Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Asistentica na fakultetu

Kada sam krenuo svoju zadnju godinu na fakultet očekivao sam da će biti kao i svaka druga. Dosadna i opuštena, ali tada nisam računao da ću ugledati nju. Viđao sam ju još prije dok sam prolazio hodnikom, ali sam uvijek mislio sa predaje drugom smjeru. Ove godine napokon ju mogu vidjeti pobliže. Prošlo je tako par dana i nisam propustio ni jedne njezine vježbe. Uvijek sam sjedio u prvoj klupi i pozorno ju slušao, ali i promatrao. Ima tako lijepo tijelo, a uz to ju krasi i lijepo lice kao i lijep osmijeh. Rekao bih da ima oko 28 godina što ju čini dovoljno mladom.

Zaljubio sam se čim sam ju vidio i nisam mogao prestati misliti o njoj. Skupljao sam hrabrosti i skupljao kako da ju pozovem van, znam da nije baš prikladno jer mi je ipak asistentica, ali morao sam pokušati. Približio se kolokvij za koji sam se u potpunosti spremio, kada sam došao na kolokvij znao sam sve odgovore i vjerovao sam u sebe da ću dobiti odličan. Prije nego sam predao kolokvij, u donji kut sam napisao kratko pitanje: "Jeste li možda za kavu"? .

Cijeli tjedan sam bio nervozan i nisam mogao dočekati rezultate kolokvija, ali ne zbog ocjene već zbog njezinog odgovora pa makar on bio ne. Prošlo je tjedan dana i došli su rezultati kolokvija, a uz moje ime je umjesto ocjene stajalo: "Kolega dođite u moj ured nakon predavanja". Ostali su me odmah zbog toga zadirkivali i govorili kako misle da sam toliko loše napisao kolokvij da ni asistentica ne može vjerovati. Neću vam lagati, bio sam u panici. Čitavo predavanje sam bio u strahu ne znajući što me čeka. Nakon predavanja otišao sam žurno do njenog kabineta. Pozvala me unutra i rekla da zatvorim vrata.

"Kolega! " - rekla je zapovijedajućim glasom. Sav sam se stresao i pitao: "Molim"? Drhtavim glasom.
"Vidjela sam vaš poziv na kavu. Nisam znala da li ste bili ozbiljni ili vas je netko na to nagovorio. "
"Nitko me nije na to nagovorio. Smijem vam priznati nešto? ".
"Smijete kolega. "
"Dakle, odkako sam vas prvi put vidio ne prestajem misliti na vas i jako ste mi zgodni. "
"A to je stvarno lijepo, ali imam dečka. "
"Oprostite, onda vas neću više gnjaviti
Htio sam samo da znate što osjećam prema vama" - odgovorio sam joj pognute glave
"Ali.. . u zadnje vrijeme me ne tretira najbolje i ne znam što da radim. A moram i ja vama priznati da ste mi se odmah dopali kroz prvih par sati. Još ste izvrsno napisali ovaj kolokvij i vidim da vas jako zanimam. Pravo je poštovanje imati takvog studenta kraj sebe. "
"Pa drago mi je da je tako asistentice" - odgovorio sam joj sa velikim smješkom
"Budući da ste tako dobri i dragi, mogli bi otiči na kavu ili još bolje doći kod mene da se bolje upoznamo. "
"Ako ste sigurni da to želite ja bih volio"
"Sigurna sam da, usput ću vidjeti s čime raspolažete" - kada je to rekla prišla mi je bliže i uhvatila me za kurac te ga počela trljati preko hlača
"Pa asistentice.. . "
"Zovi me Ana" - prekinula me
"Uredu, Ana, netko će nas vidjeti"
"Ne brinite kolega, samo zatvorite vrata i opustite se"
Kada je to rekla počela me ljubiti i ujedno otkopčavati hlače. Skinula mi je hlače i bokserice i moj kurac je bio u potpunosti izložen njenim pogledima. Počela ga je polako drkati dok me nastavila ljubiti. Zatim se spustila i komentirala: "Bit će lijepo vidjeti ovo u sebi. A sad da ti dam nagradu za tvoju peticu. ". Nakon što je to rekla počela mi je pušiti kurac. Pušila je vješto i vidio sam da uživa to radeći koliko i ja uživam primajući oral. Pušila ga je duboko, prvo polako pa brzo pa opet polako. Zatim je lizala samo vrh i drkala ga. Lizala je od vrha dolje sve do jaja a zatim i njih počela lizati. Osjećaj je bio izvanredan, sisala ih je i igrala se s njima a za to vrijeme mi je ujedno i drkala. Zatim se raskopčala i skinula grudnjak. Počela mi je trljati kurac grudima i pomalo lickati. Izluđivalo me to a to je i htjela. Htjela me izluditi. Prestala ga je trljati i počela ga je ponovno pušiti. Vidjela je da sam blizu pa ga je pušila još bolje i počela mi grebati jaja. Svršio sam joj u usta i sve je progutala dok me gledala u oči. Zatim mi je oblizala cijeli kurac i to također progutala te rekla: "E sad se ovako zadovoljen možeš vratiti na predavanje i tu sam uvijek za tebe, a za kavu, evo ti moj broj" - dala mi je svoj broj - "Nazovi i dogovorit ćemo se"
Obukao sam se i zahvalio joj te krenio prema van a ona me usput lupila po guzici i rekla da jedva čeka tu "kavu".

Još Erotskih priča?

Medina

Nakon tri godine, ponovno je pronalazim ,i seksamo se

Nezaboravno ljetovanje

Početak ljetovanja na kojem sam upoznao svoje kumove pri čemu sam otkrio draž nudizma

Moj a cer

Oca zivcira njegova cer koja ga izludije

Sanja i Joso

Najbolji frend moga dečka povezao me doma iz trgovačkog centra, nmorao je na WC, pustila sam ga unutra i ušao je...unutra

Neiskustvo na djelu

Otkljucao sam kancelariju, ušli unutra, ona je udjelila komplimente na račun kancelarije i dok je obilazila kancelariju, ugledala je sliku na podu naslonjenu uza zid iza šefovog stola koju smo kupili dan prije a koju nismo imali vremena okačiti na zid. Ona se naslonila laktovima na šefov sto i divila se slici, dok su joj butine i jedre noge se još više vidjele zbog povlačenja haljine, a dupe čvrsto je toliko zatezalo njenu haljinu da sam mislio da je pući. U tom položaju, priđoh joj od pozadi, ruke zavukoh ispod suknje i počeh je maziti po nogama i butinama i između nogu, ona ništa, samo još više onako stojeći se raskorači i u butinama noge raširi. Povratih se, zaključah kancelariju i krenuh ka njoj vadeći njega nabreklog, debelog i već tada mokrog. A onda priđoh i njoj, opet zavukoh ruke ispod haljine, svukok joj gaćice i čarape na butine i njega nabreklog i mokrog joj nabih s guza baaaš duboko do jaja i počeh je u tom ritmu jebavati brzo, jakooo i ugoneći ga baaaš dubokooo u nju.

Babysiterica

Baibisiterica pruza i druge usluge svome poslodavcu. Dolazi do zanemarivanja djeteta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija