Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Autobus i WC

Došlo je vruće vreme. Gužve po gradu i znojenje. Prosečna temperatura 33°. Ukratko, pakao. Ipak, ima i vrućina svoje prednosti.

Jedan da u 13h uputio se ja po neke delove na drugi kraj grada. Budući da imam sat vremena vožnje autobusom, uopšte nije blizu. „Eto ga sad, džabe sam se kupao, već sam mokar", pomislih. Ušao sam u autobus koji je bio krcat narodom. Budući da je vrućina, ta gužva postaje još gora i teža za podenti. Klime nema, prozori otvoreni ali ništa ne pomaže.

Tada spazih ispred sebe ženu srednjih godina. Na sebi je, dobro se sećam, imala plavu haljinu sa ljubičastim nijansama cvetova. Na nogama shodno vremenu - sandale. Budući da mi je sve vreme (osim u jednom momentu) bila okrenuta leđima nisam ocenio grudi, ali dupe joj je bilo savršeno. Pomislio sam da bi valjalo nešto preduzeti.

Autobus se od stanice od stanice sve više punio, tela ljudi su bila zalepljena. To je bilo neminovno. Budući da su me gurali sa leđa, automatski sam gurao i ženu ispred sebe. Jednom sam namerno (ciljajući da izgleda mahinalno) prošao rukom preko dupeta. Osećaj je bio fenomenalan, a još mi je bilo draže što sam primetio da je njoj to prijalo. Ponovio sam to još koji put i shvatio da mi se kurac opasno podigao.

Oduvek sam želeo da uradim tako nešto, ali uvek je postojala neka briga, neki strah. Ovaj put je bio drugačiji. Svesno sam išao ka tome i nisam se interesovao za posledice tog događaja.

Tada sam poželeo da budem dosta direktniji. Približio sam joj kurac dupetu i jasno stavio do znajna da ruke neću koristiti već samo alatku. Uradivši to, ona se u momentu okrenula. Pomislio sam, neće biti dobro. No, fina gospođa mi je samo namignula. Tada sam se još više napalio. Posle površinskog delovanja, kurac sam stavio ispod haljine i video da ona uopšte nema gaće. Zato sam ponovo dao koristiti ruke jer sam morao da osetim njenu picu. Zaista je bila lepa. Sveže obrijana, reklo bi se pod rukom. Mnogo bitnije je bilo da sam osetio koliko je vlažna. A bila je izuzetno ovlažila. Ta misao je izuzetno uticala, kako na mene tako i na moj kurac. Stavio sam ga još jednom ispod haljine a ona ga je tada uhvatila i počela maziti. Jako sam se napalio. Radila je to preciznim pokretima, bez trzanja. Vidi se da je znala znanje. Naravno, sve je rađeno oprezno. Iz tog razloga sam vodio računa da ne svršim. Držala ga je i milovala još 3-4 minuta a onda je izašla. Pomislio sam kako sad. Međutim, nije bilo vremena za drugačiju reakciju od moje, tajanstvena gospođa je za 10 sekundi bila napolju i izgledala kao da se ništa nije desilo. Odlučio sam da i ja izađem. Pratio sam je. Da je ne znam, pomislio bih da je to obična porodična žena. Primetio sam da ide u pravcu tržnog centra, pa sam i ja odlučio da je pratim. Praćenje nije bilo teško, imajući u vidu da je ulica poprilično prometna i da je teško bilo primetiti me. Tada sam, kao i ona, ušao u prodavnicu.

Sad kad razmišljam zašto sam to uradio ne nalazim nikakvo racionalno objašnjenje. Ipak, tada sam to morao uraditi. Usledio je šok. Žena je otišla u WC. „Šta ću, idem za njom", vrtio sam u glavi. Ušao sam u ženski WC u kabinu pored njene. Tu spazih malu rupicu koja je izbušena, te gleda jasno u njenu kabinu. Zaključao sam se i bio tih. Isto se ponela i ona. Međutim, video sam da je ovde došla da se poigra sa picom, špijunirao sam i gledao ju. Bila je prelepa. Raj za oči. Ostala je u WC-u 7-10 minuta, dok nije obavila posao i izašla. Sve vreme sam je gledao i drkao ga. Ja sam se takođe osećao lepo. Pošto sam i ja svršio koji minut posle nje, izašao sam i pravio se da je sve u redu.

Otišao sam u market da probam da nađem ženu iz autobusa i toaleta, ali nisam uspeo. Onda sam se setio gde sam pošao i shvatio da sam za sve ovo vreme mogao biti već tamo. Ipak, nisam se pokajao. Doživeo sam da mazim tuđu pičku u autobusu i sama ta misao me je jako palila.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija