Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Analni seks je pravo uživanje!

Nisam ni sanjao u najluđim snovima da ću sa Anitom ženom koja me je pokupila na ulici i ponudila mi se da me odveze kući nastaviti da se dopisujemo i da ću nastaviti da imam seks sa njom. Ali to se desilo i bilo mi je jako drago zbog toga. Već do sada sam imao dva puta vrelu jebačinu sa njom. Obožavala je moj veliki kurac, rekla mi je to u par navrata da sam ja taj koji je najbolje izjebao do sada u životu i da ću je od sada morati redovno da jebem.

Poslije našeg prošlog susreta sutradan mi je poslala poruku da sam je toliko razvalio da nije mogla otići na posao da joj je pička otekla sva. Rekao sam joj da sledeći put mi je obećala da će mi dati da je jebem i u guzu. Odgovorila mi je da se plaši da je ne razvalim kao i pičku, na šta sam rekao da ćemo polako sa guzom. Sutradan sa posla mi je poslala poruku kako je sva napaljena i kako zamišlja našu sledeću jebačinu. Zamolila me je da joj sad slikam podignut kurac i pošaljem joj sliku.

To sam i uradio. Naredna poruka je glasila kako bi rado voljela sad da joj ga zabijem ovdje na radnom stolu i razvalim joj pičku i guzu jebući je kao pravu drolju. To me je jako napalilo te sam joj poslao poruku da mi slika pičku i guzu i pošalje. Za nekih desetak minuta stigla je poruka iz toaleta gdje sam vidio i njenu pičku i guzu i velike sise. Upitala me je da li mi se svidjaju. Rekao sam joj da sam napaljen kao mladi pastuv. Na kraju mi je poslala poruku da slučajno ne drkam kurac jer želi da imam što više sperme jer večeras želi žestoku jebačinu.

Dogovorili smo se da odemo u jedna obližnju motel i iznajmimo sobu. Tako smo i uradili. Čim smo ušli unutra počeli smo da skidamo jedno drugo i za par minuta bili smo potpuno goli. Uzela je moj kurac u ruku i snažno ga drkala. Dok ga je drkala govorila mi je kako joj nedostaje svaki dan da puni njenu pohotnu pičkicu. Moj kurac je rastao u njenoj ruci. Dok mi ga je drkala ja sam lizao njene velike sise. Njene bradavice su već bile krute. Prstima sam krenuo dolje prema njenoj pici. Počeo sam polako da je jebem prstima a ona da se uvija oko njih.

Bila je jako napaljena, stalno mi je stenjala na uho što je mene jako palilo. Bacio sam je na krevet i počeo joj lizati jezikom picu. Svoje ruke je stavila na moju kosu i ona sama se sve više nabijala picom na moj jezik. Jebao sam je jezikom dobrih pet minuta sve dok iz njene pičke nisu počeli curiti sokovi a zatim stavio njene noge na ramena i počeo je jebati. Jebao sam je žestokim tempom. Nabijao sam se u nju do kraja. Ona se već polako i bila navikla na moj veliki kurac. Tražila mi je da je jebem jako kao da jebem neku drolju.

Te njene riječi bezobrazne su me jako palile pa sam ulazio u nju silovito. Ona je stenjala i dahtala kao parna lokomotiva. Okrenuo sam je otpozadi i nasadio ponovo na moj kurac. Rukama sam je uhvatio za kosu i lagano povukao prema sebi da vidim njeno lice kako se grči dok je razvaljujem od kurca. To me je jako palilo. Nije prestajala da mi govori da je jebem. Nekoliko puta sam je rukom udario po dupetu što je jako napalilo. Tražila je još govoreći da je ona moja kurvetina koja želi da je razvalim.

Nije joj dugo vremena trebalo i počela je da svršava. Tresla se i uvijala glavom uz velike uzdahe dok je svršavala. Ja sam rekao da je sada došao na red njena lijepa guza. Ustala je uzela kremu iz torbe rekavši da joj dobro namžem guzu o kurac. Uradio sam tako i polako ga prinio otvoru. Počeo sam da ga guram unutra. Bilo je to jako bolno za nju ali nije htjela odustati. Poslije nekoliko pokušaja moj glavić je ušao unutra. Počeo sam da je tucam u guzu laganim tempom.

Ona je stenjala kao nikada do sada. To je i mene jako napalilo. Njena guza je bila baš uska. Htio sam da ubrzam ali mi ona nije dala jer je boljelo. Tucao sam je tako par minuta a zatim ubrzao malo držeći je rukama za kukove. Sada je počela da vrišti od užitka. Njena uska guza je bila razlog zbog koga sam počeo i ja da svršavam. Želio sam da napunim spremom njenu tek izjebanu guzu.

To sam i uradio. Napunio sam je toplom spremom. Kada sam izvadio kurac iz nje sprema je krenula napolje za njim. Ostali smo u motelu cijelu noć gdje smo se pojebali još dva puta. Nastavio sam da jebem Anitu i do dan danas.

Ocjena priče

3
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 17267

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija