Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Anina mama

Ocjena: 4.5

Kao i svaka moja prića i ova je doživljena i iskrena
Hodao sam nešto više od godinu dana s Anom. Cura 19 godina dok sam ja imao 25. Kad bi dolazio s ratišta obavezno sam spavao kod nje doma. Živjela je s 2 mlađa brata i tatom koji je više pijan nego trezan. Ne trebam ni pisati da smo svaki moj (ne prečesti ) dolazak s ratišta osim izlazaka iskorištavali za cjelonočno jebanje. Ani sam bio prvi i napravio sam od nje doslovno pravu pohotnicu. Par puta dok smo doslovno orgijali sam imao osječaj kao da nas netko gleda kroz prozor koji je gledao prema balkonu ili da netko stoji ispred vrata. Uvijek sam mislio da je to netko od njezine braće. Nisam ni slutio da je to bila ona – anina mama.

Žena 46 godina crne kose srednje dužine i vitkog tijela. Odrasla je kao i anin tata u Bosni i kao mnogi iz manih sela iz Bosne (kako mi je kasnije pričala), zaljubila se udala i seks je odrađiuvala samo kad bi željeli djecu ili kad bi muž navalio. Ponekad me dok smo ručali ili gledali TV čudno gledala, a kad ne bi gledao, doslovno zurila u mene. Jednom zgodom kad sam išao na wc zatekao sam je pod tušem. Za ženu koja je triput rodila imala je dobrostojeće manje sise upravo kakve obožavam i koliko sam uspio vidjeti dlakavu ali uređivanu pičkicu. Ispričao sam joj se i izašao iz WC-a.

Otišao sam u aninu sobu i ćim se uredila nakon tuširanja došla je zamnom. Ispričavala se da nije znala da smo doma i zato nije zaključala vrata, a od iznenađenja nije uspjela ručnikom sakriti kako je rekla „svoju sramotu“. Ispričao sam se i ja njoj na iznenadnom upadu u wc i ni sam ne znam kako počeo objašnjavati da kakva sramota i da ima prekrasno tijelo, a ona se samo zacrvenila i bilo joj je neugodno. Od tada je bila preljubazna i nudila me kolačima, kavom i stalno me pitala treba li mi šta.

Toga dana je Ana morala do centra zbog nekih obaveza, brača u školi, a muž kao i često u birtiji s društvom. Bio sam u aninoj sobi i donijela mi je kolač. Bio sam samo u boksericama i kad je odložila kolač na stolić doslovno nije skidala pogled s njih. Bilo mi je neugodno. Sjela je na rub kreveta i počela plakati. Počela je da joj je neugodno ali da je često virila kroz prozor dok smo se Ana i ja seksali, da ona u životu nije osjetila pravi seks jer se njen Ivo (suprug) uvijek samo ispraznio u nju i gotovo, kako već mjesecima ni toga nema i da joj je teško. Nisam znao kaj bi napravio. Zagrlio sam ju i tješio onako potpuno zbunjen. Plakala je glave naslonjene na moje rame i kao nesvjesno me rukom dirala po nozi. Dok sam pokušavajuči je tješiti bljezgarao štošta rukom mi je prelazila kurcem. Kako joj maknuti ruku i odbiti je a da je ne povrijedim ? ? ? ?
Odjednom je okrenula glavu i uz riječi da sam ja tako dobar i drag joj me počela ljubiti po licu. Kad se približila usnama okrenuo sam glavu i još je glasnije zaplakala. Objasnio sam joj da je jako privlačna i da nije anina mama da bih rado vodio ljubav s njom, ali je ona dalje nastojala poljubiti me. Čvrsto sam je obgrlio i strastveno poljubio. Bože dragi, pa ta se žena ne zna ni ljubiti. Ljubio sam je u usta i jednostavno izgubio razum, pa nastavio prema vratu dok mi je ruka već zašla ispod njene bluze. Čim sam joj zavukao ruku ispod grudnjaka stresla se i bradavice su joj već bile čvrste. Teško je disala i uvijala vrat da je lakše ljubim. Nespretno je skinula bluzu i krenuo sam prema njenim sisama. Imala je poneku boru iznad sisa a to me uvijek privlačilo kod zrelijih dama. Dok sam je ljubio između sisa otkopčao sam joj grudnjak i pomalo nespretno skinuo naramenice, jer je bila potpuno neiskusna i nespretna.

Čim sam joj jezikom počeo kružiti bradavicama stresla se i gotovo zacviljela. Grčila se dobrih pol minute i nisam mogao vjerovati da je svršila od samopg grickanja bradavica. Ruku sam joj zavukao ispod suknje i njene gače (teško je napisati gačice kad je nosila staromodne duboke gače) su bile skroz mokre. Nisam čekao ni trenutka nego je počeo skidati. Kad sam joj skinuo gače ugledao sam dlakavu a ipak podšišano uređenu pičkicu. Onako puritanski odgojena, prekrila ju je rukama dok sam je polegao na krevet. Nisam nastavio s ljubljenjem nego joj odmah raširio noge i spustio se niže. Kad sam joj pokušao lizati prevlažnu pičkicu rekla je nemoj, nikad mi moj Ivo nije to radio. Porpuno sam se oslobodio svih okova i rekao „opusti se sad ćeš uživati“ Raširio sam joj noge najviše moguče i počeo je ljubiti i lizati joj butine približavajuči se pičkici. Gurala mi jer glavu i govorila nemoj sram me, nikada nisam to. I dok je to govorila ćim sam joj jezikom prešao usminama zajecala i počela se uvijati. Sad su već njene noge bile na mojim ramenima i čvrsto sam je primio da se nemože pomicati. Čas sam joj ljubio usmine, pa čas lizao jezikom. Stiskala je noge, ali sam je čvrsto držao i zavlačio jezik u premokru pičkicu. Nevjerovatno koliko je bila uska od nejebice. Jezikom sam joj palacao pičkicom dok je nos draškao klitoris koji je poprilično nabubrio. Kad sam usnama dotakao klitoris zajecala je i tresla se ko šiba na vodi. Već nakon par lizova njenog klitića u grču je svršila i glavu mi stegnula nogama dok me luđački čupala za kosu. Potpuno nesvjesno je podigla kukove i nabila mi pičkicu na lice. Njeni preslatki sokovi su mi prekrili cijelo lice i od okusa pomješanog mirisom njene slatkice mi se kurac digao do bola. Klonula je i uz ispriku „što me poprskala“počela plakati. Kaže da je prvi puta u životu svršila i da nije ni sanjala da „tako nešto postoji“ kako ju je sram ali da je uživala i zahvaljivala se. Krenula mi je pušiti, ali to je bilo pomalo smiješno. Nikakvog iskusta, jer bi njen Ivo samo zabio kurac u njena usta i nabijao ga, a ona je pokušavala drkati i pušiti, pa me pokatkad onako zubima gricnula. Nisam bio ni blizu svršavanja kad je rekla da bi se sad „htjela seksati“. Nisam bio siguran imamo li vremena do aninog povratka, ali na njeno inzistiranje sam je posjeo na svoj pretvrdi kurac.

Polako se spuštala, jer je zaista bila preuska. Polako sam je dizao i spuštao držeči je za guzu i istovremeno strasno ljubeči. Opet je već nakon 4-5 minuta počela glasnije stenjati i grčiti se. Par puta sam je odigao i žestoko se zabio u nju da je vrisnula. Opet onaj grč i potpuno spuštanje na moj vruči do bola ukručeni kurac. Pičkica joj je tako pulsirala da sam mislio da će mi usminama prepoloviti kurac. Bio sam pri kraju i naglo je doslovno bacio sa sebe i svršio po plahti. Kad je došla k sebi od grčevitog svršavanja rekla je da odsada mogu svršavati u nju jer nakon operacije nemože imati djece. Na moje pitanje kako misli odsada, preklinjala me da nastavimo sa seksanjem.
Vjerujte mi da su nastavci još bolji i doživljaji interesantniji.. .. .
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija