazni me za svo moje maltretiranje ahhhahhhh, da sada ću da te kaznim odgovorim i naglo izvučem kurac iz njene pičke pa ga isto tako naglo bez ikakve najave i priprem zabijem u njen šupak. Počeo sam bušiti njen šupak svom snagom i bijesom kojeg sam imao u sebi, a ona je cvilila, stenjala, dahtala vrištala tako samo me jebi razvali me. Ja sam je pumpao kao lud i bolio me kurac da li će netko da nas čuje i da li će ući i vidjeti nas. Počeo sam naizmjence da je jebem malo u šupak malo u pičku. Nakon dvadesetak minuta guženja podigao sam je na mramornu ploču raširio noge i nastavio je jebati u obje rupe. Potrgao sam njenu košulju i grudnjak te je počeo šamarati, uvijati i mijesiti njene sise. Ah aha ahaha to to šamar poali mi šamargovorila je i ja sam počeo da je pljuskam po licu i dalje je žestoko jebajući malo u pičku malo u šupak, jače jače govorila je, a ja sam počeo da je šamaram sve jače i jače, svaki moj šamar i ubod kurcem ona je popratila svršavanjem koji su se redali. I ja sam osijetio da sam pri kraju, a ona kao da je to osjetila i primila moje šake stavljajući ih na svoj vrat, a ja sam zadnjim atomima snage rasturao njene rupe i gušio je za vrat, kriknuo sam kao životinja i počeo svršavati duboko u njenu pičku. Ispucavši i zadnji mlaz izvukao sam kurac, a ona se spustila i oblizala ostatke sperme. Dok me tako lizala osjetio sam kako mi dolazi da pišam tako da je za kraj dobila i golden shower po svome licu i tijelu. Kada sam završio obukao sam hlače ostavljajući je onako izjebanu, poderanu i mokru od uriniranja te sam izašao iz WC. i otišao praznih jaja svojoj kući. Nakon nekoliko dana dobio sam poziv, vidim nepoznat broj javim se kad ono profesorica Zrinka koja je htjela da je kaznim još koji put. Naravno da je od sada kažnajavam kada god ja to poželim.

Ocjena priče

5
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 8176

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija