Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Avantura na moru

Prošlog leta sam otišao na more sa suprugom. U braku smo više od petnaest godina. Skladan brak, dvIJe kćerke i još uvIJek odličan seks.

Moja supruga, četrdesetih godina, zgodna brineta, kratke kose, manjih grudi, dugih nogu te izrazito uskog struka i fantastične guze. Kad je na štiklama ne može ostati neprimjećena. Svjesna je svojih aduta i zna da ih istakne. Ja četrdeset godina, stoosamdeset i pet, sportske građe i u dobroj kondiciji.

Djecu smo ostavili njenim roditeljima i otišli da uživamo na odmoru. Iznajmili smo kućicu sa privatnom plažom kako bi bili sami. Do nas je bila slična kuća samo tu su bile dve mlade žene.

Nakon nekoliko dana smo se upoznali i organizovali roštilj kod nas. To veče su naše komšinice stigle i druženje je počelo.

Obe su bile rastavljeni i došle su da se odmore od rada u telefonsko kompaniji.

Milica je bila rasna crnka sa ogromnim sisama ali skladno građena. Vesna je bila plavuša duge kose, idealne građe.

Nije da nisam primjećivao koliko su zgodne, ali meni je supruga bila dovoljna.

Naš seks je toliko raznovsan i kvalitetan. Tu ima svega. Moja draga je glasna tokom seksa ali nisam znao da se čuje do susjedne kuće. Nakon nekoliko pića, komšinice su se opustile i provokativno počele sa ispitivanje.

Moja supruga i ja smo bili malo iznenađeni.

Nakon nekog vremena se ispostavilo da komšinice nisu imale seks više od godinu dana.

Pitale su moju dragu da li je probala seks sa ženama ali im je odgovorila da sam joj ja više nego dovoljan. Nisam se uključivao u priču.

Kad su otišle mi smo imali naš uobičajeni seks. To je bio seks u kome moja supruga legne, dobije oralno zadovoljavanje a kad bude blizu svršavanja dobije kurac u mačkicu A prst u guzi. Kad smo završili to veče sa seksom, otišao sam na tuširanje. Nakon toga prilikom izlaska iz kupaonice čuo sam stenjanje moje drage.

Ušao sam u sobu i video moju suprugu kako se samozadovoljava vibratorom. Uzeo sam telefon i snimao je. Vrištala je veoma glasno. Moj macan se uveliko razbudi. Prišao sam joj. Stavila ga je u usta i senzualno gutala. Prineo sam ruku do vibratora. Uzeo sam ga i naslonio na klitoris. Uvijala se od sreće. Vrištala je jebi me, jebi me.

Stavio sam joj nabreklu kurčinu i gurao koliko sam mogao. Lagano sam vibrator naslonio na guzu i počeo prodirati. Totalno se raspametila. Svršio sam.

Goli smo zaspali u trenu.

Ujutro me je neću probudilo. Otvorio sam oči i video prizor koji obožavam. Moja draga je lizala moja jaja. Stavila je kurac u usta i uživala. Jednom rukom mazila jaja. U jednom trenutku, na moje veliko iznenađenje, jednim prstom počela je kružiti oko moje guze. Za dvadeset godina to nije uradila. Još veće iznenađenje sam doživeo kad mi je gurnula prst. Pronašla je prostate i stimulirala me. Izvadila je kurac iz usta i gledala u mene. Bio sam na sedmom nebu. Pokreti prsta su bili sve brži i svršio sam ubrzo.

Obećao sam joj da može tražiti šta hoće nakon tog svršavanja.

Pitala me jesam li siguran. Nisam očekivao da će pozvati dve žene ali se to desilo.
Rekao sam da neću da im smetam.

Ona mi je rekla da slobodno gledam, ali da ne prilazim.

Pristao sam.

To veče sam gledao lezbejska scene iz porno filmova, nije se znalo ko koga hvata, liže i zadovoljava. Dve komšinice su bile inovativne. Osim vibratora koristile su i analno kuglice.

U toku seksa pozvale su i mene da se pridružim. Moja draga je klimnula glavom. Na brzinu sam pritrčao i spustio glavu među Milkicine noge. Moje draga je lizala moj kurac, a nju je Vesna nadražaja. Sve u svemu, njih tri a ja sam. San svakog muškarca.

Od tada do kraja odmora, grupnjak do zore.

Kad smo pošli kući draga mi je rekla da i kod kuće trebamo naći nešto slično.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija