Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Anita slučajna prolaznica!

Nakon mog odlaska na žurku gdje sam ostao sam i gdje me je tu noć pokupila Anita i odvela u svoju kuću gdje sam imao divlji seks, nastavili smo se dopisivati. Naša dopisivanja su bila takva da bi se napalili jako. Najčešće bi pisali dok je ona na poslu volila bi da se jako napali. Čak mi je par puta poslala sliku iz toaleta kako se igra sa svojom pičkom.

Volio sam da se dopisujemo i da gledamo se na kameru gdje bi bili oboje goli i pričali šta ćemo sve raditi jedno drugome naredni put kada budemo imali seks. Voljela je moj kurac jednostavno bi se svaki put mu divila kada bi ga vidjela na kameri. Dogovorili smo se da naredni vikend se vidimo ponovo. Nisam mogao da dočekam dan kada ću je imati ponovo.

Pozvala me je negdje oko osam sati i rekla da će doći po mene za jedno sat vremena. Pokupila me je svojim autom i krenuli smo izvan grada. Dok je vozila njena ruka je cijelo vrijeme bila na mom kurcu koji je drkala onako preko hlača. Kurac mi se već počeo dizati tako da sam ga izvadio napolje što je ona dočekala sa oduševljenjem i počela ga jako drkati.

Nedugo smo skrenuli sa puta u obližnji šumarak. Čim je patkirala auto spustila je glavu na moj kurac i počela ga pušiti. Pušila ga je kao da joj je to poslednje u životu. Nabijala je svoju glavu na njega koliko je god mogla. Uhvatio sam je za kosu i glavu i počeo divljački da je jebem u usta. Nije se bunila nego je nastavila još strastvenije da ga puši. Rekao sam joj da želim da je tucam sada. Izašli smo iz auta i naguzila se prema meni.

Skinula je hlače sa sebe i rukama razdvojila guzove da bi moj kurac imao bolji prilaz. Ubacio sam kurac u njenu picu i počeo je silovito tucati. Stenjala je jako dok sam je tucao. Rukama sam je držao za kukove i navlačio na moj kurac. Počela je da svršava. Izvadio sam sise napolje koje su se tresle naprijed i nazad dok sam zabijao kurac u njenu pičkicu.

Promijenili smo pozu ja sam legao na pod a ona na moj kurac. Sjela je na njega i počela da miješa polako. Ostala je tako jedan minut a zatim se počela nabijati svom snagom. Skakala je na kurcu kao da je na rodeu. Dok se nabijala na kurac rukama sam joj mijesio te velike sise. To joj se jako svidjelo da mi nije dozvolila da skidam ruke sa njenih sisa.

Rekla mi je da želi da je jebem na haubi njenog auta. Odlučio sam da joj ispunim tu želju. Legla je na haubu auta a ja sam stavio joj noge na moja ramena i vratio ponovo kurac u njenu picu. Počeo sam da se zabijam u njenu picu jako. Sada je već vrištala od užitka. To me je jako palilo da sam nastavio je jebati svom snagom. Njene sise su išle gore dolje. Uhvatio sam ih rukama i stiskao, uvrtao joj bradavice koje su postale čvrste kao da će otpasti.

Sada se već tresla od orgazma koje je ponovo uhvatio. Nastavio sam je jebati još nekoliko minuta dok moja sprema nije bila spremna da izađe napolje. Rekao sam joj da ću joj svršiti ovaj put u usta. Namjestila se ispred mene otvorila usta i čekala da moja sprema krene prema njoj. Još nekoliko puta sam nategao kurac rukom i počeo sam da punim njena usta mojom spremom.

Svršio sam kao nikada u životu. Toliko je sperme bilo da je jedan dio završio u kosi i na njenim sisama. Oblizala mi ga je ustima cijelog i očistila od ostatka sperme. Zadovoljno mi je rekla da mi je sprema jako ukusna kao i moj veliki kurac. Ostali smo zajedno u autu još nekih pola sata a zatim se vratili nazad. Na rastanku mi je rekla da sam do sada bio njen najbolji jebač i da me sada neće tako lako pustiti na miru. Obećala mi je da ću naredni put dobiti i njenu guzu samo moram da budem nježan prema njoj.

Ocjena priče

4.5
Broj ocjena: 2
Broj čitanja: 8635

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija