Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Avantura

Jedno večer pričao sam sa ženom kako bi bilo lijepo izači u grad da se malo opustimo i pitam je da li bi željela ovaj vikend da izađemo negdje na piće, muziku itd. Ona hoće i neće. nešto se nećka pa mi kaže neču ovaj vikend ali ti možeš sam ali pod jednim uvjetom. Mislim se u sebi eto ti ga sad, mora biti neki uslov da izađem u grad ali nisam nista naglas rekao. Rekoh joj da mi kaže uslov pa da razmislim da li ču ga prihvatit. Ona ustane i ode da donese dvije čaše i vino i onako jebozovno me gleda. Mislim se šta li je sad naumila i pozelim je poderati sad odmah na stolu. Šutim i posmatram je, čekajući šta će da mi kaže. Znam da nismo izašli skoro ali meni se ne ide.

Želim da ti odeš a moj je uslov da nađeš neku dobru žensku koja će te zadovoljit do ludila i ako mi se bude svidjelo kad mi ispričaš sve slijedeči dan onda želim i ja da je upoznam i da se zabavimo u troje. Kada mi je dala takav uslov, ja sam se napalio da joj nisam dao da završi tu čašu vina nego sam joj prišao i razmakao noge i polako poćeo maziti unutrašnjost butina i ljubiti po vratu. Da li zbog pomisli da se jebemo u troje ili zbog mojih dodira jako se napalial. Uzbuđenje je došlo do te mjere da ga je počela mazit preko pantola uhvatila me za kurac. Pošto oboje nismo baš za vođenje ljubavi nego za tešku jebačinu uhvatio sam je za kosu i povukao glavu unazad tako da me gleda u oći dok mi mazi kurac i onda joj kažem oslobodi ga znam da ga želis u ustima kao neka kurvica što je i ućinila. Kad ga je izvadila on je stajao ukrućen. Dok sam je ja držao za kosu nagli sam je povukao i skoro više od pola kurca stavila u usta. Volim da je gledam kad se guši od kurca to me još više pali i dok ga ona sisa halapljivo ja nema strpljenja da je skidam nego pokidam sve sa nje i stavim je na sto i počnem da joj ližem već dobro vlažnu pićkicu. Ona postaje nestrpljiva i želi ga u sebi što prije, povuće mi glavu prema sisama i namjesti kurac na ulaz njene pićkice. Dok joj grizem bradavice odjednom ga naglo nabijem do kraj i govorim joj primi ga droljice moja i onako ludaćki nabijem se u nju. Dok jednom rukom držim za vrat, prste druge ruke nabijam joj u usta da ih lize i sisa sve dok oboje nismo svršili. Kada smo završili ona mi kaže da je znala da će me to napaliti i tako smo zaspali poslije još jedne ture.

Napokon je došao i slijedeći dan, petak. Spremam se za izlazak u grad, sav se sredio i kad me vidjela žena mi reče ako ne pojebem nešto večeras nećemi dati pićke pola godine. I tako sam izašao u malo elitniji bar gdje izlaze dame malo starije35-45 godina . U jednom momentu ugledam veoma lijepu ženu, duge plave kose jake noge, mora da je atletičarka pomislim u sebi. Ćini mi se da sam je skinuo pogledom. Sjela je za šank nekoliko mjesta od mene. U tom momentu mi zazvoni telefon. Zove žena i pita jesi li šta uspio ili si suha kurca prićali smo na talijanskom jeziku ali se ćuje onaj balkanski naglasak pa je plavuša zainteresirana pogledala u mom pravcu i prokomentarisal kako lijepo i sexi zvučnim. Zahvali sam se i ponudio je pićem. Kroz njenu priču saznao sam da ima 37 god i da je udata za starijeg gospodina. Nisam htio puno da prićam jer sam joj već uvaljivao debeli kurac koji se opasno podigao u farmericama. Samo sam je pitao da li je sretna u braku na šte je ona potvrdila ali je i dodala da voli malo i sa strane dok je muž na putu. Na to sam je pitao dali i ona želi da bude zadovoljena kao i ja većeras. Nasmijala se i pogledom dala mi znak da je slijedim. Ubrzo smo se našli u njenom autu a malo zatim i u kući.

Predložila je jedno piće na terasi da se dodatno opustimo. Tek što je spustila čaše sa vino na sto, od velike želje da je pojebem nisam mogao da čekam pa sam joj prišao s leđa, uhvatio je nježno za kukove i polako ljubio po vratu. Ona je samo uzdisala ali kad je osjetila moj čvrsti kurac pripijen uz nju mahnito ga pomazila i šapnula mi kako ga želi u pićkici. Još sam se više pribio uz nju i rekao joj želim te većeras ko nijednu drugu, želim da se maksimalno predamo jedno drugom. Htio sam je poljubiti u usta a ona me samo zagrizla za usnu što mi se svidjelo pa sam je jako zgrabio za guzove, podigao i odnio do kauča. Dok sam je nosio, ona me ljubila po vratu i spustio se da da grickam bradavice ona je osjećala moj nabrekli kurac preko svojih gaćica. Sve niže sam je spuštao, ljubio i lickao. Ona se počela vrtjeti jer je znala da ću da joj ližem pićkicu. Kada sam došao do njene mačkice zubima sam joj strgnuo gaćice mokre od njenih sokova što je nju uzbudilo do te mjere da me je bacila na pod, sjela mi na lice i rekla hoću da mi poližeš pićku. To sam i čekao jer volim da ližem pićku. Nabio sam joj jezik u vrelu rupicu i sladio se slatkim sokom kojeg je nesebićno ispušta. Pritiskao sam joj klitoris jezikom, a prstima potražio vrelu rupicu da je tako pojebem. Kada je osjetila, nije joj dugo trebalo i počela je svršavati na vrh mog jezika. Ustao sam, postavio na koljena tako da joj nabrekli kurac bude pred ustima. Tražio sam da popuši jer to najviše volim tokom jebačine. Šamarao sam je kurcem i naredio joj da mi govori kako voli moj kurac te da će biti moja sluškinja u seksu. Pošto mi je kurac većeg obima nije ga mogla stavit u usta cijelog već samo do pola ali ja onako napaljen i željan da mi ga dobro izdudla nabio sam ga do kraja tako da je grcala i pokušavala da uhvati zrak. Kurac mi je toliko nabrekao da nisam mogao da izdržim nego sam morao da je jebem. Uhvatio sam je za kosu i povukao je prema sebi i rekao joj da se nasloni na kauč i okrene leđa pa sam je jako udario po guzovima da su joj ostali otisci mojih prstiju. Nabio sam joj ga prilicno jako, prvo sam vrh kurca dok nisam osjetio da je ona počela da uzvraća i nabija se sama. Onda sam joj ga do kraja zabio, toliko da je vrisnula uhvatio sam je za kukove i jebao snažno da su me prepone zaboljele od udaranja. Obožavam zvuk udaranja muda o vrelu pičku dok je jebem od pozadi. Tako luđaćki napaljen sokićem od pićke namazao sam joj malo guzu i polako počeo da razrađujem tu rupicu sve dok je nisam uspio staviti dva prsta.

Opustila se i vidjelo se da joj nije prvi put pa sam je pitao da li je spremna da joj ga dam u guzu. Polako sam joj ga stavio u guzu a ona je vrištala. Sve dublje i dublje ulazio sam u tu rupicu dok je ona vrištala je od bola i zadovoljstva istvremeno. U međuvremenu udarao sam je po guzi i tako navlaćio sve jaće i jače . Kada sam bio blizu svršavanja, okrenuo sam je prema sebi i brzim tempom ulazio u nju. Trenutak prije nego što ću svršiti uhvatio sam je za vrat tako da je ostala bez zraka i odjednom je bacio na koljena. Zasuo sam je spermom po licu kosi i sisama. Tako se završila ta noć a ja sam došao kući u rano jutro i ispričao ženi sve u detalje. Na to mi je ona rekla da bi htjela i ona da isproba tu pićkicu. Zadovoljan i sa sretnim osmjehom na licu tonuo sam u san zamišljejuči kako ih obije jebem.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija