Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Agentica za nekretnine

Žena i ja smo odlučili kupiti neku nekretninu na moru, a pošto nam novac nije bio problem bacili smo se na neke ekskluzivnije nekretnine. Čak nam nije bila mrska ni adaptacija, ako bi nam lokacija odgovarala. I tako smo počeli pregledavati oglase, te smo se napokon odlučili za lokaciju.. okolica Šibenika.

S obzirom da je supruga morala otputovati na već dogovorenu edukaciju koju je organizirala njena firma, te je neće biti tri mjeseca, meni je prepustila da nađem nešto. Pouzdavala se u moju sreću sa nekretninama, jer sam nam već našao odličnu kuću u Zagrebu u kojoj smo sad stanovali. I tako sam ja nazvao tu neku agenciju za nekretnine u Šibeniku, te mi se javio ugodan ženski glas, pa sam dogovorio za ovaj petak dolazak u Šibenik. Rezervirao sam si sobu u jednom privatnom smještaju, pošto još nije bila sezona i hoteli dolje nisu radili.
Kad sam stigao u Šibenik otišao sam u svoj privremeni smještaj, te se raskomotio, otuširao i presvukao, pa otišao do grada po dogovoru. Onaj ugodni ženski glas mi je rekao da će me dočekati njihova djelatnica, izvjesna Antonia, pa sam se uputio na naznačenu adresu. Malo sam lutao, ali sam uz pomoć navigacije došao na navedenu adresu gdje je bio jedan kafić. Ušao sam unutra i pogledao okolo, te vidio par gostiju, a jedna dama je bila sama. Žena od nekih tridesetak godina, duge smeđe kose i bujnog tijela, a pritom ne mislim da je bila debela, već visoka, malo niža od mene, i velikih sisa, te guze, ali nekako skladno je to bilo na njoj. Ustala je od stola i prišla mi:

- Vi ste sigurno gospodin Zlatko? -rekla je uz smješak i onaj simpatični dalmatinski naglasak, ali bez razvlačenja riječi, pa sam samo kimnuo glavom, a ona je nastavila- Drago mi je, ja sam Antonia.
- I meni je drago Antonia.. -rukovali smo se, a ja sam odmah predložio da pređemo na 'ti'- Nemaš ništa protiv da ti se obračam sa 'ti'?
- Neee, dapače, to mi je draže.. -rekla je sa širokim smješkom, pa smo sjeli za stol i naručil kavu.

Pijuckali smo, pa sam joj iznio šta me konkretno zanima, a ona je dala prijedlog za neke nekretnine, od kojih su neke bile van grada, na što sam ja rekao da nije nikakav problem, te da sam ovdje cijeli vikend. Samo je zadovoljno kimnula glavom, pa je rekla da idemo njenim autom, a ja sam samo raširio ruke sa smješkom.

Nakon par sati smo razgledali tri nekretnine u samom gradu, od kojih mi je jedna bila zanimljiva, ali sa rezervom. Zatim je rekla da bi za danas pogledali još jednu van grada, prema Vodicama, a ostalo bi sutra vidjeli. Samo sam rekao da vozi i da pokaže. Tijekom razgledavanja tih nekretnina sam škicao Antoniu ispod oka i sviđalo mi se ono što vidim, pa sam čak i razmišljao da bi se mogli malo pohvatati. Da se razumijemo, ja volim svoju ženu, ali mi imamo otvoreni odnos i ako netko od nas naleti na nekoga tko mu se sviđa, a ima mogućnosti za seks ne branimo mu. Dapače, nakon toga znamo i pričati o tome, pa imamo divlji seks nakon toga. Inače i ja i supruga smo u kasnim tridesetima, tj vršnjaci smo, a odličnog fizičkog izgleda, te smo oboje fakultetski obrazovani, a tabua nemamo. Imamo jednu kćer, koja je sad na čuvanju kod bake iako je već završila osnovnu školu, pa se zna brinuti za sebe.

Sa takvim mislima smo stigli do posljednje nekretnine za danas. Iskreno, svidjela mi se odmah, ali nisam odavao nikakvu zainteresiranost za nju. Bila je to vila sa bazenom, nekih sto metara od mora, a ispod nje je prolazila šetnica prema centru Vodica, dok su ispod nje bile plaže. Šuma borova i pinija je skrivala pogled na cestu, a sa mora su je štitili čempresi i stabla lovora. Sad je sve bilo pusto, ali je na ljeto sigurno bila gužva. Imala je sve što treba jednoj obitelji, a par ekstra soba bi bile dobre za širu familiju. Dok sam šetkao kroz kuću, a Antonija je ostala pričati na mobitel, razgledavao sam mogućnosti i mane, ali je mana bilo jako malo. Dok sam tako šetkao naletila je Antonia i zabila se u mene, pa sam osjetio na svojim prsima njene čvrste sise, a kako sam ju primio da ne padne, osjetio sam da su joj i stražnjica i bokovi čvrsti. Od onog razmišljanja o njoj, meni se bio malo ukrutio kurac, pa ga je sad dok je bila uz mene mogla osjetiti.

- Oprosti, baš sam trapava.. -počela se ispričavati zacrvenivši se kao rak, ali je to bilo tako slatko i tako sexy.
- Ma nema problema, bar nisi pala na leđa.. -rekao sam i nakon par trenutaka nastavio tiše- .. i svoju sexy guzu..
- Molim? -rekla je još više se crveneći, ali sam vidio smješak, na tren, ali ipak bio je to smješak.
- Baš tako.. slatka je i sexy kao i ti.. -rekao sam lagano ju puštajući iz ruku, pa se malo odmaknuo i vidio njen pogled koji je spustila na moje prepone, pa ga brzo podigla, a u očima se vidio sjaj, a ja sam nastavio- Ova mi se sviđa, ali moram malo prospavati, a sad bi mogli negdje na piće, šta kažeš?
- Da.. da.. -prošaptala je tiho, pa krenula kraj mene, a nije rekla ni riječ dok nismo sjeli u auto- Ali ta je kuća jako skupa? !
- Ja nisam rekao da je novac ikakav problem.. -rekao sam mirno.

Nije više rekla ni riječ, već smo se dovezli do grada i sjeli opet u onaj kafić gdje smo se našli, te smo razgovarali o planu za sutra, ali meni je bilo nešto drugo na pameti, pa sam spustio ruku na njenu nogu i rekao joj da bih ju volio zadovoljiti večeras. Bila je totalno zbunjena, ali nisam joj dao previše vremena da razmišlja, jer je moja ruka već bila između njenih nogu i milovala joj picu preko hlača. Antonia je crvenila, ali nije mi odmicala ruku, već se samo lagano meškoljila, pa je samo lagano kimnula, a ja sam otišao platiti i poveo je za ruku van. Rekao sam joj da pusti svoj auto, da idemo mojim, te smo ubrzo bili u onoj iznajmljenoj kući. Čim smo ušli počeo sam ju ljubiti, a ona mi je uzvratila. Ubrzo su naše ruke istraživale naša tijela, a nije trabalo dugo da oboje budemo goli. Uspjeli smo doći do spavaće sobe i završiti na krevetu, pa sam sad spuštao svoje usne niz njene grudi i ljubio joj bradavice, dok je ona mrsila moju kosu, a onda sam krenuo na niže i sad sam joj bio između nogu, te sam joj lizao picu. Zadigao sam joj noge iznad svoje glave i lizao ju duž cijele pice, pa po klitu i do guze, a ona je samo stenjala dok joj je iz pice počelo curiti. Kurac mi je već bio dobrano napet, pa sam se uspravio i umjesto jezika joj stavio kurac u picu. Zastenjala je i duboko uzdahnula kad joj je ušao do kraja, a onda smo se nekako uskladili i sad sam ju jebao žestoko. Ubrzo je svršila zabijajući mi nokte u leđa, dok sam ja uspio na vrijeme izvući kurac iz njene pice i sad sam ga još malo izdrkao i pošpricao ju po trbuhu i sisama.

Oboje smo dolazili do daha, a onda se ona podigla i spustila glavom do moga kurca i počela ga pušiti, te je ubrzo stajao ponovo, pa sam stao iza nje i odmah joj ga zabio s leđa u picu, primio ju za bokove i počeo ju jebati. Jebali smo se dugo, a ja sam joj povremeno hvatao sise i mjesio ih. Ona je stenjala i uvijala se dok joj je moj kurac ulazio do jaja. Nakon dvadesetak minuta jebanja je ona svršila još dva puta, a ja sam ga sad izvadio i dao joj ga da ga popuši i svršio joj u usta. Kad smo došli do daha, rekla je da mora ići, ali da se sutra vidimo oko 9 sati, a ja sam rekao da jedva čekam.

Otišla je, a ja sam otišao pod tuš i nakon toga poslati slike kuća ženi na mail čekajući sutrašnji dan i nadao se da je našla dobre nekretnine, pošto mi je sinula jedna ideja.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija