Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Austrijanka

Jedne godine u ljetu, dok sam bio na trećoj godini faksa, proveo sam oko tri tjedna kod ujaka i ujne u Beču. Živjeli su u kući iz doba Austro-Ugarske, s unutrašnjim dvorištem i balkonom cijelom širinom zgrade. Iz prizemlja se penjalo stubištem koje je završavalo na tom balkonu i preko balkona se ulazilo u stanove, a u prizemlju direktno iz dvorišta. U istoj kući, živjela je, u prizemlju cura, moja vršnjakinja, koja je išla u neku umjetničku školu jer je htjela postati slikarica. Cura je imala dugačku, rudljavu plavu kosu, stalno povezanu rupcem, visoka oko metar šezdeset, punije građe, ali ne debela i s prilično velikim cicama. Nije bila neka ljepotica, ali je bila draga i simpatična. Moji su je zamolili da se povremeno druži sa mnom, da odemo u grad i tako to. Komunicirali smo na mješavini engleskog i njemačkog.

Ja sam dobro znao engleski i nešto slabije njemački, ona je njemački, podrazumijeva se, znala odlično, a engleski slabije. Uglavnom brzo smo se skompali i sve je dobro klapalo, osjećalo se u zraku da si postajemo sve draži i draži. Vodila me na neki bazen, u kino, slastičarnu. Jedne subote otišli smo u kino, na ponoćnu premijeru, neka komediju. U kinu je naslonila glavu na moje rame i držali smo se za ruke. Klasika. Nakon toga smo šetali po gradu, kad smo došli doma bilo je već iza tri i predložila je da odemo u nedaleki Schönbrunn na Gloriettu gledati izlazak sunca. Kako je park u to doba zatvoren popeli smo se preko ne baš niske ograde i ušli unutra. Nije bilo žive duše. Izlazak sunca je bio neponovljiv. Beč se prostirao ispod, a iz grada je izlazilo sunce. Tu sam prvi put osjetio ljubav prema njoj, bila mi je nestvarno lijepa i poljubio sam ju. Nije maknula glavu, nego mi je uzvratila. Na isti način smo izašli iz parka i zagrljeni otišli doma. Na ulazu u kuću rekla je da bi rado ostala sa mnom. Inače sam spavao na katu, u sobi odvojenoj od stana u kojem su bili ujak i ujna. Ušli smo u sobu, zaključao sam vrata.

Počeli smo se strastveno ljubiti i pomicati prema kauču. Svukao sam joj majcu i lagani grudnjak i njene velike bijele grudi rasule se u svoj veličini i oronio sam glavu u njih i ljubio ih, stiskao ih uz svoje lice, cuclao svijetlo rose bradavice, ona je stenjala i uzdisala. Počela mi je raskapčati trapke, svukla ih je zajedno s gačama i moj kurac, koji je na sve što se događalo, odreagirao na jedini mogući način, narasao je u sve svojem sjaju i tvrdoći i ona je ne čekajući kleknula i počela ga gutati, cuclati, oblizivati, drepala mi je jaja i gurala prst u šupak. Uživao sam, samo sam i ja poželio uživati u njenoj pički i prekinuo sam je u pušenju, podignuo ju, skinuo njene trapke i njene gaćice i pred očima mi se ukazala predivna pička s rudlavim plavim dlačicama, šumicom koja je jednostavno vapila za mojim rukama, mojim jezikom i mojim kurcem. Posjeo sam ju na kauč, raširio joj noge, podignu malo guzu i povukao prema rubu i uronio glavom u njeno međunožje, udisao sam predivni pičkim miris, pička stvarno miriše fenomenalno, razmaknuo sam joj usmine i gurnuo jezik duboko u pičku, pa sam joj lizao klitoris, ona je stiskala moju glavu svojim butinama, mijesio sam joj grudi i lizao i lizao, gutao i svoju slinu i sokove koje je puštala njena pička. Osjetio sam da nije daleko od svršavanja i nisam htio prestai s lizanjem dok ne svrši. Usmjerio sam jezik na njen klitoris i gurno kažiprst i srednji prst u njenu pičku, bila je topla, vlažna i masna. Lizao sam joj klitić i jebao ju prstima. Izvijala se i stenjala, jecala i uzdisala. pojačao sam ritam i počela se grčiti, ječati i vikati, da bi se par puta stresla i prošaptala- fick mich jetzt, odnosno jebi me sada.

Ostao sam u klečečem položaju, podvukao ruku pod njenu guzu, malo ju podignuo da mi kurac lijepo može ući u „raj“, drugom sam rukom raširio njene usmine i stavio glavić na ulaz i lagano ga gurnuo umutra, uživajući u svakom centimetru prodiranja, spajanja mojeg kurca i njene pičke u jedno, klip je ušao u cilindar i pičela je akcija i reakcija. Uvlačio sam i izvlačio kurac i gledao kako lijepo ulazi u pičku i izlazi, sav okupan njenim izlučevinama, masan, vlažan, gladak. Ništa nije glatkije ni sjajnije od glavića nakon jebačine. Jebao sam ju i navlačio joj cice, nagnuo sam se nad nju, privukao njenu glavu i ljubio je, ne prekidajući jebanje. Htio sam joj biti još bliže i ustao sam, spustio naslon kauča i legla je na leđa, savila noge u koljenima, ja sam zalegao na nju, kurac je sam lijepo ušao u nju i ljubio ju i jebao, ona je vrtila guzom, dizala ju gore, dolje, nabijala se na kurac, obavila me nogama i pritiskala na sebe, oboje smo jecali, uzdisali, stenjali. Napor i užitak išli su rukom pod ruku. Htio sam da ta jebačina traje vječno. Odjednom me je prekinula, ustala se i rekla mi da sad ja legnem na leđa, a ona me je opkoračila i licem okrenuta meni kleknula iznad mene i lijepo se nabila na kurac i počela je sad ona mene “jebati“.

Nabijala se iz sve snage na mene, dizala tijelo i skakala po meni, pa se spuštala na mene i dala mi priliku da sad ja nju jebem dok joj je guza gore, vikala je fick mich, fick mich. I jebao sam ju iz sve snage, a i ona je jebala mene, na isti način. Oslonila se na ruke i pritisnula je svoju stidnu kost uz mene i tijesno se pripila i trljala te nabijala gore, dolje, vrtila guzom u krug, sve jače i sve brže. Stiskala je zube, isprekidano disala, povremeno i prestajala disati, grčila se, stenjala, jecala, lice joj se iskrivilo, zgrčilo i izobličilo, bradavice su joj se stisnule, kroz zatvorena usta je proizvela nekakve neartikulirane zvukov, ponovo se stresla dva tri puta i sišla s mene. Uzela je kurac u ruku i počela ga drkati iz sve snage, sada sam se ja grčio, izvijao, stenjao, jecao i na kraju je sva sperma koja se danima skupljala prokuljala iz mene i u silovitom mlazu punila njena usta, a ona je gutala i gutala, malo se i zagrcnula, ali se nije predavala. Izvukla je iz mene zadnju kap. Pošteno ga je oblizala, obljubila i na kraju poljubila u sam vrh glavića. Zatim smo legli jedno uz drugo, ljubili se pomalo, pokrili plahtom i zasluženo zaspali, u doba kada su ostali ustajali, a novi dan već prošao svoju prvu trećinu. Istu stvar smo ponovili još nekoliko puta, bolje rečeno svaki preostali dan mog bioravka u Beču. Nakon mog povratka neko smo se vrijeme dopisivali, pa je to prestalo i više nemam kontakt s njom, samo sjećanje.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija