Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

ANKETARKA

Još se nisam navikao da sam na godišnjem tako da sam se ustao u pet sati ujutro, kada sam skužio da ne moram otići raditi pokušao sam ponovno zaspati. Vrtio sam se po krevetu sa povećom erekcijom, odlučivši se olakšati okrenuo sam se svojoj djevojci pokušavajući joj ga staviti među noge i njenu pičku. Taj moj pokušaj samo ju je probudio i to poprilično ljutu. Počela je da me odguruje od sebe govoreći mi kako nije raspoložena, sve sam probao, pokazao sam joj moj napeti kurac, ali ništa jedino mi je još ostalo da je uzmem na silu, ali previše poštujem žene da bi to napravio.

Ubrzo se ustala i krenula da se tušira spremajući se za odlazak na posao. Cura je otišla ostavljajući me totalno napaljenog sa dignutim kurcem, nije mi drugo preostalo nego da se izdrkam. Otvorio sam prijenosno računalo legao na krevet gol i ukucao You porn na tražilicu. Gledao sam neke klipove i lagano drkao kurac, a taman kada mi je bilo za svršiti zazvonio mi je mobitel, baš je netko našao trenutak da me prekine. Javim se, zvala je moj cura pa mi rekla kako mi je dogovorila jednu anketu koju radi neka njena poznanica te da će doći u stan oko 8 sati. Već je bilo 7:30 ja još uvijek napetog kurca, zatvorim komp i krenem da se tuširam. Negdje oko osam začuo sam zvono na vratima, krenuo sam otvoriti odjeven samo u boksericama, na vratima je bila jedna djevojka, dobro jutro ja sam Dijana došla sam u vezi ankete odgovori ona, a ok. uđi slobodno odgovorim i pustim je unutra. Dijana je bila niska cura ne pretjerano zgodna, ali zato je imala bogovske sise i guzu. Vidjevši njene sise kroz glavu mi je prošlo samo kako bi bilo lijepo da joj ga stavim i jebem među te sise. Rekao sam joj da se raskomoti u kuhinji dok se ja obučem, a ona mi je na to rekla kako joj ne smeta. Pitao sam je da li želi nešto popiti kavu, sok može i jedno i drugo rekla je. Zatim sam je pitao o čemu je anketa, anketa je potpuno anonimna i u anketi se istražuje što Hrvati misle o sexu i kako i koliko ga često prkticiraju. Pomislim u sebi kako mi je još samo ovo trebalo, em sam još napaljen em je anketar žena i kao za vraga anketa je o sexu. Poslužio sam kavu i sok i sjeo kraj nje, Dijana je već sve pripremila i počela sa pitanjima koje je upisivala u note book. U početku su pitanja bila normalna dob ispitanika, brak, veza, što mislim o sexu, zašto je još uvijek tabu i tome slično, a kada su počela malo eksplicitnija pitanja moram priznati da sam se napalio. Kurac mi je naravno bio dignut i nisam mario da li će ga Dijana primijetiti. Kada je pročitala postavljeno pitanje koje poze u sexu najviše volim nisam više mogao izdržati pa sam joj kao iz topa rekao da ako želi mogu joj pokazati iz prve ruke. Molim rekla je Dijana, a ja sam samo ponovio rečenicu da ću joj pokazati uživo. Nikada nisam prevario curu sa kojom sam bio u vezi, ali više nisam mislio glavom već kurcem. Dijana se nije ni snašla, a ja sam skinuo bokserice pokazujući joj svoj napeti kurac. Počela je da zamuckuje, ali nije micala pogled sa moga kurca primio sam njenu ruku i spustio je na svoj kurac, a Ivana tvoja cura rekla je Dijana više onako ležerno nego zabrinjavajućim tonom na što sam joj ja samo odgovorio sa ako joj ti ne kažeš ja sigurno neću rekavši to ustao sam se sa stolice sa kurcem u njenoj ruci koju je ona lagano pomicala te sam joj prišao bliže gledal me jedan trenutak, a onda je spustila svoje usne na moj glavić otvorila usta i počela da mi ga usisava.

Dijana je počela da mi obrađuje kurac, liže jaja, drka pa ga opet puši neprestano mi ga drkajući. Pušila ga je bolje nego moja cura koja je to činila povremeno ma što bolje pušila ga je fenomenalno, ako ga ovako dobro puši tko zna kako se jebe prošla mi je misao kroz glavu. Dijana mi ga je pušila dobrih desetak minuta, a onda sam je prekinuo podigao je sa stolice i naguzio nad stol rukama sam primio rub njenih hlača i skinuo ih zajedno sa njenim gaćicama pred menom se ukazalo ono bogovsko dupe spustio sam njene hlače i gaćice do koljena uhvatio jednom rukom kurac, a drugom malo raširio njene guzove namjestio kurac na ulaz njene pičke koja je već uvelike vlažila i naglo ušao u nju.

Počeo sam odmah žestoko da ju jebem napaljen kao životinja od samog jutra, a ona je samo stenjala dahtala govoreći mi da je jebem, ahhh to da aaaah aaahhh jebi me jebi govorila je Dijana, primio sam je rukama za bokove i počeo je navlačiti na kurac Dijana je uhvatila moj ritam i počela da se usklađeno nabija na kurac. Jebao sam je tako s guza nekih pet šest minuta kada sam osjetio kako mi se bliži svršavanje, kako sam ga htio odgoditi uhvatio sam se za korijen kurca i izvukao ga iz Dijanine pičke kada mi se situacija smirila čučnuo sam i pomogao joj da skine hlače i gaćice kako bi nesmetano širila noge i dok sam je ja skidao dole ona se skinula gore. Zatim sam je polegao na stol i zabio glavu među njene noge i počeo jezikom da joj ližem pičku i šupak plazio sam jezikom po njenim rupicama kao sumanut gurao sam joj prste i u pičku i šupak ne mičući jezik, ahhhahhhh jebi me zavapila je. Podigao sam njene noge na svoja ramena i ponovno kliznuo u njenu pičku Dijana se rukama uhvatila za rub stola, a ja sam svojim rukama počeo hvatati njene ogromne sise koje su se klatile od moga nabijanja i počeo ih stiskati i mijesiti, zatim sam uhvatio rukama njene zglobove šireći njene noge u slovo V nastavljajući je jebati na kuhinjskom stolu koji se tresao i škripao pod našom jebačinom. Dok sam je tako jebao pažnju mi je privukao njen šupak koji lagano pulsirao kao i njena pička pa sam je pitao želi li da joj kažem gdje najviše volim jebati, shvatila je na što aludiram pa je samo rekla da jebi me u guzu obožavam to jer tada svršavam najbolje. Izvadio sam kurac iz njene pičke i namjestio ga na ulaz njenog šupka Dajana je rukama raširila svoje guzove kako bi olakšala prolaz njenom šupku. Vidjelo se da ga je dobro razradila jer je moj glavić ušao bez problema kao i ubrzo cijela dužina moga kurca, malo sam se bolje namjestio i počeo je jebati. Postepeno sam ubrzavao ritam na njeno inzistiranje i nakon samo nekoliko minuta Dajna je počela da se grči i glasno svršavati tresući cijelo svoje tijelo.

Lagano sam usporavao tempo dok se ona polako smirivala i dolazila k sebi od orgazma koji je doživjela, a onda mi je rekla kako želi da mi pokaže pozu u koju ona najviše voli. Rekla mi je da sjednem na stolicu što sam ja i napravio, a ona me je prekoračila i pičkom se nasadila na moj kurac počela je divlje da se nabija, vrtjela je kukovima naprijed nazad pa ljevo pa desno pa opet se počela silovito nasađivati na moj kurac takvom silinom da sam mislio da će da mi ga slomi, miješala je i skakala na mome kurcu drkajući svoj klitoris dovodeći se do još jednog orgazma dok sam joj ja pokušavao rukama i ustima kao i jezikom ukrotiti njene sise koje su se njihale u ritmu njenog jahanja.

Potom je Dajana kriknula i nasadila se pičkom do samih jaja i počela svršvati. Kada se smirila rekao sam kako želim da je jebem među sise i da joj svršim između njih, Dajana je sišla sa mene kleknula na pod svojim sisama obujmila moj kurac i počela ga nijma drkati. Imala je tolike sise da se moj kurac iako dovoljno velik izgubio među njima. Dajana mi je svojim sisama drkala kurac ni sam neznam koliko dugo, ali me je natjerala da svršim među njene sise kao konj špricajući spermu među njene sise kao i po vratu i po njenom licu, zatim je rukom uhvatila moj kurac i počela razmazivati moju spermu po svojim sisama, bradavicama sisajući mi i ližući ostatke sperme sa moga kurca.

Kada smo se pribrali i uredili riješili smo anketu do kraja, dao sam joj broj mobitela da me slobodno nazove kada god ima kakvu anketu za riješiti. Na odlasku me samo ovlaš poljubila i rekla da će ubrzo opet imati nekakvu anketu za. Ja zadovoljan i praznih jaja jedva sam čekao ponovno anketiranje, kada je moja cura došla doma pitala me je o čemu je bila anketa naravno lagao sam svojoj curi kako je anketa bila o nekakvim proizvodima. Nakon sljedećeg Dajaninog anketiranja nisam mogao prestati misliti na nju jer sex sa njom bio je nevjerojatan tako da sam prekinuo sa svojom curom i prohodao sa Dajanom tako da sada svaki dan anketiram njene rupice jer je Dajana nezasitna kurca i jebačine.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija