Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Andrejine rupice

Andreja i ja smo se nastavili družiti. Ja bi navratio do nje kad sam imao vremena u gradu, naravno, ako nije bila negdje na terenu i prodavala osiguranje.

Sve mi se više sviđala i čak sam razmišljao da joj predložim neku ozbiljniju vezu. Ali nisam znao kako da ju pitam. Iako smo sada već skoro tri mjeseca imali neku seks i bježi kući vezu, ipak sam želio nešto više. I tako me jedan dan nazvala da će biti u mom kraju, pa bi došla da mi pokaže nove proizvode u osiguranju. To je rekla kroz smijeh, pa sam znao da misli na sex. Svejedno, jedva sam čekao da dođe.

Došla je drugi dan oko 19 sati kad je završila sve. Čim je ušla zagrlila me i poljubila:

- Jedva sam čekala da te vidim..
- I ja tebe -rekao sam i poljubio ju.

Nismo gubili vrijeme, a ja sam joj samo zadigao kratku haljinu koju je nosila, uz samostojeće crne najlonke. Kad sam joj zadigao haljinu vidio sam da nema gaćica, a ona se samo nasmijala i rekla da su u autu. Zatim sam napipao mokru picu i samo joj gurnuo prst unutra. Zastenjala je i stisla se uz mene, a ja sam uspio otkopčati hlače, pa se spustila na koljena izvukla mi kurac i počela mi ga pušiti. Radila je to sve bolje i bolje, a ja sam uživao. Uz pušenje mi je počela masirati i jaja, pa je sad kurac dosegao punu veličinu i dužinu i nije ga mogla više gutati, pa sam ju podigao i poveo ju, pridržavajući si hlače da ne padnem, u dnevni boravak. Naslonio sam ju preko naslona od fotelje i sad je bila naprčena i nagnuta sa glavom na dolje, a guza je stršala u zrak. Stao sam iza nje i namjestio kurac na ulaz u njenu picu i odmah joj ga zabio do kraja. Zastenjala je, ali nije odbila da joj ga zabijem. Dapače, obožavala je moj kurac, a to mi je i u nekoliko navrata rekla.
Jebao sam ju žestoko pritisnuvši ju na fotelju, pa se nije mogla micati, a od nje se čulo samo stenjanje, dahtanje i jecanje i pokoji:

- Ahh.. uuuu.. daaajjj.. mmmm.. još.. jebi meeeee..

I jebao sam ju itekako. Nakon par minuta je počela svršavati, ali ja sam samo nastavio i jebao sam ju i dalje bez stajanja. Znoj se cijedio sa moje glave, a ja sam ga samo gurao i gurao sve dok i ja nisam počeo svršavati u dubinu njene pice. Vrisnula je prigušeno kad je osjetila prvi mlaz vrele sperme u svojoj unutrašnjosti, a onda samo zamumljala od zadovoljstva.

Izvukao sam kurac iz njene pice, pa kad se uspjela uspraviti dao sam joj poljubac i poveo ju prema spavaćoj sobi. Tamo smo se skinuli i uvukli se u krevet, a onda smo se počeli milovati, pa me je nakon nekog vremena ljubljenja i maženja uspjela prebaciti na leđa i popeti se na mene. Inače joj je to bila omiljena poza u seksu, kad je gore i kad vlada situacijom. Odmah se je smjestila na moj kurac i počela se lagano meškoljiti na njemu. Kružnim pokretima se vrtila na meni oslonivši se na moje ruke ispružene uz glavu. Svako toliko bi se sagnula i poljubila me, a ja bi joj uzvratio. Ljubili smo se kao školarci, a onda se podigla i počela se polako sve više i više odizati i nabijati na mene. Svaki put kad bi joj ušao do kraja uzdahnula bi i lagano zastenjala, ali nije posustajala, naprotiv, ubrzavala je nabijanje. Seksali smo se tako skoro dvadeset minuta dok nije počela svršavati i to obilno zalivši moje prepone svojim sokovima. Kad je svršila ja sam ju okrenuo na leđa i sad sam joj ga ja zabijao do jaja u picu dok je ona zabijala svoje nokte u moja leđa stenjući sve glasnije. Nakon par minuta sam i ja napokon svršio puneći ponovo njenu picu. Nakon toga smo oboje ležali izvaljeni na krevetu i dolazili do daha. Privukao sam ju k sebi i zagrlio, a ona me ljubila po znojnim prsima. Tada sam odlučio da ju upitam:

- Čuj.. mogu te nešto pitati?
- Reci.. -rekla je i pogledala me upitno.
- Paaa.. evo već smo par mjeseci ovako u nekakvoj.. ne znam.. kao vezi.. -malo sam zastao i pogledao ju u one zelene oči, pa nastavio- mislio sam da bi mogli biti u pravoj vezi.. kao cura i dečko..
- Stvarno? ! ? -gledao sam ju dok joj se osmjeh širio licem, a onda je rekla- Ja sam mislila da već jesmo, zato sam ti dala i moj privatno broj moba koji imaju samo moji starci i najbliži frendovi.
- Znači da?
- Naravno da da, jedino ne ako me misliš odmah pitati za brak -tu je prasnula u smijeh, a i ja sa njom.
- Mislim da je još rano, ali.. -zastao sam i pogledao ju- .. možda možeš ostati prenoćiti ako želiš?
- Naravno.. -rekla je i poljubila me, a onda smo nastavili gdje smo stali i nismo stali do pred jutro, pa smo skoro i zakasnili na posao.

Od tada smo u vezi i sad već nakon godinu dana razmišljam da ju zaprosim.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija