Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ana i ja

Bez većih problema pronašao sam put prema vikendici moje bivših profesora sa falkuteta Vikendica se nalazila između dviju nudističkih plaža tako da su ona i suprug bez problema sredili da njihovi apartmani dobiju preko čitave godine dozvolu za nudistički turizam. Na putu je čak bila oznaka da se nalazim u nudističkoj zoni. Vikendica je ograđena sa zelenom živicom iako je bio početak lipnja primjetio sam da po uvalicama ima nudista pa ni trenutka nisam dvoio skinio sam sve sa sebe te uzeo iz auta poklon buket cvijeća i boca vina zaključao auto te oko pasa stavio torbicu sa dokumentima u kojoj sam stavio ključeve od auta. Dok sam koračao prema vili razmišljao sam kako sad izgledaju kao šezdeseto godišnjaci i dali će me prepoznati. Planirajući gdje da provedem stari godišnji saznao sam da se bave turizmom Nisam ni sekunde dvoio a kad sam saznao da je apartman isključivo za nudiste preko bookinga uplatio sam desetodnevni boravak Ugodno sam se iznenadio kad sam ih vidio još uvijek su dobro izgledali na njima se ne bi reklo da su blizu šezdeset godina.

Po njihovim izrazima lica znao sam da su me prepoznali. Došavši do njih najprije sam cvijeće dao profesorici tom prilikom strasno sam je poljubio u usta pri čemu sam joj gurnio jezik u usta Poljubac je primila te smo se nekoliko sekundi strasno ljubili A onda sam dao bocu vina profesoru isto tako sam ga strasno poljubio. Dok smo se ljubili naše alatke su se sudarile. Pri čemu se moj kurac počeo lagano da se budi. Nakon što smo se pozdravili sjeli smo te lagano uz piće ugodno smo razgovarali te nakon nekog vremena profesorica mi je odlučila pokazati apartman. Polako se ustala sa stola tom prilikom sam dobro pogledao njeno predivno tijelo kurac mi se ponovno počeo buditi polako dosegnuvši punu veličinu. Digao sam se sa stola te krenio za njom vidjevši kako mi je kurac krut počela je još više izazovnije hodati Znao sam da će usljediti više od pokazivanja apartmana.

Pogledao sam iza sebe profesor je krenio za nama. Ušavši u apartman krenula je pravo u sobu sjela je na krevet i raširila noge gledao sam kako lagano prstima razmiče usmine. Nadam se da Ti se sviđa. Polako sam se spustio na koljena polako sam krenio sa ljubljenjem koljena a onda sam jezikom krenio lizati unutrašnji stranu bedara Polako sam došao do njene pice iznenadio sam se koliko je vlažna Neko vrijeme sam hlapljivo kupio njen nektar A onda me je povukla prema gore usne su nam se spojile a kurac mi je sam pronašao put u njenu picu. Na početku sam lagano klizio a onda sve brže i brže njene ruke klizili su po mom tijelu guzove mi je obuhvatila nogama. Osijetio sam da mi se bliži vrhunac pitao sam je gdje đa svršim a ona je rekla svrši mi u picu. Uskoro sam osjetio kako mi jaja podrhtavaju puneći njenu picu.

Polako sam ga izvukao te pogledom išao potražiti profesora iznenadio sam se kad ga u sobi nisam ugledao. Vidjevši da mi nije nešto jasno samo se nasmijala te mi rekla priprema ti poklon dobrodošlice, Lagano je ustala te krenula prema wc iz kojeg se čuo zvuk vode . Otvorivši vrata ostao sam iznenađen U tuš je bio profesor sa još jednom mlađom djevojkom koja mu je pušila kurac Iako iznenađen sa užitkom sam gledao po pokretima profesora znao sam da mu se bliži vrhunac. Po stiskanju jaja znao sam da mu dolazi svršavanje Ostao sam iznenađen kad sam svatio da profesor svršaje u njena usta. Nakon što je još neko vrijeme usnama obrađivala profesorov kurac izašla je iz tuš kabine. Strasno je poljubila profesoricu te sam gledao kako rukama klizu jednoj drugoj po tiijelu. A onda je strasno poljubila mene pri čemu mi je u usta gurnula jezik.

Poljubac sam prihvatio iako sam osjetio okus sperme na njenom jeziku. Njene ruke milovale su mi leđa a kurac se ponovno ukrutio. Krenio sam milovati njena leđa tvrde guzove Sve strasnije smo se mazili a onda nas je prekinula profesorica Vidim da češ se dobro slagati sa naom kčerkom Anom. Ostao sam iznenađen

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija