Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ana i Branka

Probudit se između dva gola prelijepa tijela je san svakog muškarca. Nažalost to ne dožive većina muškaraca. Probudit se između majke i kćeri to je nešto još rijeđe. Upravo se to meni dogodilo Uživao sam u igri svijetla i sijene koje lijene sunčane zrake stvaraju osvijetljavajući naša gola tijela . Branka i Ana majka i kčer koje imaju prekrasne sise.
Brankine sise sa velikim bradavicama a Anine sa nešto manjim Pogled na Aninu prekrasnu šumicu koju su sunčane zrake osvjetlile otkrivajući tragove moje sperme uzrokovao je to da mi se kurac polako počeo buditi. Polako sam ustao sa kreveta otišao u kuhinju te polako stavio kavu. Uskoro se miris kave proširio stanom što je probudilo najprije Branku a zatim i Anu.
Prve gutljaje kave ispijali smo u tišini osim što mi se kurac potpuno ukrutio.

Branka je otišla na tuširanje a Ana je komentirala moju ukručenost.
Polako sam ustao sa stolice primakao se bliže njoj tako da joj je kurac bio ispred usana bez oklijevanja obuhvatila ga je usnama te lagano krenula sa pušenjem. A onda sam ja lagano spustio usne na njene te polako poljupcima se spuštao niz njezin vrat grudi stomak da bi za koji trenutak jezikom klizio čitavom dužinom njene prekrasne pičke. Uživao sam u ukusu njenih sokova koji su otopili tragove sperme na njenim butinama Neko vrijeme sam lizao njeno mačkicu a njeni sokovi one koje nisam skupio cjedili su se na stolicu.
Polako smo promijenili položaj ja sam sjeo na stolicu a ona me je zajahala licem prema meni diktirajući tempo ulaska i izlaska kurca u njenu picu. Grickao sam njene bradavice rukama klizio niz njena leđa milovao njene guzove

Polako sam prstom klizio između njenih guzova Prstom pronašao njen anus Vidjevši da nema ništa protiv polako sam prstom kružio po njenoj Iznenadio sam se kad je polako izvadila kurac iz pice i vrh glavića stavila na ulaz u guzi i polako ga primala.

Uskoro je čitav kurac bio u njenoj guzi da bi ona polako krenula sa pokretima gore dole pri ćemu bi u početku vadila ga skroz a kad se anus skroz opustio da je kurac bez problema ulazio bez otpora sve brže i brže se nabijala. Uskoro sam osjetio kako mi kurac podrhtava a onda topli mlaz štrcnio je u njenu guzu. Branka je ušla u kuhinju uredno obućena rekla je da ide na tržnicu .
Ana i ja smo otišli pod tuš gdje smo jedno drugoga prali. Šum tuša a i malo prijašnje tuširanje uzrokovalo je to da sam morao urinirati Topli mlaz urina krenuo je u trenutku kad mi je Ana na kurac nanosila šampon
Na moje iznenađenje nastavila je nanositi šampon na njega a mlaz urina usmjerila je sebi po tijeelu. Vidjevši da iz njene pice kreće mlaz urina brzo sam se spustio na koljena i spustio usne na njenu macu tako da je njen mlaz urina spuštao se niz moje lice.

Nakon što je prestala urinirati poljubio sam je pravo u usta Prihvatila je poljubac bez gađenja. Dok smo se brisali rekla mi je da je par dana prije gledala pee pornić te da je maštala od tome Nakonn čega smo pripremili doručak i onako goli malo sredili kuhinju onda poravnali plahte na krevetu na kojima se ocrtavale nakupine picinih sokova i sperme. Ana i ja smo se složili da nema potrebe jer zabava tek slijedi. A onda sam joj predložio da otidemo kod mene pa ako želi da se upusti u live sex pri čemu sam se lobirao na svoj profil pokazujući joj svoju sobu iz šest različitih kutova. A onda i par parova koji su se upustili u live sex. Ana se oduševila sa idejom te je predložila da Branko na TV ostavimo upaljen moj profil kako bi mogla gledati. Na to sam rekao da nema potrebe nego ću joj napisati da se logora na stranicu i da gleda live dex

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija