Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Aroma terapija i masaža

Nikad u svom životu, a sad sam bio opasno blizu četrdesete, nisam otišao na masažu, a mislim da mi nikad nije ni trebalo. Iako sam se bavio sportom, te sam kao nogometaš isprobao medicinsku masažu nakon treninga, nikad nisam otišao na one egzotične masaže. Tajlandsku, ajurvedsku ili neke druge, barem nisam dok sa frendovima nisam bio u Milanu.

Frend se sljedeću subotu ženio, pa smo nekolicina nas otišli na provod u Milano. Cijelu subotu smo visili po raznim barovima, da bi navečer upicanili se i otišli u kockarnicu, oanko iz zabave. Ja baš i nisam bio neki kockar, pa me nije baš ni interesiralo, ali sam kipi pravio društvo. Bilo je interesantno, jer sam do sada kockarnice vidio samo na TV-u, a sad je to bilo nekako manje mistično kad sam vidio svojim očima. Sve ono zujanje i zvonjava aparata mi je malo i smetalo. A onda mi je jedan frend skrenuo pogled na jedan od plakata koji je reklamirao tajlandsku masažu u lobiju kockarnice.

- Hoćemo li?
- A ne znam.. -slegnuo sam ramenima malo neodlučno, jer iskreno i nisam bio za neku masažu, ali je on navalio.
- Ma daj.. idemo.. ionako nas kocka ne interesira, a dolje je sigurno mir i tišina, a i.. -tu je malo zastao i namignuo mi- .. sigurno ima dobrih komada..
- Ahhh.. -uzdahno sam i uz cerek dodao- Kakve sam ja sreće masirat će me baba od šedesetak godina, sa facom trola.. -frend se samo cerekao, pa me uzeo pod ruku i otišli smo dolje.

Nakon što smo iskeširali 150 eura, otišli smo u kabine i presvukli se u frotiraste ogrtače sa logom kockarnice. Prvo su nas smjestili u neku sobicu prigušenog svjetla, jakog mirisa i dosta vlažne, da se malo opustimo nekih desetak minuta, a onda je po nas došao tip od dva metra i 150 kila mišića, sa par ožiljaka na licu. Frend se kladio da je tip Rus i da je bivši specijalac. Umro sam od smijeha, a onda se iznenadio kad sam ugledao dvije mlade cure koje su imale veze sa Tajlandom kao i ja sa Afrikom. Jedna brineta, a druga plavuša, i sumnjivo malo godina. Mene je uhvatila ona plavuša, a poslije sam saznao da se zove Irina, te sam potvrdio svoje sumnje da sve vodi ruska mafija. Odvela me u jedan odjeljak koji je imao zanimljivo debele zidove i tapecirana vrata, pa mi je rekla na lošem talijanskom da se smjestim na stol za masažu. Pošto sam bio dvije godine igrao u Rusiji, na ruskom sam joj rekao da je sve u redu i da možemo na ruskom. Samo se široko nasmješila, pa smo se upoznali, a onda je krenula masaža. Ležao sam na trbuhu i polako se opuštao dok su njene ruke, koje su bile iznenađujuće snažne, opuštale moja ramena i leđa, te klizile po mojim nogama. Nakon petanestak minuta je došlo vrijeme da se okrenem na leđa, a moj kurac se malo oporavio i bio je u nekom poludignutom stanju. Pravio sam se kao da se ništa nije desilo i legao sam na leđa pokrivenog međunožja.

Irina je stala iznad mene i polako mi masirala ramena i vrat, pa prsa, a onda se preko mene naginjala da mi izmasira trbuh. Pritom su njene solidne sise dodirivale moje lice i par puta mi se nos našao u njenom dekolteu. Shvatio sam da ispod bijele pamučne majice nema grudnjaka, jer su se bradavice već isticale. Nisam ni mrdnuo čekajući da vidim šta će biti dalje. Polako se premjestila sa strane i sad mi je masirala desnu nogu, nauljivši ju kao da je odojak spreman za u pećnicu, a onda je krenula sa drugom nogom. Radila je sve jako sporo da bi uskoro došla do mojih prepona. Ponovo je makla ručnik, baš kao i dok mi je masirala leđa, kada mi je izmasirala i stražnjicu, te mi je sad masirala donji dio trbuha neminovno prolazeći rukama uz moj kurac koji je naočigled rastao i bujao. Povremeno bih otvorio oči i pogledao u nju, naročito sise na kojima su bradavice prijetile da će probiti majicu. A onda je krenulo.

Polako mi je rukama uzela jaja i počela ih masirati, a drugom rukom je počela navlačiti kožicu preko mog glavića. Bio je to fenomenalan osjećaj, pa sam mislio kako ću kad budem svršavao zašpricati plafon kabine za masažu. Ponovo sam ju pogledao jer sam osjetio da je makla ruke sa mog kurca i vidio sam kako skida onu majicu i ugledao sam predivne bijele sise koje je imala sa roza bradavicama. Zatim je skinula i bijele tajice i vidio sam da je potpuno gola. Nalaktio sam se i gledao ju sa zanimanjem:

- Platio si puni tretman.. -rekla je na ruskom, a onda izvukla kondom i stavila ga u usta, te se sagnula nad moj kurac i uzela ga u usta, a kad ga je izvadila kondom je bio na kurcu.

Zatim se popela na stol i opkoračila me, te se polako smjestila na moj kurac i lagano se spustila po njemu. Duboko je uzdahnula kad je svih dvadeset centimetara nestalo u njenoj toploj pici. Polako se počela gnjezditi na meni, da bi se uskoro počela nabijati na moj kurac. Nakon pet minuta intezivnog nabijanja ja sam počeo svršavati i puniti onaj kondom, a cijelo vrijeme sam joj stiskao sise i bradavice da su bile sda potpuno crvene. Znao sam da nije svršila, pa kad se digla sa mene amolio sam ju za novi kondom, a na njeno pitanje šta će mi, samo sam joj rekao:

- Draga moja, ti nisi svršila, a ja ne plaćam za pola posla.. -nasmijala se i izvukla iz ladice novi kondom, te mi ga pružila, a ja sam skinuo onaj pun sperme, pa počeo otvarati ovaj koji mi je dala, a Irina se spustila ispred mene i počela mi pušiti kurac.

Pustio sam ju malo da mi ga puši, a onda sam ju podigao i rekao joj da legne na stol, a ja sam si navukao kondom, pa se popeo za njom. Raširio sam joj noge i malo protrljao glavićem po pici, te ga gurnuo u nju. Naslonio sam se rukama uz nju dok je ona raširila noge i primila me oko vrata. Počeo sam joj ga odmah žestoko zabijati u picu, a ona je samo lagano stenjala dok je moj kurac brzo ulazio i izlazio iz nje. Nije joj trebalo dugo da počne svršavati, a svršavala je obilno zabivši mi nokte u leđa. Pričekao sam da se smiri, a onda sam izvukao kurac iz njen pice, pa mi je rekla da se sad ja legnem, da bi se ona sa svojim ustima smjestila u moje krilo, a moj kurac završio u njenim ustima. Pušila ga je fenomenalno, a pritom sam doživio i prvo masiranje svoje prostate, te sam joj svršio u usta kao da nisam maloprije napunio kondom sa spermom. Uredno je sve polizala i oblizala mi usto i jaja, te me sa morim ručnikom oprala oko kurca i po jajima. Za kraj sam joj dao još pedeset eura, pa mi je rekla da ako opet navratim u Milano da ju potražim i van posla, te mi je dala svoj broj mobitela. Obećao sam da hoću, pa sam se otišao presvući, a vani me već čekao frend, totalno opušten i rekao mi je da mu je mala popušila kurac kao velika, a kad sam mu rekao šta sam ja dobio poludio je i htio se vratiti, ali sm ga zaustavio i rekao mu da je ionako ispraznio jaja, jer po njegovoj ženi to je maksimum. Čudno me pogledao, a ja sam mu samo rekao da žene međusobno pričaju, a kako je znao da sam povremeno prašio ženu od drugog frenda nije ništa rekao.
Ja sad jedva čekam da se ponovo vratim u Milano i pronađem Irinu, pa da vidim amlo sa tim problemom u leđima šta možemo napraviti.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija