Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Auto u kvaru

Svaki dan sam putovao iz svog malog mjesta u jedan grad na posao i natrag. Ukupno sat i pol vožnje svaki dan, pa mi je to postala svojevrsna rutina. Vožnja, dobra muzika u autu i zanimljiv krajolik, ali sam uvijek bio sam.

Jedan dan sam se tako vračao sa posla, kad sam primjetio auto sa strane, onaj mali citroenić. Čisti ženski auto. Vidio sam da je hauba podignuta i nad motor nagnutu jednu crvenokosu ženu. Stao sam sa strane, pošto su me uvijek učili da pomognem u nevolji iako je bilo sve više slučajeva pljački vozača i otimanja vozila, svejedno sam stao. Dama je podigla pogled prema meni i široko se osmjehnula jer je netko napokon stao. Inače ovdje ne prolazi mnogo vozila, jer se svi služe autocestom.

Došao sam do nje i učtivo pozdravio, pa upitao:

- U čemu je problem?
- Ne znam -slegla je ramenima i pokazalana motor- Samo je stao.
- Hajde da vidimo -sagnuo sam se nad motor i pokušao se sjetiti svega što sam naučio u vojsci dok sam bio u radionici, ali ovo su bili mali i moderni motori, pa je mogla biti i elektronika.

Gledao sam i gledao, pipkao i žice, pa malo škicnuo i damu koja je stajala kraj mene sa izrazom panike na licu, a onda vidio problem. Ispala je spojnica sa alternatora i zavukao sam ruku unutra, jedva s obzirom na moje šape, pa dotakao mali plastični kontakt i vratio ga na njegovo mjesto. Uspravio sam se i pogledao ju:

- Hajde sad upalite auto.

Odcupkala je na onim visokim petama, a ja sam gledao za njenim vitkim nogama ispod minice, a kad je ulazila u auto bljesnule su i bijele gaćice koje je imala ispod. Bila je pravi komad sa dugom crvenom kosom i plavim očima, a kad je sljedećeg trena auto zabrundao i sa predivnim osmjehom. Izašla je van i doskakutala do mene, pa me zagrlila i poljubila u lice. Bojao sam se da ne osjeti moj kurac koji se bio dizao od kad sam vidio njene gaćice, a onda sam brže bolje rekao:

- Ispala je spojnica sa alternatora. Da li ste bili skoro u servisu ili tako nešto?
- Jesam, prije par dana, to su onda oni krivo stavili? ! ? -rekla je sa osuđujućim pogledom, ali sam ju brzo zaustavio:
- Samo manja greška, ali je dosta nedostupan za namjestiti. -pritom sam pokazao svoju šapu u koju je sigurno mogla stati jedna njena sisa sama, a imala je sigurno četvorke.
- Kako da Vam se odužim.. . -stajala je podbočena, a onda joj je pogled pao na moje napete hlače, pa na moje lice, a onda joj se osmjeh prelio licem- Znam kako, dođi.. .

Uzela me za ruku i makli smo se sa ceste, te me povela do grmlja. Stala, okrenula se prema meni i čućnula. Prihvatila se mojih hlača i brzo ih povukla naniže do koljena skupa sa gaćama. Kurac mi je ispao van, a ona je razrogačila oči i pogledala me:

- Isuse koliki je.. . -lagano ga je primila jednom rukom i drugom primila jaja kao da se boji da ne pukne, a onda polako liznula glavić.

Nije ga dugo lickala, ali se ubrzo bacila na cijeli kurac i uskoro ga je pola bilo u njenim ustima. Ja sam još bio malo zbunjen, a onda se opustio, primio joj glavu i počeo ju lagano nabijati na moju kurčinu. Malo se zagrcnula, ali je onda uhvatila ritam, pa se i sama nabijala na njega. Gledao sam kako kurac nestaje u njenim ustima, te mi je uskoro narastao da ga nije mogla više gutati, pa se uspravila i rekla:

- Daj mi ga u pičku..

Okrenula se i nagnula naprijed, a ja sam joj zadigao minicu, te povukao one bijele gaćice koje su sad bile dobrano namočene. Namjestio sam glavić na ulaz u njenu picu i lagano ga gurnuo unutra. Zastenjala je i hvatala se po zraku, da bi se uhvatila za jednu granu grma kraj nas da zadrži ravnotežu. Ja sam ju primio za bokove i počeo ga nabijati u njenu picu. Vrištala je dok sam ju jebao, ali je tražila još:

- Aaaaaaaahhh.. . daj daj.. . jebi meeeeeee.. . aaaiihhhhhh.. uuuu kolikiiiiii jeeeeee.. .

Gurao sam ga zdušno, a naporan fizički rad mi je sad dobro došao jer se nisam umarao. Ona, još joj ni ime nisam saznao, je već par puta svršila, a ja nikako da počnem. Jebao sam ju već petnaestak minuta i postojala je mogućnost da ipak netko naiđe. Napokon sam osjetio da ću svršiti i brzo sam ga izvadio, te sam ju okrenuo u stavio joj ga pred lice, a ona ga je odmah uzela u usta, par puta stisnula moja jaja i počeo sam svršavati. Jedva je progutala svu moju spermu, ali nije se dala, te mi je još oblizala i kurac od svojih sokova.
Zatim smo se spremili i popeli do ceste, pa mi je prišla i dala mi vizitku. Zvala se Sanja, a tu je bio njen broj mobitela i adresa firme. Ja sam joj dao svoj broj mobitela, pa mi je na kraju rekla:

- Nazovi me kad god želiš i u bilo koje doba dana ili noći, jer za ovu tvoju kurčinu ću uvijek napraviti mjesta u svom rasporedu. -namignula mi je i sjela u auto, te otišla dalje, a ja sam gledao njenu vizitku, te shvatio da ima ured dvije ulice dalje od mjesta gdje ja radim.

Nasmješio sam se i rekao sam sebi:

- Vidimo se sutra pod pauzom.. .

I jesmo, i tako svaki dan. Jebao sam ju uzduž i poprijeko, ali o tome u drugoj priči.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija