Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Asistentica Kristina

Studiram pravo u Nišu, evo druga sam godina i prije mjesec dana došla nam je nova asistentica na Rimskom pravu. Zvala se Kristina i došla je iz Kragujevca. Bila je prezgodna, duga plava kosa, duge noge, dupe savršeno, svi smo se ložili na nju. Pokušavali smo na razne načine na privučemo njenu pažnju, prozivanje, galama ali uvijek nas je gledala sa neke visine, i držala rastojanje. Za vrijeme jednog kolokvija, na kom je samo ona bila kao predavač i za nadgledanje, ja sam pokušao da prepišem nešto sa telefona, ona me je skontala, krenula prema meni i rekla, šta je macane ti si kao neki pametan frajer, drugi uče a ti bi da prepisuješ.

Iznenadila me je, nisam znao šta da kažem, ostao sam u šoku. Hajde sad fino daj telefon pa meni, pa se kasnije javi u kancelariju na katu, da mi raspravimo ovo rekla je. Tako je i bilo, nakon što se završio kolokvij svi su studenti izašli ja sam ostao u učionici i čekao nju, hajde kreni zamnom, rekla je i krenula na sprat gdje se nalazile prostorije koje je koristio profesor i ona. Krenuo sam za njom misleći šta hoće sad ova debilka, bio sam mnogo ljut, međutim i pored sve ljutine primjetio sam joj fenomenalno dupe koje se šetalo gore dole, u uskoj haljini do koljena. Govorio sam u sebi kako te treba jebati kurvetino, našla si nas mučiti ovdje. Ušli smo u kancelariju, sjedi Jovane rekla je, ti stalno nešto prozivaš, dobacuješ sad i pokušavaš prepisivati, šta je tvoj problem. Ništa odgovorio sam, svako se snalazi kako zna. Pa ne znam ovo ti je kazna, šest mjeseci bez dozvole da polažeš ispite, ne znam šta drugo da ti kažem rekla je.

Ako je to jedino, ne može drugačije, pišite rekao sam. Pa ima drugi način, ali moraš dobro da se pokažeš odgovorila mi je? A kako da se pokažem ne razumijem upitao sam je? U sexu dušo, da me dobro izjebeš jer se nisam jebala četiri mjeseca i treba mi kita ovdje i sada rekla je. Bio sam šokiran nisam znao šta da kažem, zanijemio sam. Šta se sad čudiš tu, kao ne bi me jebao, vidjela sam kako me stalno zagledaš a i sad si mi gledao u guzu kada si išao iza mene. Pa dobro zgodni ste ovaj, svako bi gledao odgovorio sam. Pa naravno da jesi, e sad ako hoćeš da ovo prešutim profesoru, skidaj se i da me jebeš, da vrata zaključam.

U sekundi sam ostao u čudu nisam znao šta da kažem ali ona sam se trznuo i rekao ma evo odmah. U sekundi sam skinuo farmerke i bokserice sa sebe, dok je ona zaključala vrata. Prišla je do mene sagela se i uzela usta. Počela ga je jako drkati i oblizivati, gutala ga je do jaja. Podigla se povukla suknju prema gore, skinula štrample i naguzila se preko stola. Nisam joj skinuo gaće samo pomaknuo u stranu i nabio jako. Vrisnula je, počeo sam hvatati ritam i jebati sve jače i jače, uzdisala je, pljeskao sam je po guzi, sva je crvena bila, vrištala je i govorila jebi, jebi tako, još jače, jače. Zakivao sam je za sto, puni iz sve snage dobrih deset minut, onda okrenuo sjeo na sto podigao jednu nogu na rame i počeo zabijati sve do jaja. Uzdisala je glasno, grizla me i grebala, video sam koliko ga je bila željna, i ja sam izgubi kontrolu jebao je iz sve snage i ubrzo osjetio da svršavam. Na brzinu ga izvadio, ona je klekla i rekla hoću usta, prineo sam ga, drkao još nekih par sekundi a onda sve ispraznio u njena usta. Kučka je sve do posljednje kapi, oblizala i progutala.

Obrisao sam se i obukao, krenuo prema vratima, otključao i upitao? Jesam li kažnjen, ona se oblačila i kroz smješak rekla, nisi ali biti ćeš ako ovo ne ponovimo. Namignuo sam joj i izašao iz kancelarije. Od tog dana jebemo se konstantno, najviše u njenom stanu, a ponekad i u kancelariji na brzaka, kada smo baš napaljeni.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija