Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Aneta, Lukina mama drugi deo

Prošlo je desetak dana od nezaboravnog seksa sa Lukinom mamom Anetom. Kako je koji dan prolazio ja sam sve više mislio na nju, u glavi su mi samo njene prelepe grudi i veliko dupe. Kad se setim kako mi ga je lepo pušila, znala je da mi ugodi, ne mogu da skrenem misli, samo mi je ona u glavi.

Čekao sam da mi se javi ali se ona nije javila a dani su prolazili, sve više sam imao želju da je opet jebem, non stop sam drkao i mislio na nju.

U školi sam non stop bio sa Lukom, i moje društvo se dogovorilo da ide na izlet na dva dana. Svi su išli sem i mene, i Luka je išao. Odmah mi je sinula ideja da posetim Anetu i da je odmah napadnem. Na samu pomisao odmah mi se kurac digao. Oni su otišli a ja sam krenuo ka njoj, naravno nisam hteo da joj kažem da sam došao zbog nje nego kod Luke a kao nisam znao da je on otišao na izlet.

Pozvonio sam na vrata a ona je otvorila. Kad sam je video ostao sam bez teksta. Rekla je oo otkud ti i baš se iznenadila. Prvo sam ugledao njene prelepe sise koje su kipile iz crvene haljine pa tek onda nju. Zamucnuo sam i rekao da sam došao kod Luke da uzmem neke knjige. Ona se osmehnula i rekla da je Luka otišao na izlet i da se sutra vraća ali da mogu da svratim da popijem sok, na šta sam naravno pristao. Otišla je do kuhinje i nije je bilo duže vremena.

Odjednom se pojavila na vratima. Na sebi je imala samo crveni čipkasti brus i crvene gaćice sa seksi čarapama sa čipkom. Osmehnula mi se i rekla

-" Nisi ti došao zbog Luke, znam ja zašto si ti došao"

Prišla mi je i krenuli smo se se strasno ljubit. Osećao sam njen jezik i baš je umela da me napali. Polako je krenula da se spušta ka mom već dignutom kurcu. Počela je da puši kako samo ona ume, prvo glavić pa ga je onda celog stavila usta i dugo sisala, a ja sam mazio njene prelepe sise. Rekla mi je - tebi se baš sviđaju moje sise, a ja sam je molio da ne prestaje jer sam uzivao u njenom pušenju.

Dugo ga je ljubila i lizala a onda je polako ustala, svukla svoje gaćice i sela na moj kurac dok sam ja sedeo na krevetu. Ušao je polako i čulo se, ahhh miloo moje to mi treba, žasto ranije nisi došaoo ahh. Krenulo je žestoko jebanje a ona je sve jaće uzdisala. Držao sam je i dalje za sise i lizao joj bradavicu dok se žestoko nabijala na moj kurac. Odjedanput je svšila i osetio sam veliku toplinu u njoj. Ustao sam i polako se spustio ka njenoj pičkici koja je bila cela u sokovima i krenuo je lizati, uživala je a ja sam polako gurnuo i svoj prstić i osetio sam kako je počela da se grči i opet je svršila.

Legla je na krevet, gurao sam joj ga sve jače i jače a njen pogled me sve više palio. Dok sam je gledao poljubila me i taj osećaj kad su se naši jezici spojili u zanosu nikad neću moći da zaboboravim.

Ustali smo a krenuo sam da je jebem odpozadi, uživao sam, žestoko sam joj ga gurao a moje ruke su i dalje bile ne nenjim prekrasnim sisama. Odjedanput se čulo - Hoču da mi svršiš na njiih milo moje. Gurno sam ga još par puta i osetisao sam kako ću da svršim, okrenula se i čučnula i moja sperma je završila na njenim prekrasnim sisama. Zatim ga je stavila u usta i polizala moju spermu.

Otišli smo do kupatila i istuširali smo se, opet mi ga je polizala i izdrkala a i ja sam njoj stavio moje prstiće i pičkicu. Uživali smo još malo.

Pitao sam kad ćemo da ponovimo, rekla mi je dođi večeras dok Luka nije tu, čekam te. Videli smo se uveče ali o tome ću sledeći put. Nećete verovati kako me je dočekala.:)

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija