Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Avantura iz mašte

Ovo je priča o ženi koju sam upoznao preko interneta. Oduvijek sam maštao o avanturi sa starijom damom, a ovaj put mašta je postala stvarnost. Pretražujući internet stranice naišao sam na neke seks oglase. Među njima je bilo onih zanimljivih s mail adresama pa sam se odlučio javiti na nekoliko njih. Ubrzo su stigli odgovori od koji me jedan zaintegrirao i nastavio sam se dopisivati. Saznao sam tako da se dopisujem sa malo starijom damom od sebe, naime ja sam imao 26, a ona 39.

Razmjenili smo i slike, dobio sam hrpu njenih fotki, a sve su upućivale na jedan zaključak, radi se o zgodnoj plavoj ženi željnoj dobrog seksa. Pošto smo oboje iskazali interes za avanturu ubrzo smo dogovorili sastanak. Kako ona živi u obližnjem gradu, nekih 15-ak kilometara od mene, dogovorili smo se da se nađemo na jednom parkingu u njezinom gradu. Svako je došao svojim autom, a zatim sam je ja slijedio do mjesta gdje je ona ostavila svoj auto i prešla u moj. Na sebi je imala uske traperice s rupama koje su djelomično otkrivale njezine noge, a na to je nosila majicu dugih rukava koja je ocrtavala njezinu zavidnu liniju, dok su sunčane naočale skrivale njezin pogled.

Sve je to samo potvrdilo moju želju za starijom i iskusnijom ženom. Ubrzo nakon ulaska u auto dobio sam upute kuda da vozim, a usput smo vodili vrlo ugodan razgovor kao da se već dugo znamo. Nakon nekih 5 minuta vožnje stižemo izvan grada na makadam s puno puteljčića. Tu više nisam dobivao upute kuda skrenuti već sam dobio na izbor odabrati kuda god poželim. Parkirao sam tako na poljskom putu malo dublje skrivenom u šumarku. Nakon još malo razgovora približio sam joj se i započeo je ljubiti, a ona je to prihvatila sa zadovoljstvom. Za koju sekundu ruke su nam već mazile tijela. Nakon ovog početnog ispitivanja teritorija malo smo zastali i prebacili se na zadnje sjedište auta. Odmah smo nastavili ovaj put s još žešćim dodirima i poljupcima, a moja se ruka sve dublje probijala kroz njezine traperice. Pod hitno sam želio do njezine seksi guze dok je ona lagano dodirivala moj kurac koji je gotovo potrgao hlače od napetosti.

Nježno ga je mjesila i stenjala da ga želi pušiti. Oboje smo shvatili da nam odjeća samo smeta i skinuli se do gola pomagavši pritom jedno drugom kako bi što prije bili goli. Nisam joj odmah dopustio da se baci na pušenje za kojim je vapila već sam je odlučio još više napaliti navalivši na njezine sise. Sise su joj bile malene i opuštene, a ja sam se trudio ljubiti ih, lizati i sisati gotovo ih progutavši cijele pa se onda ponovo vratio na njene usne. Napaljivalo ju je to i usput je samo prošaptala kako sam savršen i kako se samo savršeno ljubim. Ubrzo se snašla i brzo iskoristila trenutak u kojem sam zastao kako bih čuo njezino šaptanje te se prebacila na pušenje. Pušila je vrlo iskusno, pravi užitak. U isto vrijeme ja sam mazio njenu guzu i polako ulazio prstićima u njezinu macu. Dugo je obrađivala moj kurac iz kojeg se sada već slijevala prava rijeka sokova. Kada je konačno stala samo se zadovoljno nasmiješila a ja sam se odmah spremio za vraćanje usluge namjestivši njenu picu ispred svoje glave.

Pićka joj je bila zaista prekrasna, vidjelo se da je savršeno održavana i uređena. Uživao sam u svakom lizu ove prekrasne pićke koja je začas bila puna finih sokova. Rekao sam joj kako zaista ima prekrasnu macu, a ona se samo zagonetno smješila i uživala ispuštajući svako malo razne zvukove zadovoljstva. Nedugo zatim oduševljeno je prozborila mmm uđi, uđi mi i razvali me. Ušao sam joj odmah stavivši njene noge na svoja ramena. Nabijao sam svoj kurac u njezinu vlažnu macu dok se ona držala za moju guzu kako bi me što bolje osjetila u sebi.

Napaljivalo me sve više to iskustvo uživanja u svakoj sekundi seksa. U jednom trenutku htio sam stati kako bi promijenili pozu no ona se jednostavno nije dala smesti drzala se cvrsto za mene i dalje se divlje nabijavši na moj kurac. Uskoro nije vise imala snage za nabijanje pa je i sama odlučila promijeniti pozu, skočila je na mene i zajahala me, a ja sam jedva čekao da me zaskoči da je uhvatim za guzu i nastavim nabijati na svoj tvrdi kurac. Nabijao sam je tako napaljeno da sam umalo svršio, no uspio sam se suzdržati i izvaditi ga iz njezine uzavrele mace. Upitala me želim li je jebati u guzu na što sam joj uzvratio da ću je jebati kako god poželi jer je kraljica. Guza joj je bila dosta uska pa je trebalo neko vrijeme da joj ga dobro smjestim.

No nakon što sam se dobro namjestio požestio sam pokrete, a onda se uz stenjanje začulo aaa želim tvoje prste u pici dok me nabijaš u guzu. Naravno da sam to učinio sa zadovoljstvom. Poslije me ponovo zajahala i rekla da želi da joj sada pićku napunim vrućom spermom. Ispunio sam joj ponovo želju sa velikim zadovoljstvom svršavajući žestoko dok se njezina pićka grčila oko mojeg kurca. Svršili smo tako zajedno mokri i iscrpljeni od žestokog fukanja. Nakon što smo došli do daha priznala mi je da joj je trebalo da se ovako ispuca sa strane i da je posebno uživala prilikom jebanja u guzu. Nakon što smo se obukli i ohladili odveo sam je do njenog auta i otišao kući. Ostali smo i dalje u kontaktu i uskoro bi se trebali ponovo naći, a u priču se možda uključe i dvije njezine najbolje prijateljice.. .

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija