Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Anka i ja u njenom krevetu!!!

Moja profesorica biologije i ja samo imali nekoliko puta seks do sada. Nakon našeg poslednjeg puta u kabinetu i ludačkog seksa koji smo imali, obvećala mi je da će me pozvati u svoj dom onda kada se za to ukaže prilika i kada njen muž ne bude kod kuće. Iako sam na početku mislio da se to neće desiti na kraju je održala svoje obećanje. Pošto sam radio maturski rad iz biologije imao sam mmogućnost da se sa njom sstanem i da imamo konsultacije. Tako mi je jednom nakon škole rekla da za vikend dođem do nje i da muž joj tada neće biti kući. Dogovrili smo se u koliko časova da dođem do nje. Toga dana sam bio jako nestrpljiv i nisam mogao da isčekam noć i da je posjetim.

Istuširao sam se i krenuo ka njoj. Došao sam do njene kuće, pozvonio na vrata koja je u narednih nekoliko minuta otvorila ona u kućnoj haljini sa velikim dekolteom, iz kojeg su virile njene velike sise. Taj me je prizor napalio jako. Pozvala me je da uđem u dnevnu sobu i sjednem. Kada sam sjeo odmah je sjela do mene i počela da mazi moj lijepi veliki kurac. Šaptala mi je na uho kako sam joj nedostajao i kako ne može da živi bez njega jer jako voli moj debeli kurac. Moram priznati da sam se jako napalio. Skinuo sam hlače sa sebe i oslobodio moj već nadignuti kurac napolje a ona je bržem bollje uzela ga u ruku i počela da drka.

Nakon što je par puta mi ga nadrkala rukom sam je za rame spustzio na koljena i dao joj znak da želim da mi puši kurac što je ona bez pogovora uradila. Uzela ga je u usta i počela da ga puši. Uvlačila ga je u usta koliko je mogao da stane u njih. Ulazio sam u nju do pola. Dok mi ga je pušila rukama sam je držao za njenu prelijepu kosu i nabijao na moj tvrdi kurac. U nekim trenutcima sam možda i bio malo više grub pa bi se zagrcnula. Pušila mi ga je dobrih pet minuta a onda sam je uzeo za uku i podigao prema gore rekavši joj da se skine jer želim da je tucam. To je bez pogovora uradila. Skinula je sa sebe kućnu haljinu ispod koje nije bilo ništa, bila je potpuno gola.

Legla je na komodu a ja preko nje. Počeo sam da je ljubim od usana prema njenim sisama. Spuštao sam se lagano dok nisam diošao do njenih prelijepih bradavica koje su već sada bile jako tvrde. Lizao sam ih sa velikim užitkom, grickao ih a to je nju jako palilo na osnovu uzdaha zadovoljstva koje je ispuštala. Nakon što sam krenuo sa sisa počeo sam polako da se spuštam put njene prelijepe pičkice. Došao sam do nje, prstima sam olako razvukao usmine a onda počeo polako jezikom da joj obrađujem klitoris. Vrtjela je svojom guzom po mom jeziku, dok je rukama me hvatala za moju kosu. Jednostavno se nabijala svojom picom na moj kurac. Bila je jako vlažna i nije mogla više da izdrži. Tražila mi je da je jebem, što sam i učinio. U toj pozi sam namjestio moj kurac na ulaz njene pice i počeo da je tucam. Dok sam je tucao ona me je svojim nogam obgrlila preko moje guze nedajući da se pomjeram.

Ponavljala mi je da želi da je još jače tucam. To sam joj i ispunio i već narednog trenutka moj skoro cijeli kurac je bio u njenoj pici. Stenjala je kao prava kujica. Rekla mi je sada da želi da ona bude na meni i da jaše moj veliki kurac. I tu sam joj želju ispunio. Legao sam na komodu a ona me opkoračila i počela da se nabija na moju debelu kurčinu. Skakala je po njemu kao da sutra ne postoji. Njene sise su se tresle u ritmu našeg jebanja. Njeno isprekidano stenjanje i poziv da je još jače jebem me je jako palio. Tako da sam ubrzao do maksimuma , toliko jako da sam mislio da će mi kurac pući. Tada je počela da svršava. Izbacila je iz sebe jedan veliki urlik zadovoljstva koji je bio toliko veliki da sam se bojao da nas je neko čuo od komšija. Tada mi je rekla da želi da je osim pice jebem i u guzu. To mi se jako dopalo.

Okrenula se prema meni zguza, rukama raširila guzove a ja sam uzeo kremu, malo namazao moj kurac i otvor njene guze a onda prislonio moj glavić na njenu guzu i počeo da ga guram. Jako je boljelo jer se do sada nije nikada jebala u guzu, ali nakon nekoliko pokušaja moj glavić je završio unutra. Molila me je da krenem lagano dok se njena guza ne navikne na moj debeli i tvrdi kurac. Poslušao sam je i počeo je jebati lagano, ali već nakon nekoliko minuta sam ubrzao tempo. Njena uska guza me je toliko palila. Sve više je stenjala i vrištala sa mojim kurcem u njenoj uskoj guzi. Počela je da svršava i po drugi put. Njena uska guza dovela je do toga da sam i ja morao da svršim mnogo ranije nego što sam planirao. Rekao sam joj da ću da svršim, pomislio sam da ga u+izvadim i svršim joj po sisama ali ona je bila protiv toga.

Tražila mi je da joj svršim u guzu. Već nakon još nekoliko brzih uboda sam počeo da svršavam u njenu preliejpu guzu i da je punim spermom. Svršavao sam skoro minut vreemena. Ostao sam u njoj sve dok mi se kurac nije spustio skroz. Tada sam ga izvadio napolje a za njim je iz guze počela da teče i moja sperma. Uzela ga je u usta i očitila ga od ostataka sperme. Ostao sam kod nje i daozvolila mi je da se istuširam, gdje mi se ona pridružila i još jednom mi ga popušila pod tušem, gdje sam spermu ispraznio u njenea lijepa usta. Nakon toga sam se obukao i otišao. DO kraja srednje škole i kraja moje mature sam se još nekoliko puta pojebao sa mojom Ankom i svaki naredni put je bio sve bolji i bolji.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija