Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Animatorica Maja

Maju sam upoznao prošlog ljeta u Baškoj. Radila je kao animatorica u jednom kampu, a ja kao konobar. Upoznali smo se slučajno, kad je došla na marendu. U biti, nisam to ni znao, bila je smještena u istom objektu za personal kao i ja, ali eto nismo se vidjeli.

Imala je 21 godinu i studirala je kineziologiju u Zagrebu, a inače je bila iz Varaždina. Duge plave kose, zelenih očiju i stalno nasmijana. Tijelo je bilo sportski razvijeno, a bujne sise, malo veća trojka, su zvale na milovanje, pa mi nije bilo jasno kako mi je promakla do sada. Malo smo pričali dok je čekala ručak, pa sam ju pozvao na piće kasnije. Rekla je da će navratiti kasnije.

Narednih dana smo se viđali i na poslu i kasnije u zgradi gdje smo bili smješteni. Malo pomalo i ona bi navratila do mene u sobu ili ja do nje, te smo uskoro krenuli i sa nekim milovanjima i ljubljenjem, ali ni blizu seksu. Sve dok nismo jedan dan, a oboje smo bili slobodni, završili na kupanju. Bilo je tu još nekoliko kolega, ali smo mi bili sami.

Uz uobičajeno kupanje i zadirkivanje u vodi iznenada mi je prišla od ispod, s leđa. Nisam vidio kad je zaronila, ali me je uhvatila za kurac preko kupaćih, izronila ispred mene i strastveno poljubila. Obgrlio sam ju i jednom rukom krenuo između njenih nogu koje je raširila i odmaknuo sam kupaće i ušao prstima u njenu pičkicu. Kad je osjetila prste u njoj stisla mi je kurac još jače i još me žešće poljubila, pa prošaptala:

- Želim tvoj tvrdi kurac u sebi i da me jebeš jako..

Poveo sam ju malo dalje od glavne plaže i ušli smo u plićak gdje sam mogao stajati i povukao ju na sebe. Osjećao sam njene napete bradavice na svojim prsima, a ja sam samo povukao svoje kupaće na niže, privukao je, odmaknuo njene gaćice, namjestio glavić i gurnuo ga u njenu pičkicu. Zastenjala je, a onda zabila svoje zube u moje rame kad je ušao do kraja kako bi prikrila vrisak. Skoro sam ja vrisnuo od boli. Taj sex nije dugo trajao. Trebalo nam je svega tri minute da oboje svršimo. Špricao sam vrelo sjeme duboko u nju, dok je ona zabijala svoje nokte u moja ramena i vrat. Uz to se njena pičkica tako stisla da nisam mogao nikamo. Čekali smo tako da se smirimo neko vrijeme, a onda je i njena pičkica pustila moj kurac, pa me poljubila suznih očiju, ali širokog osmijeha.

Otišli smo van, malo se osušili i otišli natrag. Odmah smo otišli kod nje, pošto je bila sama, a ja sam znao da mi je cimer u sobi. Čim smo ušli skinuli smo se goli i bacili na krevet. Nakon malo ljubakanja spustio sam se među njene noge i počeo joj lizati slanu i obrijanu pičkicu. Još su se osjećali tragovi moje sperme na njoj, ali nije mi smetalo. Lizao sam ju kao lud dok me nije zaustavila jer je i ona htjela moj kurac, pa smo završili u pozi 69. Dobro mi je obrađivala kurac i jaja koji je stajao kao jarbol. Ja sam joj lizao pičkicu, sisao klit i malo obradio šupčić koji je bio taman. Kad sam joj gurnuo prst u njega samo je zamumljala sa kurcem u svojim ustima, a malo je i guzom zamrdala.
Nakon nekoliko minuta lizanja mog kurca podigla se sa mene, okrenula i nasjela na njega, spustivši se odmah do jaja na njega. Zatvorila je oči kao u transu i vratila bokovima i guzom, pa onda krenula sa nabijanjem. Dizala je pičkicu tako visoko da sam mislio da će kurac ispasti iz nje, ali nije. Ubrzo je ponovo svršila, ali nije prestajala sa nabijanjem, jedino je malo usporila, a onda opet počela vrtjeti kukovima i stiskati kurac svojom pičkicom kao da ga muze. I to je polučilo rezultat, jer sam uskoro opet punio njenu pičkicu svojim vrelim sjemenom. Trljala si je grudi dok sam špricao u nju, a onda se bacila na mene i nastavili smo se ljubiti, ali nije puštala da mi kurac napusti njenu pičkicu. Stalno ga je stezala i mrdala bokovima kako bi ostao tvrd. Nakon par minuta pri čemu je kurac ostao tvrd samo je rekla:

- Hoću ga u guzi.. .

Onda je sišla sa mene, pa se legla na trbuh, s ja se smjestio iza nje, razmaknuo joj noge i guzove, te joj počeo lizati šupak. Mumljala je zadovoljno, a onda sam malo gurnuo kurac u rupu niže, provukao ga dva tri puta i namjestio na ulaz u guzu i krenuo. Išlo je polako i teže od očekivanog, ali uskoro sam ugurao glavić, pa krenuo sa jebanjem. Nije stalo više od pola kurca u nju, ali nije ni trebao. Uživao sam u osjećaju uske rupe koju sam bušio. Maja je stiskala plahte ispod sebe i jecala tiho kad bih ga malo jače zabio, ali uskoro se jako stresla u orgazmu koji je doživjela. Osjećao sam kako joj se sfinkter stišće i opušta oko mog kurca, a kad se smirila nastavio sam sa jebanjem i nakon desetak minuta sam i ja napokon svršio u njenu guzu.

Izvalili smo se i onako znojni gledali jedno drugo sa osmjehom koji je označavao kraj dugog iščekivanja. Poljubila me i zagrlila, a ja uzvratio.

Od tada nije prošao dan da se nismo pojebali. Sve dok se nije morala vratiti natrag na faks. Ja sam ostao još mjesec dana u Baškoj dok se nisam vratio u Zagreb. Odmah smo se pojebali jer je bilo previše toga u mojim jajima i u njenoj pičkici što nije moglo više čekati.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija