Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Ana vruče pičke i guze

Ocjena: 3

U narednih nekoliko dana sam rekao ženi da sam našao jednu sa kojom se jebem, a ona je samo sarkastično prokomentirala 'Kako ti je samo uspjelo? '. Nisam ništa rekao jer sam znao za trojicu sa kojom se jebe, a svaki je bio duplo mlađi od nje. Jednostavno me nije interesiralo, jer je meni sa Anom bilo super. Najčešće bi se našli u teretani, pa bi bacili jedan na brzaka pod tušem ili u jednom od naših auti. Rijetko smo išli kod nekoga od nas doma. Jedan dan mi je prodložila da bi mogli umjesto u teretanu otići negdje u prirodu. Rekla je da bi voljela probati nešto, ali da bi voljela da smo na osami. Nije mi htjela reći šta, već me držala u nekoj neizvjesnosti.

Znao sam jedno mjesto gdje sam bio par puta na nekim feštama. Lovačka kuća gdje nije bilo nikoga nakon tri popodne. Predivan pogled, mada je sada u jesen sigurno bio u magli i vlazi. Ana je čula za to mjesto, ali nikad nije bila gore. Pustila je svoj auto bliže cesti, a onda smo mojim otišli gore. Bilo je izmaglice, ali dobra vidljivost. Kuća je bila zaključana, kako sam i pretpostavio, ali su sve klupe i stolovi bili na ogromnoj natkrivenoj terasi. Sjeli smo malo i ja sam nam donio rakije iz auta, na što se Ana nasmijala, a ja samo slegnuo ramenima:

- Da nas malo zagrije..
- Ja sam mislila da ćemo se nekako drugačije zagrijati? -rekla je kroz smijeh.
- O da, hoćemo.. -rekao sam i ja smiješeći se i točeći nam čaše, pa dodao veleumno- Ovo je više za dezinfekciju unutrašnjosti pošto smo u šumi.

Na to se samo nasmijala i stisla uz mene, a ja sam rukom krenuo između njenih nogu i lagano ju trljao po pički dok su joj se noge sve više širile. Uskoro smo se ljubili i njena ruka je sve jače stiskala moj kurac preko trenirke dok je njena pička bila tako mokra da joj je promočila i gaćice i tajice. Ustala je i počela skidati tajice i gaćice, a ja sam brzo skinuo donji dio trenirke skupa sa boksericama i kurac mi je sa crvenim glavićem stršao u zrak. Sjeo sam natrag na klupu oslonivši se na masivni stol leđima, a ona je prekoračila klupu i namjestila se meni u krilo spustivši se odmah niz moj napeti kurac. Već se navikla na njegovu širinu i sad se bez problema nabijala na njega. Nogama se oslonila na pod i sad se oslonjena na moja ramena podizala i spuštala po mom kurcu, dok sam joj ja pridržavao guzu rukama i pomagao joj kod nabijanja na njega. Jebali smo se tako jedno desetak minuta dok nismo oboje svršili, a ona je samo ostala sjediti meni u krilu dok smo se grlili i ljubili. Nekako mi se kurac nije baš spuštao, a i ona ga je lagano stiskala svojom pičkom. Nakon par minuta se ustala i klekla na klupu do mene i počela mi lizati kurac skidajući sokove sa njega.

Kad je završila, ponovno ga dignuvši, naravno, sjela se na stol i raširila noge, pa sam se ja sad sjeo tako da je njena pička bila točno ispred mene. Odmah sam ju počeo lizati. Odavno mi nisu smetali okusi njenih i mojih sokova zajedno, naviknuo sam se i sad sam ju lizao duž usmina i po klitorisu, pa joj gurao jezik u pičku, te do šupčića. Da budem iskren, nikad niti jednu nisam jebao u šupak, iz očitog razloga, jer su se sve bojale mog širokog glavića. Do sada Ani nisam to ni spomenuo, ali sam joj sada baš lizao šupčić, kad je zajecala.

- Jel sve u redu? -upitao sam zabrinuto.
- O da, je.. . samo me ovo napalilo.. -rekla je daščući.
- Koje? -bio sam malo zbunjen.
- Pa kad si mi lizao guzu.. -rekla je tiho, a onda dodala- Voljela bi ga osjetiti u guzi..
- Si sigurna? -upitao sam ju zapanjeno, jer je bila prva koja ga je tražila u guzu.
- O da.. -rekla je, pa nastavila- Znaš, prije sam se više jebala u guzu, što zbog bojazni da ne ostanem u drugom stanju, a i moj bivši je više volio moj šupak nego pičku, pa me nekako nije iznenadilo kad sam ga uhvatila kako guzi svog frenda.. -tu sam prvi put saznao rjedan od razloga njene rastave- .. a i na faksu sam ga voljela u obje rupice, pa sam dobila dva odjednom.. -dok je pričala nisam se zgražao, već sam se dodatno napalio i samo joj rekao..
- Onda ćemo i guzu puniti.. -na to se samo iskesila zadovoljno i rekla mi da u svojoj torbici ima vazelina, pa da ju namažem.

Gurao sam joj prste u šupak dok je ona raširila noge i povukla ih prema licu držeći ih za koljena. Već sam joj dva prsta ugurao podmazujući joj unutrašnjost guze dok je ona samo prigušeno stenjala. Dodao sam još vazelina i ugurao i treći prst unutra što bi bio ekvivalent za moj kurac. Zastenjala je glasno i samo procijedila:

- Želim ga.. želim gaaa..

Ovo zadnje je bilo kad sam joj uhvatio zubima klitoris i počeo ga cuclati i grickati istovremeno dok sam joj svrdlao prstima šupak. Počelo je curiti iz njene pičke što je dodatno podmazivalo šupak. Izvukao sam ruku iz njenog šupka kojeg sam sasvim solidno raširio, namazao si kurac vazelinom i ustao, te polako krenuo ulaziti. Stenjala je i dahtala, pa malo i zacvilila kako se moj široki glavić probijao u nju. A vrisak joj se oteo kad je ušao unutra. Uspio sam ga ugurati do pola i počeo sam polako sa jebanjem. Kakav je to osjećaj bio. Neopisivo sam uživao u njenom uskom šupku koji sam polako širio svojom kurčinom. Sve glasnije je stenjala i dahtala, a iz njene pičke je uskoro šiknuo mlaz sokova koji su zalili moj trbuh i kurac koji se i dalje zabijao u njenu guzu. Jebao sam ju još nekih pet minuta pojačavajući intenzitet zabijanja i uskoro sam i ja počeo svršavati puneći joj šupak svojom spermom po prvi put. Kad sam ga izvadio van samo sam sjeo na klupu i njoj pomogao da se uspravi, pa smo sad oboje sjedili znojni i pomalo iscrpljeni od seksa, ali sa zadovoljnim osmjesima na licima.

Polako smo se sredili i obukli, te smo krenuli natrag. Kad smo došli do njenog auta još smo se jednom pojebali na mom zadnjem sjedalu, pa smo otišli svako svojoj kući. Od tada joj često širim šupak, a nakon par mjeseci je pitala kako bi to bilo kad bi me mogla imati svaku noć i svaki dan. Znao sam šta želi, ali je isto tako i znala kakav bi bio moj odgovor.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija