Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Asistentica

Ocjena: 3

Nacrtao se ja taj ponedjeljak u 18 sati ispred kabineta od profesora, a na hodniku ni žive duše. Znao sam da su zadnja predavanja za danas u tijeku i da će biti gotova oko 19 sati. Nakon dvije minute su se otvorila vrata od kabineta i izašla je Gordana, pogledala okolo po hodniku i tiho rekla:

- Uđi.

Krenuo sam za njom i gledao joj napetu stražnjicu u kratkoj suknji koja se isticala zbog visokih petica koje je imala.

- Zaključaj vrata -dodala je preko ramena.

Ja sam se vratio do vrata i zaključao vrata, a kad sam se okrenuo ona je već skidala laganu dolčevitu sa sebe, tako da su bujne grudi bile sapete samo prslukom iste boje kao i dolčevita. Prišao sam joj i otkopčao prsluk, a ona se je onda okrenula prema meni i rekla da sjednem u njenu stolicu. Kad sam sjeo došla je do mene dok su se njene grudi ljuljale u ritmu hodanja. Prišla mi je, zadigla suknju i opkoračila mi noge, te sjela u krilo. Stavila mi je glavu između svojih grudi i trljala mi lice njima, a ja sam ju pridržavao za njenu guzu i malo ju stiskao, te sam zavukao ruku ispod suknje i shvatio da nema gaćica. Odmah sam sa prstom počeo stimulirati njen šupčić, a ona je samo sklopila oči i jače mi pritisnula glavu na svoje grudi. Ja sam se uspio izvuči, te jednu sisu primio u usta i počeo joj lizati i grickati bradavicu. Ona je počela tiho stenjati, a moj prst je čudom ušao skoro do kraja u njenu guzu. Počela je lagano vrtiti stražnicom, a bradavice su bile sve tvrđe i tvrđe. Meni je kurac već bio prenapet u hlačama, a to je znala i ona, svejedno nije se htjela maknut sa mene.
Dala mi je i drugu sisu da ju ljubim i grickam, a na uho mi je tiho rekla:

- Stavi mi prst do kraja u guzu, a možeš i još koji....

Pogledao sam ju u oči i počeo uguravati još jedan prst u njen šupak, a ona se je samo oblizala i zatvorila oči nešto promrmljavši. Nabijao sam joj tako prste u šupak još pet minuta, a onda se ona stresla i zgrčila, te me ugrizla za vrat. Znao sam da je svršila, ali sam znao i da će mi ostati otisak na vratu. Ona se je odjednom digla odmakla od mene i rekla:

- Skidaj hlače i gaće!

Ja sam brzo skinuo oboje, te sam stajao ispred nje sa tvrdim kurcem koji je drhtao od želje da se isprazni. Ona je klekla ispred mene i počela ga drkati, te ga uzela u usta i počela lizati i pušiti. Ja sam uživao i držao ju za glavu dok je to radila, a onda se ona ustala i rekla da sjednem, a kad sam sjeo, ponovo je klekla ispred mene i obujmila moj kurac svojim sisama i počela mi ga tako drkati. Ja sam bio na sedmom nebu i uskoro sam svršio i ispraznio joj se po sisama i licu, a dio je završio i na njenoj kosi. Ona je prstima pokupila svu spermu i polizala ju gledajući me jebozovno u oči i sa jezikom punim moje sperme ustala i ugurala mi ga u usta. Tad sam prvi put osjetio okus svoje sperme i bio malo iznenađen njime.
Ljubili smo se tako nekoliko trenutaka, a onda se ona odmakla, legla na stol i raširila noge, te mi rekla:

- Liži je dok ne svršim...

Ja sam zabio jezik u njenu usku picu koja je danas mirisala na parfem i počeo ju zdušno lizat i jebati jezikom. Pokušavao sam joj ugurati jezik čim dublje u njenu picu, a pritom sam još ugurao i prste u šupak te sam joj obje rupice obrađivao istovremeno. Ona je stenjala i dahtala, a iz nje je samo curilo. Ja sam joj počeo grickati klit, a prste iz guze sam preselio u picu i počeo ju jebati njima. Trljao sam joj picu iznutra, a ona se je počela uvijati i grčiti, te je odjednom iz nje procurio mlaz od kojeg mi je ruka bila mokra do lakta. Ja sam joj nastavio trljati unutrašnjost pice, a ona je i dalje špricala i jecala na stolu, a kad se smirila stao sam između njenih raširenih nogu i stavio svoj kurac u njenu picu i naglo ga gurnuo do kraja. Ona je tiho vrisnula i rekla:

- Idiote! Lakše....mmmm...samo nastavi...jebi me....

Nastavio sam ga zabijati u njenu picu i širio sam ju onako usku. Ona je samo stenjala i držala se za moje podlaktice da ne odleti. Nisam ju dugo jebao kad je ponovo počela svršavati, a ja sam i dalje nastavio zabijati ga u nju. Kako je bila uska tako sam ubrzo bio spreman svršiti, te sam ga krenuo vaditi kad me je ona obgrlila nogama i stisla uz sebe:

- Ne vadi ga...neeee...daj u mene...

Pošto mi je i nokte zabila u podlaktice nisam imao izbora i nakon još nekoliko uboda napokon sam joj napunio picu svojom vručom spermom. Kad ju je prvi mlaz zalio samo je ciknula i privukla me svojim nogama uz sebe. Bio sam u njoj skroz do jaja i lagano se micao, te sam pokušavao iscijediti ga do kraja u nju. Ona je dahtala na stolu i na njenoj koži su se vidjele kapljice znoja. Ja sam onako još u njoj, naslonio se na stol i pomilovao joj sise i obrisao znoj između njih, a ona je tiho progovorila:

- Ti si prvi koji je svršio u mene...mislim...kojemu sam to uopće dopustila -pritom me gledala sa smješkom.
- Da? -upitao sam tiho- Barem sam negdje prvi....

Oboje smo se nsamijali, a kad sam se odmaknuo od nje ona je ustala, prišla mi, a pošto je još bila u štiklama bila je skoro moje visine, te me poljubila i zagrlila. Ljubili smo se tako neko vrijeme, a onda mi je opet počela drkati kurac, te se spustila do njega i počela ga pušiti. Ubrzo mi je ponovo bio tvrd i spreman, a ona se naguzila preko stola i rekla:

- Da ne zaboraviš i drugu rupicu...
- Naravno -rekoh, te joj priđem i malo kurac gurnem u picu da ga navlažim, a onda naslinim guzu i počnem ga uguravati uz njeno dahtanje. Ubrzo je cijeli bio unutra i počeo sam ju jebati svom snagom. Ona je cvilila i držala se za stol sisa pritisnutih svojom težinom na ploču stola. Pumpao sam sve jače dok su jaja udarala o njene noge i nakon zamornih desetak minuta sam joj i guzu napunio svojom spermom. Odmaknuo sam se i sjeo umorno na stolac, te gledao kako se moja sperma cijedi iz njenog šupka niz njene noge. Ona se je uspravila, uzela je maramicu, te obrisala svoju guzu i pogledala me:

- Šta imaš u planu sad raditi?
- Paaa...mislio sam ići napisati onaj seminarski jer ga moram predati do petka, a zašto?
- Seminarski ti je već predan, samo donesi index u petak da ti to profesor upiše. -tu je malo zastala, pa nastavila- Mislila sam da odemo do mene i da nstavimo gdje smo stali?
- Ahh..too...paaaa...nemam onda ništa u planu -rekoh i nasmiješim se široko.
- Odlično...čekaj me na parkingu, onaj crni golf dolje je moj ili si i ti sa autom?
- Ne, nisam danas...čekam dolje... -rekao sam i odjurio dolje.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina