Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Asistentica

Nacrtao se ja taj ponedjeljak u 18 sati ispred kabineta od profesora, a na hodniku ni žive duše. Znao sam da su zadnja predavanja za danas u tijeku i da će biti gotova oko 19 sati. Nakon dvije minute su se otvorila vrata od kabineta i izašla je Gordana, pogledala okolo po hodniku i tiho rekla:

- Uđi.

Krenuo sam za njom i gledao joj napetu stražnjicu u kratkoj suknji koja se isticala zbog visokih petica koje je imala.

- Zaključaj vrata -dodala je preko ramena.

Ja sam se vratio do vrata i zaključao vrata, a kad sam se okrenuo ona je već skidala laganu dolčevitu sa sebe, tako da su bujne grudi bile sapete samo prslukom iste boje kao i dolčevita. Prišao sam joj i otkopčao prsluk, a ona se je onda okrenula prema meni i rekla da sjednem u njenu stolicu. Kad sam sjeo došla je do mene dok su se njene grudi ljuljale u ritmu hodanja. Prišla mi je, zadigla suknju i opkoračila mi noge, te sjela u krilo. Stavila mi je glavu između svojih grudi i trljala mi lice njima, a ja sam ju pridržavao za njenu guzu i malo ju stiskao, te sam zavukao ruku ispod suknje i shvatio da nema gaćica. Odmah sam sa prstom počeo stimulirati njen šupčić, a ona je samo sklopila oči i jače mi pritisnula glavu na svoje grudi. Ja sam se uspio izvuči, te jednu sisu primio u usta i počeo joj lizati i grickati bradavicu. Ona je počela tiho stenjati, a moj prst je čudom ušao skoro do kraja u njenu guzu. Počela je lagano vrtiti stražnicom, a bradavice su bile sve tvrđe i tvrđe. Meni je kurac već bio prenapet u hlačama, a to je znala i ona, svejedno nije se htjela maknut sa mene.
Dala mi je i drugu sisu da ju ljubim i grickam, a na uho mi je tiho rekla:

- Stavi mi prst do kraja u guzu, a možeš i još koji....

Pogledao sam ju u oči i počeo uguravati još jedan prst u njen šupak, a ona se je samo oblizala i zatvorila oči nešto promrmljavši. Nabijao sam joj tako prste u šupak još pet minuta, a onda se ona stresla i zgrčila, te me ugrizla za vrat. Znao sam da je svršila, ali sam znao i da će mi ostati otisak na vratu. Ona se je odjednom digla odmakla od mene i rekla:

- Skidaj hlače i gaće!

Ja sam brzo skinuo oboje, te sam stajao ispred nje sa tvrdim kurcem koji je drhtao od želje da se isprazni. Ona je klekla ispred mene i počela ga drkati, te ga uzela u usta i počela lizati i pušiti. Ja sam uživao i držao ju za glavu dok je to radila, a onda se ona ustala i rekla da sjednem, a kad sam sjeo, ponovo je klekla ispred mene i obujmila moj kurac svojim sisama i počela mi ga tako drkati. Ja sam bio na sedmom nebu i uskoro sam svršio i ispraznio joj se po sisama i licu, a dio je završio i na njenoj kosi. Ona je prstima pokupila svu spermu i polizala ju gledajući me jebozovno u oči i sa jezikom punim moje sperme ustala i ugurala mi ga u usta. Tad sam prvi put osjetio okus svoje sperme i bio malo iznenađen njime.
Ljubili smo se tako nekoliko trenutaka, a onda se ona odmakla, legla na stol i raširila noge, te mi rekla:

- Liži je dok ne svršim...

Ja sam zabio jezik u njenu usku picu koja je danas mirisala na parfem i počeo ju zdušno lizat i jebati jezikom. Pokušavao sam joj ugurati jezik čim dublje u njenu picu, a pritom sam još ugurao i prste u šupak te sam joj obje rupice obrađivao istovremeno. Ona je stenjala i dahtala, a iz nje je samo curilo. Ja sam joj počeo grickati klit, a prste iz guze sam preselio u picu i počeo ju jebati njima. Trljao sam joj picu iznutra, a ona se je počela uvijati i grčiti, te je odjednom iz nje procurio mlaz od kojeg mi je ruka bila mokra do lakta. Ja sam joj nastavio trljati unutrašnjost pice, a ona je i dalje špricala i jecala na stolu, a kad se smirila stao sam između njenih raširenih nogu i stavio svoj kurac u njenu picu i naglo ga gurnuo do kraja. Ona je tiho vrisnula i rekla:

- Idiote! Lakše....mmmm...samo nastavi...jebi me....

Nastavio sam ga zabijati u njenu picu i širio sam ju onako usku. Ona je samo stenjala i držala se za moje podlaktice da ne odleti. Nisam ju dugo jebao kad je ponovo počela svršavati, a ja sam i dalje nastavio zabijati ga u nju. Kako je bila uska tako sam ubrzo bio spreman svršiti, te sam ga krenuo vaditi kad me je ona obgrlila nogama i stisla uz sebe:

- Ne vadi ga...neeee...daj u mene...

Pošto mi je i nokte zabila u podlaktice nisam imao izbora i nakon još nekoliko uboda napokon sam joj napunio picu svojom vručom spermom. Kad ju je prvi mlaz zalio samo je ciknula i privukla me svojim nogama uz sebe. Bio sam u njoj skroz do jaja i lagano se micao, te sam pokušavao iscijediti ga do kraja u nju. Ona je dahtala na stolu i na njenoj koži su se vidjele kapljice znoja. Ja sam onako još u njoj, naslonio se na stol i pomilovao joj sise i obrisao znoj između njih, a ona je tiho progovorila:

- Ti si prvi koji je svršio u mene...mislim...kojemu sam to uopće dopustila -pritom me gledala sa smješkom.
- Da? -upitao sam tiho- Barem sam negdje prvi....

Oboje smo se nsamijali, a kad sam se odmaknuo od nje ona je ustala, prišla mi, a pošto je još bila u štiklama bila je skoro moje visine, te me poljubila i zagrlila. Ljubili smo se tako neko vrijeme, a onda mi je opet počela drkati kurac, te se spustila do njega i počela ga pušiti. Ubrzo mi je ponovo bio tvrd i spreman, a ona se naguzila preko stola i rekla:

- Da ne zaboraviš i drugu rupicu...
- Naravno -rekoh, te joj priđem i malo kurac gurnem u picu da ga navlažim, a onda naslinim guzu i počnem ga uguravati uz njeno dahtanje. Ubrzo je cijeli bio unutra i počeo sam ju jebati svom snagom. Ona je cvilila i držala se za stol sisa pritisnutih svojom težinom na ploču stola. Pumpao sam sve jače dok su jaja udarala o njene noge i nakon zamornih desetak minuta sam joj i guzu napunio svojom spermom. Odmaknuo sam se i sjeo umorno na stolac, te gledao kako se moja sperma cijedi iz njenog šupka niz njene noge. Ona se je uspravila, uzela je maramicu, te obrisala svoju guzu i pogledala me:

- Šta imaš u planu sad raditi?
- Paaa...mislio sam ići napisati onaj seminarski jer ga moram predati do petka, a zašto?
- Seminarski ti je već predan, samo donesi index u petak da ti to profesor upiše. -tu je malo zastala, pa nastavila- Mislila sam da odemo do mene i da nstavimo gdje smo stali?
- Ahh..too...paaaa...nemam onda ništa u planu -rekoh i nasmiješim se široko.
- Odlično...čekaj me na parkingu, onaj crni golf dolje je moj ili si i ti sa autom?
- Ne, nisam danas...čekam dolje... -rekao sam i odjurio dolje.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija