Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Asistentica na fakultetu - nastavak

Završio sam predavanje za danas te se uputio kući. Pošto je bio petak i nisam ništa imao u planu odlučo sam nazvati asistenticu i pitati ju zašto ne bi sada imali tu kavu. Javila se i rekla je da može i da nema ništa protivt. Dogovorili smo se za 8 sati navečer jer je ona tada slobodna a ja mogu roditeljima reći da idem van.

Otuširao sam se i svježe obrijao cijeli. Kurac i jaja su mi bila glatka tako da asistentica neće imati problema s dlakama. Obukao sam svoju najljepšu košulju koju sam imao i svoje najljepše hlače. Obuo sam smeđe cipele i njih komplementirao sa smeđim remenom i satom. Ma izgledao sam super. Napokon je došlo vrijeme za kavu i otišao sam kod nje.

Dočekala me samo gaćicama i grudnjaku i odmah me povukla unutra. "Ne mogu više čekati" - rekla je te me počela ljubiti. Ljubili smo se i polako mi je otkopčavala košulju. Svukla ju je s mene i počela je ići niže i niže ližući mi tijelo putem. Napokon je došla do remena te i njega otkopčala. Svukla mi je hlače i boxe odjednom. Te počela odmah pušiti moj kurac. Lizala ga je vješto kao i na fakultetu. Nije ga dugo pušila prije nego sam ju prekinuo.
Ustao sam ju i poljubio. Ljubeći sam joj skinuo grudnjak te ju polako spustio na krevet. Ljubio sam ju po vratu i spuštao se poljupcima niže. Došao sam do njenih grudi i počeo i njih ljubiti i masirati. Lizao sam bradavice i pomalo ih sisao. Stenjala je i vidio sam da joj godi to. Igrao sam se s njenim grudima neko vrijeme a zatim sam nastavio svoju avanturu i spuštao se niže i niže. Kada sam došao do njene pičkice samo sam ju zaobišao kako bih ju još malo izazivao. Ljubio sam joj unutrašnjost bedara i približavao se pičkici, ali namjerno nju još nisam taknuo. Vidjelo se po njenim gaćicama da je vlažna.

Odlučio sam da je pravo vrijeme sada prijeći na pičkicu. Polako sam joj počeo ljubiti rub gaćica, a zatim sam ih svukao i mogao sam vidjeti njenu pičkicu. Bila je tako slatka, roza, vlažna i potpuno glatka. Odmah se i meni probudio životinjski nagon i njezin miris me izluđivao. Bacio sam se na posao. Lizao sam ju cijelu. Lizao sam joj i vanjske i unutarnje usnice te prilazio klitorisu. Klitoris sam samo licnuo i izazivao ju još više. Napokon sam prešao i na njezin klitoris. Sisao sam ga i cuclao i izluđivao ju. Zatim sam polizao dva prsta i polako ih gurnuo u njenu pičkicu. Stenjala je sve glasnije i glasnije a ja sam ju tako lizao neko vrijeme.

Dok je ležala tako raširenih nogu ustao sam i namjestio kurac na njenu pičkicu te ga počeo trljati o nju.
"Ne mogu više čekati" - uzdahnula je. Nakon čega sam samo usmjerio svoj kurac u njenu pičkicu i jednim pokretom kliznuo u njenu vlažnu pičkicu. Počeo sam ju jebati u tom položaju. Prvo polako a onda ubrzavao i ubrzavao. Volio sam slušati njezino stenjanje. Stenjala je glasno i govorila da ne stajem. Gledao sam ju u oči dok sam ju tako jebao i uživao u njoj.

Bio sam duboko u njoj kad više nisam mogao izdržati. Rekao sam joj: "Svršit ću", a ona je rekla: "Svrši u mene". Nakon čega sam ju počeo brže jebati i svršavati duboko u njenu pičkicu. Ostao sam tako neko vrijeme a zatim sam ga izvukao iz nje i počeli su moji sokovi curiti iz nje.
Legao sam kraj nje zapuhan. Nakon nekog vremena šutnje začulo se: "Ovo je bilo predivno. Jedva čekam to ponoviti. "
Pošto ona nije još uvijek svršila, a ja sam mogao još. Samo sam ju okrenuo na leđa i ponovno gurnuo kurac u njezinu vlažnu pičkicu punu naših sokova. Počeo sam ju opet jebati, ali ovaj put sam ju odmah počeo brže jebati. Htio sam da svrši. Pošto je već bila jako napaljena i vlažna nije joj trebalo dugo da doživi pravi orgazam. Kada je napokon doživjela orgazam izvukao sam ga iz nje i lupio ju po guzi. Cijela guza joj se zatresla. Legao sam kraj nje, a ona mi je zahvalila i poljubila me. Moj kurac je još uvijek bio tvrd i ona je to vidjela. Odlučila je da ne želi to i samo se namjestila te ga ponovno počela pušiti dok nisam opet svršio.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija