Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Andrea i Marko uhvaćeni 2

Iako nam je seks bio odličan i redovan, Andrea je očito imala apetite puno veće nego što sam mogao pretpostaviti. Nakon što sam prošle noći pratio njeno chatanje s Markom u kojem mu se potpuno otvarala i dala i nakon što sam i sam svršio čitajući njihovo dopisivanje, sljedećeg dana sam zaronio u posao. Tog popodneva dok sam pisao izvještaj, stigla je poruka od Marka. Međutim, nešto ranije je Andrea njemu napisala poruku u kojoj mu govori da ga ne može izbiti iz glave i da joj je bilo super prošlu noć i dodala.. .
- Možda sam potpuno poludjela, ali htjela bi te vidjeti. Bit ću sama tjedan dana pa bi se mogli naći.
- O ljepotice moja, samo reci kad i gdje. Dolazim odmah! Želim te sresti uživo više nego išta.
- Ne znam jeli pametno, ali žudim, a ti si tako dobar i zgodan i seksi.. . ufff.. .
- Ti si meni seksi i super ženska i vrijeme je da se vidimo.. .
- Sama sam doma pa bi mogao doći do mene, ako stigneš.. ..
- Andrea, dolazim još večeras.. . ne želim potrošiti ni sekunde na gubljenje vremena. - Marko je živio u drugom gradu i trebalo mu je tri sata vožnje do nje.
- Ohhhh.. .. pa to zvuči super.. . nisam mislila da češ odmah danas doći.. . Jeli to pametno, reci mi?
Jeli pametno da dolaziš? - Kao da se nečkala.
- Nije pametno, ali dolazim.. .. želim te i znam da ti želiš mene.. . večeras sam kod tebe i vodit ćemo ljubav cijelu noć. - odgovorio je samouvjereno.
- Ohhhh.. . vidjet ćemo.. . možda ti se ne svidim ili ti meni.. . - dio nje je želio prekinuti sve to, a dio nje je žudio da bude dobro pojeban od nekog zgodnog dominantnog muškarca kakvim se je Marko predstavljao.
- Ne pričaj gluposti, idem se spremiti i krećem. Vidimo se uskoro.
- Samo parkiraj malo dalje da baš ne privlačimo pozornost - rekla je i napisala adresu.

Andrea je pozvala drugog muškarca u naš dom dok sam ja bio na poslovnom putu. Činilo mi se da ću se raspasti od pomiješanih osjećaja povrijeđenosti i uzbuđenja. Kurac mi je divljao u hlaćama. Nisam to mogao propustiti.. . spremio sam se i krenuo nazad doma. Stisao sam gas i za dva i pol sata sam bio u svom susjedstvu. I sam sam parkirao dalje od kuće i prikrao se do svog balkona. Odmah sam primjetio da su sve škure zatvorene. Pomislio sam da je možda već stigao. Kuća je bila prizemnica i lako sam se uspeo na balkon sa kojeg sam imao pogled na dnevnu sobu. Andrea je bila sama i izgledala je totalno seksi. Nosila je hot hlaćice i malo raskopčanu kariranu košulju. Izgledala je upravo neodoljivo. Očito se htjela pokazati Marku u najboljem svjetlu. Pomislio sam na tren da uđem i prekinem svu tu igru, ali sam htio vidjeti što će se desiti. Nadao sam se da će ipak odustati.
Balkon je bio sa stražnje strane pa nisam vidio kad je Marko došao, ali sam mogao čuti zvono. Uzbuđeno je otvorila vrata, a na vratima je stajao tip sa svojih tridesetak godina, rekao bih.
Bio je stvarno zgodan. Zagrlili su se i ušli u dnevni boravak. Gledali su se i smijali. Ni sami nisu vjerovali da su se konačno susreli. Jedna stvar je bila očita, a to je da se sviđaju jedno drugom i da ima kemije na pretek. Smiješkali su se .. .. Marko je pohvalio Andrein izgled.. .

- Andrea, izgledaš preseksi, i ne da mi se sviđaš, već si puno zgodnija i slađa uživo.. . prekrasna si.
- Hvala ti.. . i ti si super.. . izgledaš upravo perfektno i drago mi je što si došao.
Nije mogla sakriti osmjeh dok ga je promatrala. Sjedili su na kauću, razgovarali i pili vino.
No u isto vrijeme ju je bilo malo sram. To i je bila njena neodoljivost. Bila je i nevina i pohotna u isto vrijeme i to je muške izluđivalo. Marko nije bio iznimka jer sam vidio kako ju gleda. Napetost je rasla i ocrtavala se u njegovim hlaćama. Izgledao je kao iskusan frajer i bio je vrlo samouvjeren.
U jednom trenu je rekao.. .
- Neodoljiva si mi i ukoliko te sad ne poljubim, srce će mi iskočiti.. . osjećam napetost u hlaćama i teško se kontroliram da ne skočim na tebe.. .
Nasmijala se, ugrizla za usnicu i kratko rekla.. . - Nemoj.. .
- Šta nemoj? - upitao je Marko.
- Nemoj se kontrolirati.. . molim te - odgovorila je gledajući ga žudno.
To ga je izludilo. Nije mu trebalo ponoviti. Već ju je primio za glavu i počeo ljubiti. Gurali su jezike jedno drugom u usta. Ljubili su se tako strasno da sam pomislio kako će se zapaliti. Njegove ruke su raskopčavale njenu košulju i kad su njene ukrućene bradavice iskočile pred njega, počeo ih je lizati kao žedan vuk. Andrea je bila gotova.. .. znam koliko je to voljela.. . uzdisala je pod njegovim rukama i jezikom i rukom prelazila preko njegovog međunožja. Opipavala mu je kurac preko hlaća i već totalno napaljena samo izustila.. . - Želim ga vidjeti Marko.. .. mogu li?
- Naravno - odgovorio je i nastavio lizati njene bradavice dok je ona raskopčavala njegove hlaće.
U jednom trenu je ogroman kurac bio u njenoj ruci, a ona ga je nježno drkala.
Primio ju je za glavu i spustio je na svoj kurac.
- Popuši mi kurac Andrea - rekao je kao da naređuje.. .
- Ohhhhhh.. .. koliki je.. .. sa zadovoljstvom - odgovorila je i počela pušiti njegovu debelu nabreklu kurčinu. Kao da gledam pornić u živo. Marko je bio razvaljen na kauću sa spuštenim hlaćama, a Andrea je pušila njegov debeli kurac i lizala mu jaja sa podignutom guzom koju bi on svako toliko pljesnuo.

Stajao sam na svom balkonu i drkao. Gledao sam kako Andrea puši kurac nekom tipu na našem kauću i kako potpuno uživa dok to radi. Gutala je pohotno njegov kurac kao da je najslasnija hrana.

- Ahhhh.. . predobra si.. . napalila si me totalno - stenjao je ne dozvoljavajući joj da dođe do zraka. Prste je provukao kroz njenu kosu i jebao je u usta. Jaja su mu izgledala ogromna i ona ih je lizala pa bi se duž cijelog kurca vračala na vrh da ga cijelog proguta.
Na trenutke bi ju povukao bliže sebi i trpao joj jezik u usta, a potom je držeći je za kosu vračao do svoje nabrekle mrcine. Na trenutke sam pomislio da sanjam, ali prizor ispred mene je bio stvaran. Trljao je svoj debeli kurac i jaja po njenom licu i usnama i trpao joj ga do grla u usta, a ona je u tome uživala.
Podigao ju je, okrenuo potrbuške i spustio joj hlaćice ispod guze. Navalio je na njenu picu i guzu kao luđak. Lizao ju je i pljeskao po guzi, a ona se tresla od užitka.
- Izjebat ću te Andrea kao niko nikad.. . savršena si - mogao sam čuti kako govori.
- Ohhhhhh.. .. . ti si savršen.. . Markoooo.. .. tvoja sam cijela.. . jebi meee.. . jakoo! ! ! Nemoj nikad stati.. . ohhhhh.. .
Podigao je njenu guzu i otraga joj zabio kurac u picu. Trznula se kad ju je krenuo jebati kao da ju je zabolilo. Imao je ogroman kurac pa nije ni čudo. No ubrzo se i sama nabijala na njegov kurac i stenjala od užitka kao nikad prije.. .
- Ohhhhhh.. .. kako me dobro jebeš.. .. želim te uvijek.. .. želim taj tvoj kurac za sebe.. . ohhhh.. .
Primio ju je za kosu i povukao joj glavu malo unazad i jebao kao parna lokomotiva odozada.

Od uzbuđenja nisam više mogao izdržati pa sam svršio. Bio sam potpuno van sebe.
Po onom što sam vidio i Andrea je bila van sebe jer je postala sve glasnija. Stenjala je i učinilo mi se da će i ona svršiti, međutim Marko je imao drugi plan i zastao je.
- Nemoj stati, molim te.. .. trebam da me pojebeš - Molila ga je da nastavi sa jebanjem, no on je izvadio svoj ogromni kurac i prišao joj sprijeda te joj ga ponovo uvalio u usta. Radio je šta je htio.. . jebao ju je sa svih strana. Bila je potpuno njegova.
- Želim da mi sjedneš na kurac sada.. . dođi.. . - privukao ju je sebi i nasadio na svoju kurčinu. Zgrabio ju je s obje ruke za guzu i spuštao je na kurac.
- Ooooo.. . kako si dobar.. .. izludio si me potpuno.. . mogla bi ovo dan i noć raditi s tobom.
Ubrzavao je tempo i počeo ju sve jače nabijati na kurac. Rukama ju je pljeskao po guzici i jebao poput pravog pastuha.
- Ohhh Andrea.. .. jebat ću te cijelu noć.. . obožavam te.. .
- To želim više od svega.. .. da me ti jebeš cijelu noć.. .. ahhhhh.. .
Zgrabila ga je rukama za glavu i počela ljubiti kao luda. Vidio sam kako mu gura jezik u usta.
To je i njega još više raspalilo i naglo ju je skinuo sa sebe i povukao na pod. Naslonio ju je na kauć, ali je njenu guzu privukao sebi i zavukao je glavu među guzove.
- Ahhhh.. . šta mi radiš.. .. trljala se o njegova usta.. ..
- Izjebat ću te u guzu sada. - Opkoračio ju je, naciljao kurac i strpao ga cijelog onako debelog u njenu guzu.
- Ohhhhhhh.. .. - gotovo je vrisnula kad je ušao.. .. - Ohhhhhh.. . Božeee! ! ! Svršit ću odmah koliko je dobro. Ispunio si mi cijelu guzu.. .. ahhhhhh.. .. obožavam te.
Jebao ju je u guzu lagano odgađajući orgazam.

Ja sam bio lud od uzbuđenja. Drkao sam i sam odgađajući vrhunac.
No Andrea je gorila i jedva se suzdržavala da ne eksplodira.
- Markoo! ! ! Molim te.. . dovedi me do vrhunca sada.. . ne mogu više čekati.. . poludit ću.. .
Njegov kurac je klizio u njenu guzu i izgledao je kao konjanik. Primio ju za kosu i držao je pod kontrolom kao da drži uzde i jebao je bez prestanka. A onda je počeo naglo ubrzavati i zabijati svoj kurac poput manijaka u njenu guzu.
- Ahhhhhhh.. .. tooooo! ! ! ! .. .. pojebi me! ! ! Moja guza te treba.. . - bila je potpuno van sebe. Izvijala se pod njegovim naletima. Izjebi me u guzu divlje.. ..
- Razvalit ću ti guzu Andrea. Izludila si me.. .
- Daaaaa! ! ! ! .. . razvali je.. . žestoko me pojebi.. . ohhhhh.. .. - to nisam vidio ni u porničima. Tresla se je kao luda dok je svršavala, a on ju je razvaljivao svojim debelim kurcem bez milosti. Mislim da je to njeno svršavanje trajalo par minuta, jer se cijelo vrijeme tresla i gotovo plakala.
- Ohhhhh.. .. nikad me niko nije ovako jebao. Obožavam te.. . obažavam taj tvoj ogromni kurac.. .. ohhhhhhhh.. .
Marko nije stajao s jebanjem. Obečao joj je da će ju pojebat kao niko nikad i upravo je to činio. Iskrojio je njenu guzu po svojoj mjeri.
- Ahhhh.. . svršit ću i ja.. .. nabijao je kurac kao luđak u njenu guzicu.
- U usta mi svrši.. .. rekla je i brzo se okrenula grabeći njegovu kurčinu usnama. Mijesila mu je jaja i pušila kurac kad je počeo svršavati poput vulkana. Zaljevao ju je po usnama i licu, a ona je jezikom lovila da joj ne bi koja kap promakla. Lice joj je bilo preplavljeno spermom koju joj je jajima razmazivao po licu. I sam sam obilato svršio i sjeo na pod od umora, a Andrea mu je oblizala cijeli kurac. Izgledala je kao da će ga cijelog pojesti.
- Prefin je.. .. mmmmm.. . želim ga još.. .
- Prekrasna si Andrea, ovo će biti luda noć - rekao je te ju ponov okrenuo i opet joj ga zabio u guzu.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija