Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Adrijanine rupice

Kao što sam i obećao Adrijani ovog ljeta dok sam jebao nju i njenu mamu zajedno, da ću joj se obavezno javiti kad budem u Zagrebu. Poslao sam joj poruku da sam došao u Zagreb, a ona je meni odgovorila da je još na predavanju, pa da dođem pred njen faks oko 14 sati kad završava.

Jedva sam ju prepoznao, zbog frizure, ali bi njeno poprsje bilo gdje prepoznao, baš kao i od njene mame. Imala je kosu spletenu u nekoliko pletenica koje au joj bile uz glavu, pa je veselo uskočila u auto i odmah me izljubila.

- Ohhh kako si mi nedostajao.. već se mjesec dana nisam pojebala! ! -prije toliko se vratila u Zagreb, ali sam nekako sumnjao u to.
- Stvarno? Hoćeš reči da se nakupila paučina dolje? -upitao sam ju šeretski.
- Još kakva? ! ? ! - veselo je viknula i primila me za kurac, te ga mazila cijelim putem do njenog stana, tako da sam kad smo izašli ipak uzeo jaknu sa sobom iako je bilo još toplo.

Čim smo ušli u njen stan zagrlila me i rekla da se raskomotim, a ona je odjurila u kupaonicu. Znao sam šta njoj znači da se raskomotim, pa sam uskoro gol sjedio zavaljen u kutnu garnituru. Ubrzo se pojavila i ona potpuno gola, te se oblizala vidjevši moj uzdignuti kurac. Sjela se kraj mene i poljubila me, dok se moj kurac klatio između njenih ogromnih sisa. Kao da mi je čitala misli primila ga je između svojih sisa i počela ga drkati njima. Bilo je to super osjećaj, a ja sam joj za to vrijeme prstima milovao guzu i trljao joj picu i šupčić. Nije imala namjeru da joj svršim po sisama već je pustila moj kurac i opkoračila me, pa mi šapnula:

- Želim da mi danas napuniš obje rupice sa spermom..
- Ali.. -prekinula me odmah.
- Ne brini nisam u plodnim danima.. slobodno me napuni..

Zatim se malo igrala mojim kurcem po svojem ulazu u picu, a onda se napokon spustila niz njega uz duboki uzdah kad se spustila do kraja. Naslonila se na moja ramena kao na oslonac i počela se ritmički nabijati na njega. S obzirom da mi ga je praktički drkala u autu, a i na njenu usku picu znao sam da ovo neće dugo trajati. I bio sam u pravu, te sam nakon manje od pet minuta počeo puniti njenu picu po prvi puta od kako se jebemo svojom spermom. Do sada nije to dozvoljavala njena mama jer se bojala njene trudnoće, ali sada se vidjelo da su popustile kočnice. Čim je osjetila da sam ju napunio i ona je počela svršavati zabivši mi pritom nokte u ramena. Veisnula je od doživljenog orgazma, ali to je iz nje izašla samo napetost.

Zavalila se meni u zagrljaj dok joj je moj kurac još uvijek uspravno stajao u njenoj pici, pa sam ju podigao i okrenuo ju na leđa, te joj noge zabacio na svoja ramena i odmah ju nastavio jebati. Stenjala je kao luda dok sam joj ga zabijao do jaja u picu, a jaja lupala po guzi. Jebao sam ju tako još desetak minuta dok nije ponovo svršila. Onda sam izvukao kurac i onako sluzavog joj ga zabio u guzu. Zastenjala je malo od bola, ali više od radosti i užitka, te sam ju počeo žeatoko jebati.
Držao sam joj noge malo raširene da joj lakše ulazi, a ona si je trljala picu i klitoris, te je uskoro ponovo svršila uz vrisak, a meni nije još dolazilo. Trebalo mi je još dobrih desetak minuta žestokog jebanja i promjena poze, pa sam ju sad držao za bokove dok sam joj ga zabijao u guzu. Stenjala je glasno, ali je zvukove prigušio jastuk u koji je zabila glavu. Uskoro sam napokon i ja počeo svršavati, te sam se istresao u njen šupak.

Bio sam sav od znoja kad sam se izvalio na sjedaću garnituru, a ona se naslonila na mene dok joj je iz šupka curila sperma i mješala se sa njenim sokovima iz pice, te je sve skupa završavalo na prekrivaču ispod nje, za koji sam znao da će ga njena mama prati. Rekao sam da bih trebao krenuti natrag, ali je moljakala da ostanem još malo, a onda se bacila na pušenje mog kurca i narednih dvadesetak minuta ga le lizala, ljubila i gutala, te mi mjesila jaja, da bi joj napokon svršio u usta i ona se je zadovoljno oblizala, te mi očistila i obrisala kurac, pa sam napokon mogao kući. Pozdravili smo se, a ja sam krenuo i tad mi je došla poruka od njene mame da je sama kod kuće, pa da navratim. Adrijana me iapraznila, pa sam se nadao da ću moći izbjeći Lovorku večeras, ali ću joj se javiti tek kad dođem kući.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija