Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Anka žena mojih snova!!!

Nakon našeg seksa koji se desio u hotelskoj sobi u Rimu poslije burne noći u diskoteci ja i moja profesorica Anka smo se pravili kao da se nije desilo ništa strašno. Pravili smo se kao da se nije između nas ništa desilo a mnogo puta bi nam se pogledi sreli. Nastavili smo sa ekskurzijom put Španije i put je trajao još pet dana. Tokom tih dana nisam imao prilike da joj se približim jer je sada u hotelu dijelila sobu sa još jednom starijom profesoricom i bojala se da je ne provale. Nisam ni ja nešto navaljivao, niti je smarao da joj ne napravim problem jer je to bilo nešto polednje što sam želio u tom trenutku.

Nakon našeg puta vratili smo se svojiim kućama i ponovnim obavezama u školi. Ja sam se prijavio da ću da radim maturski predmet iz biologije samo zbog toga što sam imao više vremena da provedem sa Ankom i što ćemo ponekad morati ostati sami na konsultacijama. Tako na času mi je rekla da u petak imamo konsultacije povodom teme poslije šetog časa da dodjem kod nje u kabinet. Nikome nije bilo ništa sumljivo jer je to bila uobičajna stvar. Došao je i petak i ja sam poslije završene nastave otišao kod nje u kabinet. Ušao sam srdačno je pozdravio. Rekla mi je da za sobom zatvorim i zaključam vrata, što sam i učinio. Tada mi je rekla da dodđem do nje i sjednem. Upita me je da joj kažem iskreno zbog čega sam izabrao biologiju. Rekao sam zbog nje jer želim još nekoliko puta da ponovimo ono što smo uradili u hotelu.

Tada je prišla i rukom polako prešla preko moga kurca koji se odmah počeo buditi. Upitala me je da li sam napaljen. rekao sam da jesam jako, i da može to da osjeti jer se diže. Tada mi je zavukla ruku u hlače i počela ga drkati. Bio sam na sedmom nebu. Dok ga je drkala govorila mi je kako je tvrd, jako debeo i kako ga često noćima sanja. Nije dugo izdržala, skinula mi je hlače i počela ga pušiti. Stavljala ga je u usta, duboko koliko god se mogla nabiti na njega, uvlačila ga je duboko. Dok se nabijala ustima na njega, rukama mi je mijesila jaja, uvrtala ih. To me je jako palilo da sam počeo stenjati glasno. Tada ga je izvadila iz usta i rekla mi da budem tiši da nas slučajno neko ne čuje. Opkoračila me je zadigla suknju ispod koje imala gaćice i sjela na njega. Dok se najmeštala nasmijala se rekvši da nije željela da oblači gaćice jer je njea pica jako želja mene.

Nabila mi se na kurac i počela da skače po njemu. Dok se nabijala rukama me je držala oko vrata. Nekoliko puta me je poljubila sa jezikom i tada bi ja malo jače je tucao da se nebi čulo kako stenje, jer je i ona jako glasno stenjala. Dok se nabijala rukama sam skunuo njenu košulju sa nje i oslobodio sise napolje iz brusa. Lizao sam joj bradavice, grickao ih a ona se sve više palila. Prislnila je svoja usta na moje uho govoreći mi kako sam odličan jebač, kako je lijepo tucam i tražila da je tucam jače. To me je jako napalilo da sam je počeo tucati jako, toliko da je stolica ispod nas jako škripala i pomjerala se.

Nakon toga je ustala i okrenula se prema stolu katedre, naguzila mi se i rekla da želi da je jebem otpozadi. Prišao sam otpozadi i ubacio kurac u njenu picu. Uhvatio sam je rukama za kukove i počeo navlačiti na kurac. Ona je jednom rukom razvlačila svoje guzove da bi moga lijepo da ulazim u nju a drugom se držala za sto. Tucao sam je dobrih pet minuta sve dok nije počela ponovo da se trese i svršava. Iz njene pičkice je potekao mlaz picinih sokova. Prilikom svršavanja je bila jako glasna da sam se prepao da nas neko ne čuje. Pribrala se okrenula ka meni rekavši da jedino u životu je svršavala sa mnom ovako.

Spustila se na koljena i počela mi ga ponovo pušiti. Rekla mi je da želi ovaj put da joj svršim po sisama. Dok mi ga je pušila gledala me je direktno u oči puštajući uzdahe zadovoljstva. To me je jako napalilo da sam počeo da svršavam. Kada je uvidjela da se moje tijelo grči i da ću svršiti izvadila ga je iz usta i počela snažno da drka usmjeravajući ga ka sisama. Nisam dugo izdržao i već za minut počeo sam da prskam spermom njene velike sise. Nakon što sam svršio stavila ga je u usta i oblizala ga govreći mi da mi sperma ima lijep ukus. Uzela je iz tašne vlaže mamramice i obrisala spermu sa sisa. Obukli smo se i dogovrili da prvo izađem ja a potom za nekoliko minuta ona. Na rastanku me je poljubila i rekla da će pokušati naredni put da me pozove kući kada joj muž bude na službenom putu.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija