Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Anka i njena drugarica!

Moja Anka je bila moja jebačica sa sajta za dopisivanje. To je bila žena zrelih godina koja odavno nije osjetila u sebi dobar kurac. Taj mladi tvrdi kurac nakon dvije godine je dobila od mene. Od tog našeg prvog susreta moj seksualni život se izmijenio iz korjena. Uživao sam sa Ankom kada god bi nam se ukazala šansa za to. Imali smo seks na nekoliko raznih mjesta, u motelu, na zadnjem sjedištu njenog auta, u jednom napuštenom parku. Uglavnom sa njom nije bilo dosadno. Obožavala je moj kurac da ima u sebi.

Ja sam uspio da ostavrim sve svoje fantazije. Često sam volio da joj svršavam po licu i u usta. Naročito bi me palila kada bi mi pokazala na jeziku koliko sam joj svršio u usta a potom sve progutala. Tada bi joj nabio ponovo kurac u usta i žestoko je jebao. Tako su naši sastanci prolazili sve dok mi nije dala predlog da sledeći put se jebemo kod nje u stanu. Pristao sam i na tu opciju bez ikakvog pogovora. Došla je po mene autom a potom smo se zaputili kod nje. Kada sam ušao u stan počeli smo sa ljubiti.

Skinuli smo jedno drugo i za koji tren ostali goli bez odjeće. Rekla mi je da ovaj put će biti malo drugačije. Legla me je na krevet i stavila povez preko oči za koji je rekla da ne skidam. Poslušao sam je. Nekoliko trenutaka sam ostao sam a potom sam osjetio njene usne na mom kurcu. Počela ga je pušiti samo onako kako ona zna. Uvlačila ga je u usta skoro do kraja. Ja sam se potpuno prepustio i uživao. Odjednom dok mi je pušila osjetio sam drugi jezik na mojim jajima. Trznuo sam se, skinuo povez i ugledao golu ženu pored Anke.

To je bila njena drugarica Martina. Martina je bila mlađa sa jako lepim sisama, malo manjim od Anke ali mnogo ljepšim tijelom i uredno izbrijanom pičkom. Anka se nasmijala rekavši da je to njena drugarica koju muž odavno ne jebe i koja želi da me proba ukoliko nemam ništa protiv. Naravno da nisam imao ništa protiv jer je bila jako dobra milf">milfara. Potom sam ponovo legao i njih dvije su nastavile naizmenično da sisaju mi kurac. Martina je rekla da sam spremna i legla preko mene. Anka je naciljala moj kurac na ulaz Martinine pičke a ona kao po komandi se spsutila na njega.

Počela je da se nabija na njega. Za to vrijeme Akna joj je mijesila sise i lizala bradavice. To je Martinu jako palilo. Stenjala je i vlažila jako. Ja sam Anki pomogao pa joj je jedna sisa bila u mojim ustima a druga kod Anke. Ona nas je svojim rukama kao djecu mazila po kosi dok se nabijala na kurac. Tada sam ubrzao i počeo je žešće jebati na šta je ona odgovorila jačim stenjanjem i svršavanjem. Iz njene pičke je potekao pravi gejzir. Srušila se pored mene rekavši Anki da sam super jebala.

Anka je tada bila na redu. Legla je na krevet i raširila noge ć. Ja sam joj stavio noge na moja ramena i počeo svom silinom da je ubadam kurcem. Vrištala je i drala se kao da je koljem. To me je jako palilo. Dok sam je jebao gledao sam Martinu koja uživa u našem prizoru i drka svoju obrijanu pičku. To me je iskreno palilo da me gleda druga osoba dok jebem Anku. Anka je za nekoliko minuta bila gotova i svršavala je glasno. Tada smo promijenili pozu. Rekao sam im da ih želim jebate otpozadi obje.

Naguzile su mi se jedna do druge. Prvo sam ga nabio u pičku Martini. Dok sam nju jebao kurcem prstima se do nje jebao Anku. Taj prizor je bio nestvaran. Dvije milfare koje jedna do druge stenju. Poludio sam i počeo jebati Martinu kao raspolodni bik. Mislio sam da ću joj razvaliti pičku. Jebao sam je punom snagom. U ušima sam čuo samo zujanje tako da nisam mogao čuti njene jauke i molbe da usporim. Počela je da svršava obilno i uspjela je da padne na krevet odgurnuvši me od sebe. U tom zanosu sam kurac prebacio u Anku i nastavio jebati istim žarom.

I ona je stenjela i vrištala. Jebao sam i nju jednih desetak minuta u toj pozi dok je Martina iscrpljeno ležala i gledala u nas. To je stvano bio nezaboravan seks. Moja sperma se spremala da izadje iz mladog kurca. Njih dvije kao da su to osjetile i spremne dočekale moju bijelu tečnost tako što su otvorile usta i izbacile jezik napolje. Počeo sam da ih špricam i punim, čas jednoj, čas drugoj u usta. Činilo mi se da nikad neću prestati. Nakon što sam ispraznio i poslednju kap speme njih dvije zadovljne i izjebane su polizale ostatke sperme sa mog kurca.

U znak zahvalnosti Martina ga je na posletku poljubila rekavši da joj je ovo najbolja jebačina do sada u životu. Nas troje nastavili smo naše druženje koje traje i do dan danas.. .

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 2888

Autor priče

milanrankovic74
milanrankovic74
Ja sam: Muško
Tražim: Muškarca, Ženu, Par, Transicu
Visina: 190 cm
Težina: 85 kg
Izgled: U formi
Boja očiju: Tamno smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija