Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ana modeling

Izašao sam van , da malo prošetam. Šetam tako i prolazim jednom ulicom, prelazim most i do mosta vidim neku plavušu kako pravi selfie. Prolazim pokraj nje i nasmijem joj se u porlazu, a zatim mi oko primjećuje njezinu veliku guzu u bijelim farmerkama.
Pogledala je u mene i uzvratila mi smješkom.
HEJ! HEj! okrenuo sam se , ona me je zvala. Hoćeš li me molim te uslikati me ovdje kraj ovoga mosta? Može nema problema kažem ja. Upitala me to jako ushićeno , držala je ruke na bokove, isprsila je svoje velike sise prema meni. Sise su joj gotovo bile pa ispale iz one tanke providne plave majice .
Moj kurac se odmah okrutio, osjetio sam toplinu svog kurca na mojoj desnoj nozi kako klizi.
Ona se naguzivala i okretala svoju guzu prema meni da ju slikam, usliko sam ju dosta puta.
Počeo sam se tresti , iako mi je nešto govorila, ostao sam nijem i gluh.

Tako sam ju htio kresnuti.
Došla je do mene i sa smješkom uzela fotoaparat iz mojih ruka i zahvalila se. Pitao sam ju čime se bavi.
Odgovorila je da se modeling, influencer i da volim putovati po svijetu.
Zvala se Ana i došla je u našu zemlju, malo sam duže ušao u priču sa njom, ostavila mi je svoj instagram.
Ana se na svokoj slici isticala , dominirala je njezina guza u kupaćem kostimu i njezine velike sise.
Ana je bila visoka 170 cm , 65 kila , plava kosa do guze , sise su kipile iz grudnjaka , iz majica, a guza jedva da stane u hlače
Ana me pozvala na piće, ostao sam iznenađen , jer to mi je drugi put u životu da me neka ženska osoba zove na piće , to sam uvijek ja pitao djevojke.
Išao sam pored Ane , s nadignutim kurcem sve do kafića. Ušli smo u jedan kafić i vidjeli prazan stol.

Izmaknuo sam Ani stolicu da može sjesti , guza joj se rastegnula preko cijele stolice . Wow oblizao se jezikom .
Kada sam sjeo na svoju stolicu, onda sam gledao njezine velike sise koje su kiple iz plave majice.
Kurac mi je tvrd već dva sata i nikako da padne, a na priču se nisam mogao skoncentrirati.
Većinom je Ana pričala o sebi o svom radu, čuo i upamtio sam ono najvažnije a to da me poziva kod sebe u stan da mi pokaže rad njezin.
Kada smo završili sa pićem, došli smo do neke zgrade, ušli smo u zgradu i Ana se penjama ispred mene sa svojom velikom guzom , mrdala je lijevo desno, okretala se prema meni i smješkala. Hoće sigurno da ga primi pomislio sam, kako sam do sada izdržao ne znam. Kada samo došli do njezinog stana čula se neka muzika iz susjedne sobe. Zaplesala je Ana i guzom još više zamrdala , govoreći da ona voli ovu pjesmu .

Primaknula se guzom napravila par puta trerkanje , očešala je svojom velikom guzom moj nabrekli kurac . Uhh pomislio sam da je malo duže trajalo.
Ušli smo u stan , koji je bio pretrpan nekim slika ali i njezinih, pa znam ovu sliku tvoju vidio sam ju na instagramu, baš ti dobro stoji kupaći ovaj . Ana je otišla i presvukla se u taj kupaći, Sviđa ti se Ana me upitala? ohh da rekao sam , okrećala se sa svojom guzom dodirivajući se po njoj ispred mene, a ček moraš vdijeti ovaj kupači. Otišla je presvuči se u sobu , izvadio sam kurac i počeo drkati dok nje nije bilo.
Ana je izašla u crvenom kupaćem i upitala kako joj se sviđa ovaj kupači. Ohh dobar tebi sve tebi dobro stoji kažem ja jer si stvarno seksi. Mogu li malo dodirnuti tvoju guzu . Da možeš uz osmijeh je Ana.


Čučnuo sam i lagano klepio po guzi Anu gore dole , dole gore, treslo se i nije prestajalo .
MMm Ana kaže sviđa ti se ohh da opet kažem. A onda sam glavom se zabio u njezinu veliku guzu.
Uhh baš si pervezan Ana če, mrdala je guzom, a ja sam donji dio kupačeg pomakao da desno, do pice nisam mogao ni doči od velike guze, koliko god sam pokušavao. Spustio sam hlače i bokserice prema dole .
Ana je ostala tako stoječi okrenuta leđima prema meni, pogledala ga je krajičkom oka moj kurac nabrekli . Nategnula par puta a ja sam ga lagano naciljao u njezinu veliku toplu guzu i stavio ga.
Ahhh kako je super, počeo sam ju jebati , čule se samo kako udara moja bedra udara od njezinu guzičetinu.
A Kada sam udarao tako, vidio sam guzu salastu kako se trese.
Hoćemo pod topli tuš tamo će biti bolje upitala je Ana.

Pristao sam , otišli smo pod tuš , Ana je stala ispred mene s guzom, a ja sam stao iza nje stavio sam ga opet u njezinu guzu i počeo je jebati. Trljala je pičku jednom rukom a sa drugom rukoma kada se okretala uhvatila je mene za glavu , uvaljujuči meni jezik usta.
Dok je ona mene držala za glavu ja sam njezine sise držao, tako smo ostali u toj pozi sve dok nisam svršio u njezinu guzu. Kada sam svršio okrenula se prema meni malo se se isto dirkali , ona mene za jaja ja nju se velike sise. Izašli smo a onda navečer otišli na večeru.
Ana je proputovala svijet i kaže da če se opet vratiti, i da ćemo ovo opet ponoviti sve

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija