Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ana modeling

Izašao sam van , da malo prošetam. Šetam tako i prolazim jednom ulicom, prelazim most i do mosta vidim neku plavušu kako pravi selfie. Prolazim pokraj nje i nasmijem joj se u porlazu, a zatim mi oko primjećuje njezinu veliku guzu u bijelim farmerkama.
Pogledala je u mene i uzvratila mi smješkom.
HEJ! HEj! okrenuo sam se , ona me je zvala. Hoćeš li me molim te uslikati me ovdje kraj ovoga mosta? Može nema problema kažem ja. Upitala me to jako ushićeno , držala je ruke na bokove, isprsila je svoje velike sise prema meni. Sise su joj gotovo bile pa ispale iz one tanke providne plave majice .
Moj kurac se odmah okrutio, osjetio sam toplinu svog kurca na mojoj desnoj nozi kako klizi.
Ona se naguzivala i okretala svoju guzu prema meni da ju slikam, usliko sam ju dosta puta.
Počeo sam se tresti , iako mi je nešto govorila, ostao sam nijem i gluh.

Tako sam ju htio kresnuti.
Došla je do mene i sa smješkom uzela fotoaparat iz mojih ruka i zahvalila se. Pitao sam ju čime se bavi.
Odgovorila je da se modeling, influencer i da volim putovati po svijetu.
Zvala se Ana i došla je u našu zemlju, malo sam duže ušao u priču sa njom, ostavila mi je svoj instagram.
Ana se na svokoj slici isticala , dominirala je njezina guza u kupaćem kostimu i njezine velike sise.
Ana je bila visoka 170 cm , 65 kila , plava kosa do guze , sise su kipile iz grudnjaka , iz majica, a guza jedva da stane u hlače
Ana me pozvala na piće, ostao sam iznenađen , jer to mi je drugi put u životu da me neka ženska osoba zove na piće , to sam uvijek ja pitao djevojke.
Išao sam pored Ane , s nadignutim kurcem sve do kafića. Ušli smo u jedan kafić i vidjeli prazan stol.

Izmaknuo sam Ani stolicu da može sjesti , guza joj se rastegnula preko cijele stolice . Wow oblizao se jezikom .
Kada sam sjeo na svoju stolicu, onda sam gledao njezine velike sise koje su kiple iz plave majice.
Kurac mi je tvrd već dva sata i nikako da padne, a na priču se nisam mogao skoncentrirati.
Većinom je Ana pričala o sebi o svom radu, čuo i upamtio sam ono najvažnije a to da me poziva kod sebe u stan da mi pokaže rad njezin.
Kada smo završili sa pićem, došli smo do neke zgrade, ušli smo u zgradu i Ana se penjama ispred mene sa svojom velikom guzom , mrdala je lijevo desno, okretala se prema meni i smješkala. Hoće sigurno da ga primi pomislio sam, kako sam do sada izdržao ne znam. Kada samo došli do njezinog stana čula se neka muzika iz susjedne sobe. Zaplesala je Ana i guzom još više zamrdala , govoreći da ona voli ovu pjesmu .

Primaknula se guzom napravila par puta trerkanje , očešala je svojom velikom guzom moj nabrekli kurac . Uhh pomislio sam da je malo duže trajalo.
Ušli smo u stan , koji je bio pretrpan nekim slika ali i njezinih, pa znam ovu sliku tvoju vidio sam ju na instagramu, baš ti dobro stoji kupaći ovaj . Ana je otišla i presvukla se u taj kupaći, Sviđa ti se Ana me upitala? ohh da rekao sam , okrećala se sa svojom guzom dodirivajući se po njoj ispred mene, a ček moraš vdijeti ovaj kupači. Otišla je presvuči se u sobu , izvadio sam kurac i počeo drkati dok nje nije bilo.
Ana je izašla u crvenom kupaćem i upitala kako joj se sviđa ovaj kupači. Ohh dobar tebi sve tebi dobro stoji kažem ja jer si stvarno seksi. Mogu li malo dodirnuti tvoju guzu . Da možeš uz osmijeh je Ana.


Čučnuo sam i lagano klepio po guzi Anu gore dole , dole gore, treslo se i nije prestajalo .
MMm Ana kaže sviđa ti se ohh da opet kažem. A onda sam glavom se zabio u njezinu veliku guzu.
Uhh baš si pervezan Ana če, mrdala je guzom, a ja sam donji dio kupačeg pomakao da desno, do pice nisam mogao ni doči od velike guze, koliko god sam pokušavao. Spustio sam hlače i bokserice prema dole .
Ana je ostala tako stoječi okrenuta leđima prema meni, pogledala ga je krajičkom oka moj kurac nabrekli . Nategnula par puta a ja sam ga lagano naciljao u njezinu veliku toplu guzu i stavio ga.
Ahhh kako je super, počeo sam ju jebati , čule se samo kako udara moja bedra udara od njezinu guzičetinu.
A Kada sam udarao tako, vidio sam guzu salastu kako se trese.
Hoćemo pod topli tuš tamo će biti bolje upitala je Ana.

Pristao sam , otišli smo pod tuš , Ana je stala ispred mene s guzom, a ja sam stao iza nje stavio sam ga opet u njezinu guzu i počeo je jebati. Trljala je pičku jednom rukom a sa drugom rukoma kada se okretala uhvatila je mene za glavu , uvaljujuči meni jezik usta.
Dok je ona mene držala za glavu ja sam njezine sise držao, tako smo ostali u toj pozi sve dok nisam svršio u njezinu guzu. Kada sam svršio okrenula se prema meni malo se se isto dirkali , ona mene za jaja ja nju se velike sise. Izašli smo a onda navečer otišli na večeru.
Ana je proputovala svijet i kaže da če se opet vratiti, i da ćemo ovo opet ponoviti sve

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 3965

Autor priče

Ivan
Ivan
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 182 cm
Težina: 75 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Smeđa
Horoskop: Vaga
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija