Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ana sa kamere - 5.dio

Prošlo je sat vremena nakon što sam sam izjebao anu i već sam i malo povratio energije, no ana je i dalje bila iznemogla ležala na podu sa širom zavezanom nogama. Tad se pojavila Martina na vratima te reklao vidim da je zabava potrajala još malo i bez mene moja anica ni stajati ne može.
Zatim me zamolila da se obučem te izađem pred zgradu pomoći joj unijeti iznenađenje jer je teško. Bila je to velika kutija i jako me zanimalo što je u njoj no martina je rekla da je ponesem gore i da ću onda saznati. Kad smo ušli u stan otvorila je kutija a unutra tri dilda jedan od nekih 18cm i dva od nekih 25-26cm te mašina za jebanje, ostao sam malo šokiran no znatiželjan odakle to martini. Rekla je kako već godinu dana snima cam show te da je odlučila da će današnji snimiti sa mnom i anom a mašinu koristi za show. Bio sam malo uplašen jer nisam htio biti na kameri jer uvijek postoji rizik da me netko prepozna, na to me martina umirila i rekla kako ona uvijek nosi masku zbog toga a i ima jednu za mene.

Ali da ćemo se mi ionako jebati u pozadini a da će ana i mašina biti glavne zvijezde, na što je stara širom raširila oči i počela vikati da ne želi to jer bi je neko mogao prepoznati, a ni neće moći podnijeti tu mašinu nakon svih naših razvaljivanja.
martina je nije ni slušala postavila je kameru, anu ostavila tako zavezanu na podu i postavila stroj iza nje i na njega dildo od 18 cm.
Stavili smo svoje maske, skinuli se i show je počeo, martina je upalila kameru a zatim i mašinu, ubrzo su se počeli pojavljivati gledaoci kojima je martina objasnila kako će anu stroj prvo jebati polako a mi ćemo se samo maziti, ali kako će oni uplaćivati svoje kredite pomoću kojih će dostizati ciljeve tako će stroj biti brži i stavljat ćemo veće igračke a zatim ćemo se i mi osloboditi.
stroj je jebao anu polako i vidjelo se da uživa iako je bila krepana, martinu i mene je to užasno palilo i ubrzo sam joj trljao pičku dok je ona drkala moj kurac, gledaoce je ana izgleda također dosta palila jer su ciljeve dostizali dosta brzo te je anu stroj uskoro jebao na najvećoj brzini, a martina je meni već pušila kurac, na idućem cilju zaustavili smo stroj i stavili dva dilda od 25 cm jedan da kara anu u pičku a drugi u šupak, počela je vrištati kako ne može više da će je to dokrajčit da smo je oteli i zatočili u njenom stanu te se sad iživljavamo na njoj.
Tad joj je martina stavila ball-gag u usta kako nas ana nebi više mogla vrijeđat i zapomagat jer smo se bojali da ju ne čuje netko iz zgrade ili da gledaoci ne povjeruju.

No ta scena ih je izgleda raspametila jer su ciljeve počeli ostvarivat istog trena te smo stroj morali upaliti na najbrže da odmah razvaljuje anu malo smo se bojali kako će to ana podnijet ali smo ipak to učinili a onda nas je taj prizor totalno raspametio vrištala je kroz ball-gag, uvijala se, doživljavala orgazam za orgazmom dok smo se mi počeli senzualno jebati, jebao sam martinu lagano u ritmu muzike koja je svirala dok smo gledali kako anu stroj razvaljuje, martina je uskoro svršavala, zatim smo smanjili brzinu stroja da ana malo dođe do daha te smo se počeli jebat točnije razvaljivat, zabio sam martini kurac u šupak u jednoj sekundi da je jako vrisnula i navrle su joj suze na oči, u pičku sam joj gurnuo vibrator te sam ju počeo jako jebat, ubrzo je uživala u svakom ubodu mog kurca u njenu pičku vidjela se neka kemija između nas i to se također gledaocima svidjelo ubrzo je počela svršavati, a zatim i ja, prvo njoj malo u guzu a zatim sam izvadio kurac i isprskao nju i anu po faci i po tijelu tu je Martiina ugasila kameru te smo zaustavili stroj, odvezali smo anu koja je na kraju toga svega bila iznemogla no priznala nam je kako smo joj ispunili sve fantazije i da se ne ljuti na nas jer su joj to bila tri dana savršene brutalne jebačine, na kraju smo svo troje otišli po tuš gdje su mi još jednom dobro popušile.

Nakon toga ana nam je na rastanku rekla kako nema problema da sve svoje igrice martina i ja ispunjavamo u njenom stanu zajedno sa njom utroje. A dok mene neće biti u zagrebu ona i martina se mogu nastaviti jebati i brinuti o svom seksualnom životu. Ja sam na to sve pristao jer ću tako imati 2 super ljubavnice kojima uskoro idem opet u posjet jer dok sam vam isao ove priče jaja su mi se već dobrano napunila opet.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija