Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Anika medicinska sestra koju bi svako poželio!

Anika je bila medicinska sestra koja me je negovala dok sam bio na liječenju nakon moje ozlede na fudbalu. Pošto je takva bila priroda te povrede koljena nisam mogao da ustajem iz kreveta pa sam morao da imam pomoć svakodnevnu. Sve medicinske sestre koje su bile na tom odeljenju su se jako trudile da mi udovolje a naročito među njima je prednjačila Anika. Anika je bila žena koju bi svako poželio ševiti. Izgledala je jako seksi, posebno je tako izgledala u medicinskoj uniformi koju je nosila na poslu, koja joj je u prvi plan isticala njene velike sise i oblu guzu.

Koliko velike sise je imala mogao sam da se uverim prije nekoliko dana kada mi ga je izdrkala prvom rukom a potom i kad ga je stavila među sise pa počela snažno da ih steže oko mog tvrdog kurca. Osjećaj je bio fantastičan jer nikada do sada to nisam osjetio da jebem neku ženu među njene velike sise. Od tog našeg druženja prošlo je nekoliko dana. Izgleda da je imala slobodne dane jer se to cijelo vrijeme nije pojavljivala na poslu. Moja jaja su ponovo bila napunjena spermom i već polako su me počela boljeti. Nisam mogao da smislim način kako sebi da pomognem i olakšam se.

Ukoliko bi ga rukom izdrkao svi bi prijetili postelju uflekanu spermom jer nebi je mogao očistiti. Tada kao da sam je dozvao na vratima se pojavila ona onako sva vesela. Upitala me je da li sam joj nedostajao. Odgovorio sam joj da mi je jako hvalila. Osmjehnula se i pogledom pokazala ka mom mladom kurcu pitajući da li je i njemu hvalila na šta sam ja odgovorio da je hvalila jako. Nasmijala se ponovo rekavši da će se pobrinuti za mene večeras. Jedva sam čekao ponovni susret sa njom. Bilo je sigurno negde oko devet sati kada je polako ušla u moju sobu i tiho me upitala da li sam budan.

Odgovorio sam da jesam. Lagano je zaključala moju sobu i uputila se ka mom krevetu. Kad je došla do mene rukom je lagano uvukla se ispod plahte i stisnula me lagano za kurac. On je odmah počeo da reaguje u njenoj ruci. Tada je skinula plahtu sa mene i ostao sam nag sa mojim kurcem koji je stajao uspravno kao strijela. Čim ga je videla tako tvrdog obradovala mu se. Lagano je spustila jezik na moj glavić i počela da ga liže. Radila je to lagano od glavića pa sve do jaja. Kada bi došla do jaja nekoliko puta bi ih uvukla usta i ponovo počela pušiti.

Pušila ga je odlično. Ja sam glasno stenjao govoreći mi da ga jako dobro puši. Pošto ga nisam drkao nekoliko dana moja sprema je krenula da izlazi u jakom mlazu iz mojih jaja. Punio sam usta Anikina mojom toplom spermom. Spremno je sve to dočekala i gutala što više je mogla. Sve je to bilo praćeno njenim uzdasima zadovoljstva. Nastavila mi ga je idalje pušiti dok ponovo nije postao onako nabrekao i tvrd. Tada se odmakla od mene i počela da skida. Čim je skinula uniformu sa mene ostala je u suknji i seksi gaćicama.

Naredni tren i one su bile na podu. Ispred mene je bila jedna prekrasna žena sa jako velikim sisama i dlakavom picom. Upitala me je da li mi se sviđa ovo što vidim dok se onako izazovno počela maziti po sisama i pici. Odgovorio sam klimajući glavom. Tada se polako popela na moj krevet i opkoračila me je. Rukom je lagano uvela moj digniti kurac u njenu dlakavu pičku. Bila je jako vrela i uska unutra. Šapnula mi je kako mora polako iz početka jer je jako uska i nije se dugo jebala. Počela je lagano da se diže i spušta na njega.

Dok se tako nabijala na kurac ja sam rukama mijesio njene ogromne sise. Osjećao sam kako njena pica steže moj kurac dok polako malo po malo širim njene zidove. Nedugo zatim počela je da se trese i svršava. Stenjala je jako glasno što je mene još jače palilo. Nakon toga je počela sa nabijati malo brže na njega. Stenjala je govoreći kako je dobro jebem i kako stvarno imam jako veliki kurac. Tada je ustala i okrenula se na mom kurcu tako da je njena guza bila okrenuta prema meni.

Tada sam shvatio kako jako lijepu guzu ima. Nekoliko puta sam je lagano udario po njoj. To nju kao da je još jače napalio pa je počela da se nabija na moj kurac žestoko. I ja sam je rukama držao za kukove i još više navlačio na moj kurac želeći da što dublje uđe u nju njenu dlakavu pičku. Nisam više mogao izdržati i rekao sam joj da sam pri kraju. Ona mi je odgovorila da će i ona uskoro svršiti, da izdržim još koji minut da zajedno svršimo. Tako je i bilo. Nakon par trenutaka počeli smo zajedno da svršavamo kao ludi stenjući.

Ustala je lagano sa mene rekavši mi da joj je bilo super i da bi voljela da ponovimo ovo još koji put. Lagano se obukla i na rastanku rekla da ćemo se videti još koji put.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija