Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Anina ispovjest o Niku!

Nakon što smo obje završile sa svojim mladim momcima i imale seks koji nismo dugo imale odlučile smo da detalje ostavimo za sutradan i ispričamo jedna drugoj kako smo se provele sa njima tu noć. Ujutru smo ustala i sjele da pijemo kafu. Ana je još bila pod utiskom od sinoć. Na njenom licu se vidio osjećaj zadovoljstva. Upitala me je kakav je bio Ivan u krevetu. Počela sam da joj pričam detalje kako je krenulo sve iz početka. Pričala sam joj kako ima ogromnu alatku i kako sam ja prva se spustila na koljena i počela da mu ga pušim.

Nakon toga me je on podigao za ruku i odnio na krevet. Lagano je skinuo brus i gaćice sa mene a onda počeo da liže moju picu koja je bila jako vlažna. Ana se bila jako napalila dok je slušala moju priču. Upijala je svaku riječ kada sam joj počela govoriti kako me je dobro tucao i u kojim sve pozama sa njegovom velikom batinom. Opisala sam joj do detalja svaku pozu koju smo promijenili tokom seksa. Na kraju željela je da čuje gdje mi je svršio. Rekla sam joj da sam uzela njegov kurac i počela ga snažno drkati sve dok nije počeo da šprica po mojim velikim sisama.

Došao je sada red na Anu da ona meni ispriča kako se provela. Rekla mi je da su autom otišli na neki obližnji parking gdje nije bilo svjetla. Prešli su na zadnje sedište i tada je Niko krenuo da je ljubi po vratu i lagano skida odjeću sa nje. Nije mu dugo trebalo da ostane gola. Počeo je da joj liže sise. Za to vrijeme drugom rukom je mazio po njenoj pici i dirao po klitorisu. Osećala je kako joj pica već vlaži i da je spremna za tucanje. Lizao joj je čas jednu čas drugu sisu. Sada je već prst ubacio u picu i počeo je jebati prstima.

Bila je jako vlažna i napaljena kao prava kuja. Rukom ga je uhvatila za kurac preko hlača i snažno ga natezala. U jednom momentu on ga je izvadio napolje. Imao je negde oko dvadeset centimetara dužine i bio je jako debel. Divila se tom mladom i velikom kurcu, koji je već tada bio jako tvrd. Polako se podigao sa sedišta i primakao svoju veliku batinu njenim ustima. Nije razmišljala nego kao opijena ga je odmah strpala u usta i počela pušiti. Pušila mu je kurac kao da je to poslednji koji će osjetiti. Dok ga je pušila Niko je držao za kosu i nabijao joj glavu na kurac.

Ana kaže da je to jako palilo. Nakon pušenja je okrenuo otpozadi u dogi pozu. Primakao je kurac na otovr njene vlažne pice i počeo je jebati. Tucao je jako brzo. Osećala je kako njegov veliki kurac širi njenu usku picu. Uživala je i stenjala glasno. Hvalila ga je kako je dobro jebe. Tada je Niko dobio neku još veću želju i počeo da je jebe još jače. Uhvatio je lagano za kosu i povukao prema sebi. Dok je tucao njegova jaja su udarala po njenoj pici. Nije dugo vremena trebalo Ani da počne da svršava.

Čim je došla sebi rekla mu je slala želi da se malo nabija na njegov veliki kurac. Legao a ona ga uzjahala. Dok mi je ovo Ana pričala moja pica je već bila vlažna i spremna za ponovni seks. Pričala mi je kako je guzovima miješala na njegovom velikom kurcu i kako se snažno nabijala na njega. Osjećala je kako je njegov kurac ispunio njenu picu do kraja. Tada je svršila po drugi put. Skinuo je sa kurca i ponovo okrenuo u dogi pozu. Opkoračio je odozgo. Mislila je da će ponovo kurac da primi u njenu vlažnu picu.

Tada je on primakao kurac njenoj guzi. U tom trenutku se stresla skroz. Počeo je polako da ulazi u njenu guzu. Zamolila ga je da je tuca lagano jer je bila jako uska. Polako je jebao i mogla je da osjeti svaki centimetar njegovog mladog kurca. Nakon par minuta laganog tempa počeo je jebati malo jače a ona da već vrišti od užitka. Na kraju kad je trebao da svrši ustala je sa njega a on joj je svu spermu istresao po licu i kosi. Čak je jedan dio završio u njenim ustima tako da je probala njen ukus.

Tokom naše priče bile smo obje jako napaljene. Napravile smo plan za večeras i kako ćemo neke nove macane da potrošimo.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija