Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Arapska ljepotica

Jedva sam dočekao kraj smjene, pa sam kod Allye stigao iza 18 sati. Sad nije bilo ni vozila od osoblja, osim kuharovog, ali znam da Allya ne večera, pa kao da i nije tu. Parkirao sam uz Allyin Lambo i moj polovni Mercedes c klase je izgledao kao raga kraj njega iako je bio star samo tri godine.
Pogledao sam prema gradu koji se sad kupao u rasvjeti i odsjaju sunca na zalasku u brojnim staklima nebodera koji su sezali pod oblake. Nikad mi taj grad nije prirastao srcu kao neki drugi na arapskom poluotoku koji su imali povjesni značaj.. tj barem su bili prije ovih sranja koja su se događala u okolnim državama arapskog svijeta.

Ušao sam unutra nakon što me Allya pustila. Čim sam ušao zagrlila me oko struka i sagnuo sam se da ju poljubim, a onda smo otišli u spa prostoriju njene vile. Čim smo ušli skinula je sve sa sebe i pozvala me da uđemo u jakuzzi koji je već bio uključen, a voda je mirisala na jasmin. Skinuo sam se i ja, a Allya me gledala nekim čudnim pogledom dok sam ulazio kraj nje u jakuzzi. Sjeo sam unutra, a ona mi se odmah primakla, pa se stisla uz mene, a ja sam ju samo zagrlio, pa mi se ruka našla na njenoj sisi i lagano sam ju počeo milovati. Ni njene ruke nisu bile mirne, pa su uskoro bile na mom kurcu i lagano ga milovale pod vodom. Uskoro je bio tvrd i spreman, a prije nego se Allya nasjela na njega upitao sam ju:

- Zar ti nisi djevica i ne smiješ ovo prije braka?
- Ne nisam.. -zastala je i unijela mi se u lice- A sad šuti i uživaj..

Spustila se polako na moj kruti kurac i uskoro je bila na njemu skroz do jaja. Obgrlila me oko vrata i počela me ljubiti i lagano se micati na meni. Sad sam definitivno znao da više nije djevica. Bila je nevjerojatno uska i osjećao sam svaki njen milimetar pice na svom kurcu dok se podizala i spuštala. Disala je duboko otvorenih usta i zatvorenih očiju, a tu i tamo bi joj se oteo koji prigušeni jecaj dok je voda oko nas vrijala. Ja sam uživao u njenom tijelu i svako toliko bi ju poljubio u usta ili po licu, a rukom sam joj masirao donji dio leđa i lagano ju pritiskao na svoj kurac kad se spuštala na njega. Svaki put bi zajecala kad bi se spustila do kraja, a onda se počela tresti i svršavati na meni. Čekao sam da se malo smiri, a onda ju podigao iz vode ne skidajući ju sa svog kurca i nježno sam ju položio na rub jakuzzia, pa joj raširio noge i našao uporište, te joj ga počeo zabijati u picu. Stenjala je od užitka i zadovoljstva, a koliko saznao sam ubrzo kad je prodahtala:

- Želim da svršiš u mene.. . savršen si.. . mmmmmm

Nisam ništa rekao već sam se samo nasmješio i nastavio ga zabijati u njenu usku picu iz koje su curili sokovi. Jebao sam ju još nekih desetak minuta ili manje i konačno počeo svršavati u nju. Ona je zastenjala kad je osjetila vrele mlazove moje sperme u sebi, a onda je ponovo počela svršavati. Sad je sve bilo mokro koko nas, što od naših sokova, a što od vode koja je špricala okolo. Izvukao sam kurac iz njene pice, a on je i dalje stajao uspravno, pa smo se vratili u jakuzzi i u toplu vodu koja nas je opuštala. Zavalila mi se u krilo i zagrlila me, a onda rekla tiho:

- Nisam djevica već dvije godine, a izgubila sam djevičanstvo od izvršnog direktora firme u kojoj radim.. -malo je zastala, pa nastavila još tiše- Dobar je sa mojim ocem, pa je rekao da će me ucjenjivati sa time da sam okaljala čast obitelji, jer se ovdje manje vjeruje ženama nego na zapadu. Ipak su ovdje muškarci u pravu uvijek..

Bilo je neke tuge i sjete u njenom glasu, pa sam ju samo privukao bliže k sebi i ljubio ju. Nastavili smo se ljubiti još neko vrijeme, a ona mi je ponovo počela drkati kurac ispod vode koja je sad već bila malo hladnija, pa smo izašli van i obrisali se međusobno, a ona je posebnu pažnju posvetila mom kurcu i dobro ga je trljala, pa kad je makla ručnik stajao je uspravno i sav crven, pa se samo nasmijala, a ja sam ju primio i podigao, te ju odnio do masažnog stola i položio na njega. Malo se kao otimala, ali kad sam joj raširio noge i zabio jezik u njenu picu samo je zajecala i uzdahnula duboko, a ja sam joj zdušno lizao obrijanu picu i maleni i slatki klitoris. Jecala je dok sam ju lizao, a iz pice je sve više i više curilo, pa sam se uspravio i namjestio kurac na ulaz u njenu picu i zabio joj ga. Zastenjala je i odmah me obgrlila nogama, pa baš i nisam imao prostora za micanje, te sam ju jebao plitkim ubodima. Njoj to nije smetalo jer je uživala u mom kurcu, a i meni opećenito. Nakon nekoliko minuta smo zamjenili mjesta i sad sam ja ležao, a ona se popela na mene i sad se nabijala na moj kurac naslonivši se na moja prsa dok su joj se sise ljuljale u ritmu njenog nabijanja. Malo sam se podigao i primio joj sise, pa se zaustavila i sad sam joj cuclao bradavice koje su bile kao kamen tvrde. Zatim sam ju pustio i ona se nastavila nabijati na moj kurac, da bi nakon desetak minuta počeli oboje ponovo svršavati. Ispružila se na meni i sad smo mirno ležali na stolu za masažu, koji je iznenađujuće bio udoban, čak udobniji nego oni u hotelu. Međutim, morao sam ići pa sam se spremio i na njeno razočarenje sam otišao, ali smo se dogovorili za sutra.

Narednih nekoliko dana smo se jebali kao zečevi kod nje, ali je onda ona morala otići natrag u London. Obećao sam da ću joj se javljati svaki dan usprkos razlici u vremenskim zonama. Nakon dva mjeseca me šokirala viješću da je trudna, a onda je došla natrag i bio sam pozvan kod njenih kući. Njen otac me je prijekorno gledao, ali kad me je pozvao u stranu i izraz lica se promjenio, pa mi je rekao da je upoznat sa time da ju je direktor njene firme praktički silovao, ali je zbog nekih situacija morao šutjeti o tome i da će mu ovo biti spašavanje časti obitelji, jer će ovo biti brak iz ljubavi protiv koje one ne može ništa. Namignuo mi je i rukovali smo se, a to je bilo nešto što je vrijednije od komada papira u arapskom svijetu.

I tako sam postao šeikov zet, a više ni ne radim kao maser u hotelu, već sam otvorio rehabilitacijski centar u Dubaiu, a planiramo otvoriti i jedan u Londonu, ali to je već druga priča.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija